Al koliko je to vjencanje samo znacilo onim Britancima
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- reds_forever
- Kontakt:
Re: Chat
gledam jucer ono kraljevsko vjencanje na FTVu i rece ona maja da je kraljevska porodica potrosila 800 000 funti na cvjetni aranzman u kapeli
K'o kad se ima...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
joj brate ja juce kod majke i djeda i sad pregledam po tv-u imam sta vidjet SApunica-Kraljevsko Vjenjcanje-Veliki Brat-Vjenjcanje-Turbo Folk-Sapunica-Vjenjcanje-Top Shop-Sapunica-Vjencanje pa pobrojo sam sve po spisku onim iz televizijareds_forever je napisao/la:gledam jucer ono kraljevsko vjencanje na FTVu i rece ona maja da je kraljevska porodica potrosila 800 000 funti na cvjetni aranzman u kapeliK'o kad se ima...
![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- DAVID VILLA
- Kontakt:
jesu vala oduzili to vjencanje,pocetak vjencanja(govor)potpis,poljubac i haj zdravo,nemam sta gledat sta god okrenem odma vjencanjeFrutek je napisao/la:joj brate ja juce kod majke i djeda i sad pregledam po tv-u imam sta vidjet SApunica-Kraljevsko Vjenjcanje-Veliki Brat-Vjenjcanje-Turbo Folk-Sapunica-Vjenjcanje-Top Shop-Sapunica-Vjencanje pa pobrojo sam sve po spisku onim iz televizijareds_forever je napisao/la:gledam jucer ono kraljevsko vjencanje na FTVu i rece ona maja da je kraljevska porodica potrosila 800 000 funti na cvjetni aranzman u kapeliK'o kad se ima...
![]()
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Ima li se gdje saprati od ovih grijeha
kolko sam se samo ispsov'o zbog yebene kladionice
nemojte nikada slusati savjete drugih ljudi
odigram fin listic i govori mi jaran
odigraj Rennes, odigraj Rennes,
NECU
ma odigraj, dobra kvota moraju dobiti i ja odigram
zato cu mu sutra ocitati par lekcija, kako sam se mog' o oguliti
ko stoka za prvi maj

kolko sam se samo ispsov'o zbog yebene kladionice
nemojte nikada slusati savjete drugih ljudi
odigram fin listic i govori mi jaran
odigraj Rennes, odigraj Rennes,
NECU
ma odigraj, dobra kvota moraju dobiti i ja odigram
zato cu mu sutra ocitati par lekcija, kako sam se mog' o oguliti
ko stoka za prvi maj
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
kod nas tuzlanska piva 1.80 2,3 L , kobasice rostiljske 1.70-80 
Kakko cu sa kompjutera prebacit muziku na CD,tacnije na DVD-R? 
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Đe to Tuzlanska od 2,3L 1,80 KMSamo F.K.S !! je napisao/la:kod nas tuzlanska piva 1.80 2,3 L , kobasice rostiljske 1.70-80
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Nerosikirica je napisao/la:Kakko cu sa kompjutera prebacit muziku na CD,tacnije na DVD-R?
Nemogu vjerovati da to pitaš...doduše samo ti treba kvalitetno ulje, Bimal po mogućnosti
Imal neko odavde da je iz Zivinica.....

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
E od danas sam sa bratom sam do cetvrtka
,poslao sam caleta i kevu za Sarajevo,a onda cu i ja u cetvrtak ujutro tamo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
**** ti neodgovorne i neozbiljne ljude u picku materinu, propa' mi sve za sutra, rostilj, pijanka, drustvo...ma sve u ****...**** im nebesa 
- legenda reala
- Kontakt:
ĐURĐEVDAN JE ,A JA NISAM S ONOM KOJU VOLIMDevil je napisao/la:E od danas sam sa bratom sam do cetvrtka,poslao sam caleta i kevu za Sarajevo,a onda cu i ja u cetvrtak ujutro tamo.
Đesi Čobane ,šta ima u Beogradu ,hoš povest malog sarajliju sa sobom kad kreneš nazad kući
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma nema nista,lepo vreme,malo oblacno ali toplo,ja malopre malo setao i tako.legenda reala je napisao/la:ĐURĐEVDAN JE ,A JA NISAM S ONOM KOJU VOLIMDevil je napisao/la:E od danas sam sa bratom sam do cetvrtka,poslao sam caleta i kevu za Sarajevo,a onda cu i ja u cetvrtak ujutro tamo.
![]()
Đesi Čobane ,šta ima u Beogradu ,hoš povest malog sarajliju sa sobom kad kreneš nazad kući
Ne moze jos je on mali mora u skolu ici.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
sta bi kralju ?mandraX je napisao/la:**** ti neodgovorne i neozbiljne ljude u picku materinu, propa' mi sve za sutra, rostilj, pijanka, drustvo...ma sve u ****...**** im nebesa
Haj kod nas u Tuzlu samo moras min. 3 picke dovestmandraX je napisao/la:**** ti neodgovorne i neozbiljne ljude u picku materinu, propa' mi sve za sutra, rostilj, pijanka, drustvo...ma sve u ****...**** im nebesa
Ma sranje k'o sranje, moram ovamo, moram tamo, imam obaveza, ja nemogu nađite nekoga drugog, pa **** vam potomke
Frutko
ne'am 
Frutko
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Jbg jarane zivot ti je takav
Stefane ne zovnes li na sok (koji ces ti da platis
) kad budes u Sarajevu stvarno si pic.ka
Hoces na derbiju biti ?
Stefane ne zovnes li na sok (koji ces ti da platis
Ne verujem drugi dan Djurdjevdana,bice mnogo vise ljudi koje bi zeleo da vidim tako da tesko.Samo F.K.S !! je napisao/la:Jbg jarane zivot ti je takav![]()
Stefane ne zovnes li na sok (koji ces ti da platis) kad budes u Sarajevu stvarno si pic.ka
Hoces na derbiju biti ?
A isto tako planirao sam da dodjem u sredu ujutro da gledam Zeljo-Slavija,ali imam nekog posla u sredu da zavrsim.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Romske ti populacije neces me zvat na sok baremDevil je napisao/la:Ne verujem drugi dan Djurdjevdana,bice mnogo vise ljudi koje bi zeleo da vidim tako da tesko.Samo F.K.S !! je napisao/la:Jbg jarane zivot ti je takav![]()
Stefane ne zovnes li na sok (koji ces ti da platis) kad budes u Sarajevu stvarno si pic.ka
Hoces na derbiju biti ?
A isto tako planirao sam da dodjem u sredu ujutro da gledam Zeljo-Slavija,ali imam nekog posla u sredu da zavrsim.
Cigani su inace dobri ljudi ali ti mora da si izrod neki
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 93 gosta.