English Premier League
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Wilshere10
- Kontakt:
Re: English Premier League
Lajk ako mislis da ce You'll Never Walk Alone odlicno zvucati u duelu konferencijske lige protiv Noaha. 
-
Invincibles14
- Kontakt:
Jaki su Wolvesi, aa Skauzeri 

Lajk ako ti nije poraz teško pao
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Treb'o si samo Wolves! Mashallah!
Ovo je baš smiješan podatak
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ono prije koju godinu ste ih dali najvise u 90+ kad je Darwin zabijao. Ne moze stalno sreca i pomoc sudaca, ploca se nekad okrene.
ARSENAL4ever
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Leeds stvarno nesretno izgubio, malo upadaju u opasnu zonu, bit će svega do kraja. Bournemouth 9.utakmica u nizu bez poraza ali previše remija
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Hoćeš da kažeš da nas sudije aktivno zakidaju ove sezone?
Slazem se brate moj topnicki
Kad ste kod suđenja, u 90+ faul nad Ekitikeom pa nad Szoboszlaijem, nijedan nije sviran
Ma nisam vas bas gledao ove sezone, pa nebi znao. Znam samo da Citya guraju stalno suci.
ARSENAL4ever
Convenient
U Baskiji je Athletic. Nisu imenjaci.chily-rz je napisao/la: ↑02 mar 2026, 19:22Znači vi ste četiri puta igrali sa Arsenalom, jednom ste igrali bez pobjednika i tri puta izgubili, po tvom ispada da ste nadigrali Arsenal u svakoj od njih ali vas rezultati nisu ispoštovali.wadethegreat je napisao/la: ↑02 mar 2026, 19:10Svaki derbi ste nadigrani ukljucuji onaj gdje smo mi igrali sa igracem manje skoro cijeli mec...
Nema derbija da ste nekoga nadigrali sve kukavicka igra...
U LP ste imali neke smijesne protivnike i jos vam se otvorio sada put.
Tottenham druze jesil ozbiljan Tottenham je u realnoj opasnosti da ispadne...Daj nam xG sa tih utakmica da vidimo koliko ste to nadigrali Arsenal.
Liverpul nas nadigrao na Emiratesu a nije ošutao u okvir gola, nije ni Arsenal ništa napravio da budem iskren, na Anfieldu slična utakmica, presudio prekid i majsrorija Ugarina. Kontra Citya egal tekma s tim da je Pep prvi put u životu složio klasični bunker i igrao na kontre. Ne znam ni ko je ostao, Villu pukli na Emiratesu, zijanili u gostima golom u zadnjem napadu, egal utakmica.
U ligi prvaka rutinirali Bayern na Emiratesu, razbili Atletiko na Emiratesu a njihove imenjake rutinirali u Baskiji. Intera sa pola gasa odradili u Italiji.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Isto kao što vi niste mogli shvatiti da nije problem količina golova u Fergie Timeu nego to što Fergie Time traje dok ga ne zabijete plus Manchester je imao urednu dozvolu za udaranje.Nešto slično kao Rodri u Ballon sezoni kada je mogao napraviti bilo kakva 3 faula prije prvog žutog.LenyYoro15 je napisao/la: ↑03 mar 2026, 22:40Topnici moraju shvatiti da nije problem kolicina golova iz prekida koji dajete, vec nacin tj.hrvanje kao takvo.
United, ali i Liverpool u zadnje vrijeme, daju isto puno golova iz prekida, ali su to standardni ubacaji i postavke igraca. Niko golmana ne dira i ne trpa se peterac sa 15 igraca.
Kod nas se zna da lopta ide na Maguirea ili Casemira, a oni su ove sezone odlicni u tom dijelu igre. Ili nesto uigrano kao onaj gol Mbeuma Spursima.
Otkad je Carrick doso, United vise nijedan aut nije izveo bacajuci loptu u 16m i to mi je drago. Amorim je jedno vrijeme poceo da kopira te nacine sa autima. Nasi navijaci ih ubili komentarima o odvratnosti takve taktike.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Čekaj sad kako ovo
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Wolverhampton cak nema ni tezak raspored do kraja. Vecinom ekipe iz donjeg dijela tabele, izuzev Brentforda. Steta sto su se kasno probudili.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- LenyYoro15
- Kontakt:
Uh brate imaš li nešto prije 2. svjetskog rataRosicky je napisao/la: ↑04 mar 2026, 01:28Isto kao što vi niste mogli shvatiti da nije problem količina golova u Fergie Timeu nego to što Fergie Time traje dok ga ne zabijete plus Manchester je imao urednu dozvolu za udaranje.Nešto slično kao Rodri u Ballon sezoni kada je mogao napraviti bilo kakva 3 faula prije prvog žutog.LenyYoro15 je napisao/la: ↑03 mar 2026, 22:40Topnici moraju shvatiti da nije problem kolicina golova iz prekida koji dajete, vec nacin tj.hrvanje kao takvo.
United, ali i Liverpool u zadnje vrijeme, daju isto puno golova iz prekida, ali su to standardni ubacaji i postavke igraca. Niko golmana ne dira i ne trpa se peterac sa 15 igraca.
Kod nas se zna da lopta ide na Maguirea ili Casemira, a oni su ove sezone odlicni u tom dijelu igre. Ili nesto uigrano kao onaj gol Mbeuma Spursima.
Otkad je Carrick doso, United vise nijedan aut nije izveo bacajuci loptu u 16m i to mi je drago. Amorim je jedno vrijeme poceo da kopira te nacine sa autima. Nasi navijaci ih ubili komentarima o odvratnosti takve taktike.
Pod toughest misli da se udaraju ko ludi. Vidiš da se drži za glavu, slomili ga ove sezone.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ja ba, je li se možda sjećate kako je Lisandro nokautirao Gabriela
pravda za mnoy
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.