26.03.2026. Vels - BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: 26.03.2026. Vels - BiH
Nisam upratio jel’ zvanično za Barisica da ga neće biti?!
Ako njega ne bude, onda se otvaraju vrata Čeliku da bude medju 25, pa i 23.
Ako njega ne bude, onda se otvaraju vrata Čeliku da bude medju 25, pa i 23.
Malo nevezano toliko za utakmicu, nešto gledam repkine stare utakmice na YT posljednjih 5 godina, odnosno pokušavam pogledati, ali rijetko koju možeš naći sa highlightsima, osim ako Arena ili neka strana stranica nije objavila, ali rijetko. Ne razumijem zašto BHT, ako ima prava prenosa, ne objavi samo sažetke koje obično ima već gotove?
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Imas na Sportklub yt kanalu highlightse nekih utakmica, nisam siguran dal sve imaju.Lynx je napisao/la: ↑03 mar 2026, 03:11Malo nevezano toliko za utakmicu, nešto gledam repkine stare utakmice na YT posljednjih 5 godina, odnosno pokušavam pogledati, ali rijetko koju možeš naći sa highlightsima, osim ako Arena ili neka strana stranica nije objavila, ali rijetko. Ne razumijem zašto BHT, ako ima prava prenosa, ne objavi samo sažetke koje obično ima već gotove?
luka duric u pregovorima sa reprezentacijom
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Očekujem sljedeće igrače na spisku: Vasilj, Hadžikić, Zlomislić, Dedić, Katić, Hadžikadunić, Muharemović, Radeljić, Kolašinac, Karić, Memić, Tahirović, Hadžiahmetović, Burnić, Gigović, Bajraktarević, Alajbegović, Tabaković, Demirović, Džeko. Ovdje je 20 igrača. Nisam uvrstio Šunjića. Mislim da je povreda ozbiljnija, a sačekat ćemo do press konferencije sljedeće sedmice da čujemo nešto o njegovom zdravstvenom stanju.
Ja mislim da će preostalih 5 mjesta biti popunjeno nekim od sljedećih igrača: Čelik, Baždar, Šarić, Malić, Bašić
Poznavajući Barbareza, ovaj spisak je nešto što možemo očekivati. Ja mislim da bi se većina ljudi složilo da ima šakica igrača koji ne bi smjeli biti na spisku. Ali, ne mislim da boljih imamo u ovome trenutku koji bi mogli poslužiti za baraž. Jedino ako nas Barbarez iznenadi pa pozove nekog potencijalnog reprezentativca..
Ja mislim da će preostalih 5 mjesta biti popunjeno nekim od sljedećih igrača: Čelik, Baždar, Šarić, Malić, Bašić
Poznavajući Barbareza, ovaj spisak je nešto što možemo očekivati. Ja mislim da bi se većina ljudi složilo da ima šakica igrača koji ne bi smjeli biti na spisku. Ali, ne mislim da boljih imamo u ovome trenutku koji bi mogli poslužiti za baraž. Jedino ako nas Barbarez iznenadi pa pozove nekog potencijalnog reprezentativca..
nema wilsona u sastavu fulhama
-
Brazzzoo123
- Kontakt:
Iskreno sam ocekivao da ce od toliko imena do sada uspjeti zavrsiti kojeg novog igraca. Nemogu da vjerujem da su nas redom svi odbili i Pejcinovic, Licina,Busuladzic, Miljevic, Mahmic... .
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Odakle ti info da su nas odbili?Brazzzoo123 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 20:15Iskreno sam ocekivao da ce od toliko imena do sada uspjeti zavrsiti kojeg novog igraca. Nemogu da vjerujem da su nas redom svi odbili i Pejcinovic, Licina,Busuladzic, Miljevic, Mahmic... .
Ako sam dobro pohvatao ove informacije na X, Harry Wilson nije teže povrijeđen, tako da će vjerovatno igrati baraž.
Bilo kako bilo mi moramo imati dva brza igrača na obe strane pa možda i žrtvovati Demira na krilu a Kerima gurnuti na desetku. Ima šut za potegnuti izvan 16 a radi to izvanredno sa obe noge. Nešto ovako ako izbornik i SŠ ne odluče igrati sa 3 nazad.

Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Napokon imamo 3 krila i dosta je vise da krila glume napadači, veznjaci, bekovi.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Mislim da Edin ne može sam igrati u napadu. Ako ga Wels izoluje, mi nećemo imati šansu da ih pobijedimo. Edin mora igrati u paru sa bržim i okretnim partnerom.
Ako Ermedin završi na krilu, ti mu oduzimaš najjače oružje i udaljiš ga od protivničkog gola.
Ja mislim da bi logičnije bilo Kerim i Seo na jednoj strani, gdje će zadnji vezni imati zadatak da vise bude orijentisan na tu lijevu stranu i da im pomaže. A desno Memić i Dedić, jer mislim da se kvalitetno nadopunjavaju.
Edin treba sa klupe da pocne. On moze puno vise dati u zadnji 30 minuta. Tahirovic klupa, nema on sta traziti protiv Velsa. Lik je spor, slab u duelima kad je u formi a sad nije ni u formi
Amir i Sunjic trebaju startati. Steta sto nema bas neki of vezni.
Amir i Sunjic trebaju startati. Steta sto nema bas neki of vezni.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Kako je Šunjić u formi ako ne igra? Slažem se da bi Edin bio najkorisniji da udje zadnjih 30 min. Problem u tome je što, iako star, Edin je mnogo bolji igrač od Harisa. Harisu jedina prednost su godine. U svim ostalim segmentima je inferioran u poređenju sa Edinom.
Ma nema sanse da Dzeko ne bude starter. Pogotovo sto je povratio formu i to dosta.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)

.jpg)