Roki50 je napisao/la: ↑03 mar 2026, 01:41
hurem je napisao/la: ↑02 mar 2026, 23:36
jasmin10 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 23:20
Ne znam kako to Esmir može vise u formi pasti ?
Nema gola mjesec dana, teška klupa je.
Pa bio je starter prije 3 utakmice, i utakmicu prije toga i utakmicu prije toga i utakmicu prije toga, zadnje dvije klupa. A pokazao je disciplinu i u reprezentaciji jesenas ali i u klubu kada je igrao. Pokazao je da može odgovoriti zadatku.
Da li će i naredne 4 utakmice do baraža biti klupa i biti bez utakmica pred najvažnije reprezentativne akcije to ćemo da vidimo.
Ako tako bude onda je vrlo moguće da Kerim starta lijevo a Memic desno. Pred nama je.
Okolnosti se mijenjaju u nekoliko utakmica, sedmica. Ništa neuobičajeno.
Meni nije jasno kako su Esmir i Kerim konkurenti,Esmir igra na desnom boku i njemu je konkurent na toj poziciji Memic a ne Kerim,Kerimu je konkurencija Demirovic osim kada igramo ofanzivno sa vise napadaca tjs sa dva spica onda Kerim je siguran,tako da sumnjam da ce i Kerim i Esmir da budu starteri protiv Welsa,desna strana Dedic i Memic a lijeva Kolasina i Demirovic jedino da Kerim gurne kao desetku koju igra Gigovic ali sumnjam jer defanzivno je bolji Gigovic od Kere,njih dvojica Kerim i Esmir ulaze u slucaju negativnog rezultata u 60min,po nekoj logici
Cuj Kerim i Esmir na klupi od prve minute
—————-Dzeko—-Demirovic——————
Kerim—-Sunjic———-Benjo————Memic—
Kola——-Tarik————Katic————-Dedic—-
99% sam siguran da ovako idemo od prve minute ako su svi zdravi
Esmir i Tabakovic ulaze oko 60e umjesto Demirovica i Kerima, Memic ide ljevo. Tako ja mislim da Barbarez razmislja.
Po meni bolje da ide vani Dzeko umjesto Harisa ali tesko da ego Edina to moze, i dalje misli da je isti igrac kao sto je bio u Interu.
Memic nije ljevo krilo ali nema sanse da Kerim moze 90+ minuta a Esmir moze samo igrati desno jer je ljevak, znaci Memic ide ljevo, a ovo neko guranje Kerima na desetku nece sigurno biti, jer nikako nije igrao s desetkom u ovom ciklusu