Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine
Taj četnik je inače Hrvat
- Shategabri
Ko li ce uzeti one pare sto su nudili...Košarkaš Fenerbahčea Tarik Biberović bio je centralna figura reprezentacije Turske u dvije pobjede protiv selekcije Srbije kojom su se uveliko približili plasmanu na Svjetsko prvenstvo.
Tarik Biberović je prosječno postizao skoro 20 poena u ovim duelima, a o situaciji u grupi C, gdje se nalazi i BiH, govorio je predsjednik KSS Nebojša Čović.
Čović se dotakao naturalizacije igrača, a fokusirao se na momka rođenog u Zenici koji je bio najzaslužniji za ove trijumfe.
“Što se tiče turske reprezentacije, ono što je isto interesantno, Biberović je naturalizovan igrač. Larkin je naturalizovan igrač. Osmani je Albanac, ali on je već dobio njihovo košarkaško državljanstvo. Najavljuje se i da će Biberoviću biti uskoro skinuta zvezdica i da neće igrati kao naturilizovan igrač. On je Bošnjak iz Zenice, a Čedi Osman je rođen u Ohridu, majka mu je iz Novog Pazara, ali ni on nema tu zvezdicu pored svog imena. Uz to nevjerovatno je da mi imamo naturalizovanog igrača, pored svih naših ljudi u FIBA. To je Stefan Miljenović koji je rođen u Kanadi” – poručio je Čović
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ta je ponuda dosad povucena. Takvo nesto ozbiljno se samo 1 nudi. Sad Dzevdo samo moze dobit heftu all inclusive u Antaliji a da let i baksis sam plati.DamirT je napisao/la: ↑04 mar 2026, 18:21Ko li ce uzeti one pare sto su nudili...Košarkaš Fenerbahčea Tarik Biberović bio je centralna figura reprezentacije Turske u dvije pobjede protiv selekcije Srbije kojom su se uveliko približili plasmanu na Svjetsko prvenstvo.
Tarik Biberović je prosječno postizao skoro 20 poena u ovim duelima, a o situaciji u grupi C, gdje se nalazi i BiH, govorio je predsjednik KSS Nebojša Čović.
Čović se dotakao naturalizacije igrača, a fokusirao se na momka rođenog u Zenici koji je bio najzaslužniji za ove trijumfe.
“Što se tiče turske reprezentacije, ono što je isto interesantno, Biberović je naturalizovan igrač. Larkin je naturalizovan igrač. Osmani je Albanac, ali on je već dobio njihovo košarkaško državljanstvo. Najavljuje se i da će Biberoviću biti uskoro skinuta zvezdica i da neće igrati kao naturilizovan igrač. On je Bošnjak iz Zenice, a Čedi Osman je rođen u Ohridu, majka mu je iz Novog Pazara, ali ni on nema tu zvezdicu pored svog imena. Uz to nevjerovatno je da mi imamo naturalizovanog igrača, pored svih naših ljudi u FIBA. To je Stefan Miljenović koji je rođen u Kanadi” – poručio je Čović
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.