Ma sigurno.
Dovoljno vidjeti statistiku protiv Brightona…
Vode 1 0 iz 0.01 xg
Mourinho iz najgorih Dana je Ljepse igrao
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Popij pilulu i bit ces dobar ne sekiraj se
Vraca se zadnjih 20 godina Arsenalu.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 22:08Brighton rastura Arsenala neda im se, ovamo Forrest 2 šuta 2 gola
crveni i penal, oba puta var provjeravaoakisarajevo92 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 22:09otkud ovolika nadoknada na St. James Parku, gledao sam cijelo poluvrijeme, nije bilo razloga ni minut da produzi![]()
Joj buraz da si ga gledao kod Ten Haga, syebo bi se u život.
Pa gledao sam što je najgore, ispočetka mi je djelovao ono kao čovjek će jedva sezonu odraditi i ode nazad u Brazil, ali stvarno je igračina, kod Ten Haga bi i Redondo izgledao kao amater budimo realni : )VivaLaStella je napisao/la: ↑04 mar 2026, 22:19Joj buraz da si ga gledao kod Ten Haga, syebo bi se u život.Amorim ga je preporodio.
to je sve bilo u ove "3 minute" koje nisu ni trebale bitiVivaLaStella je napisao/la: ↑04 mar 2026, 22:10crveni i penal, oba puta var provjeravaoakisarajevo92 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 22:09otkud ovolika nadoknada na St. James Parku, gledao sam cijelo poluvrijeme, nije bilo razloga ni minut da produzi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.