RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Nek im je ovo opomena, ova današnja utakmica, ne pamtim kada je leotar u gostima dobio, a šta da nam je ova tekma bila bit ili ne bit, kako bi se onda postavili? Spiker reče svega 200 - 300 ljudi bilo, žalosno, a hercegovački derbi..
- el-fighter
- Kontakt:
Šteta za ovaj poraz, mislim da je došao u pogrešno vrijeme. Sada kad je održana ova sjednica i kada se stvorila dobra atmosfera, ovo nam nije trebalo. Leotar nas je dobro proučio prije tekme, znali su sve naše manei to su iskoristili. Sa druge strane, naši igrači nisu bili koncentrisani i nisu uspjeli realizovati 2 penala. Da je do toga došlo siguran sam da bi bodovi ostali u MOstaru.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Bio sam na utakmici, kad bi me pitali šta je bilo, vjerujte da vam ne bih znao reći.
Who dares, wins !
Gdje je onaj @Tito
jbm ga ja što me nategnu, kaže kuću stavi na 1

Trebalo bi naše šminker upitati, šta je bilo danas, nek se roknu, biseri jedni..
- Titova-Juga
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:Gdje je onaj @Titojbm ga ja što me nategnu, kaže kuću stavi na 1
![]()
![]()
I sebe sam, ako te imalo tjesi.
Sumnjivo ovo s penalima od Grbavice pa do ove danas utakmice, i jos da dva promasimo ?
Presmijesno, necu nista da kalkulisem ali smijesno.
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 30 apr 2011, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Taman se stvorila fina atmosfera i mi opet sve usrasmo, džaba, ali ovo je smiješno bilo...
K'o da nas je neko prokleo, ne da' nam se naprijed nikako. Ne znam, ovo danas mi je nekako skoro ubilo nade u bolji Velež. Pa ni igralo se nije kako treba, penali se izvode a golman hvata loptu kao da je na golu Leotara stajao Neuer a ne Boško n' akav. U svlačionici također veselo, Mrkva im svima j.ebo mater i očitao lekciju kako se treba igrati za svetinju, umalo i do tuče nije došlo. Pa kako se situacija promijeni u sedam dana, stvarno bezveze.
Who dares, wins !
Niti smo juce i prekljuce bili bolji niti smo danas gori nego inace. Poraz nista ne znaci , iskustvo vise
.
Ja ovdje razumijem i igrace malo se rasteretili i opustili pred ljeto, neki vec traze ugovore i tako to. H.ebo vas vas metalitet i shvatanej sporta zaredamo dvije pobjede odma vizije Evropa ovo ono a izgubimo ovako odma raspad sistema. Jos tu nema sistema, a kad nema sistema onda trenutno raspolozenje , vrijeme , sudija i niz drugi za fudbal nevezanih okolnosti lako utice na rezultat. De malo coolirajte !! Jos nesto sledecu sezonu treba Mrkvu za pomocnog trenera !!!

Ja ovdje razumijem i igrace malo se rasteretili i opustili pred ljeto, neki vec traze ugovore i tako to. H.ebo vas vas metalitet i shvatanej sporta zaredamo dvije pobjede odma vizije Evropa ovo ono a izgubimo ovako odma raspad sistema. Jos tu nema sistema, a kad nema sistema onda trenutno raspolozenje , vrijeme , sudija i niz drugi za fudbal nevezanih okolnosti lako utice na rezultat. De malo coolirajte !! Jos nesto sledecu sezonu treba Mrkvu za pomocnog trenera !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
NeToBoLa je napisao/la:Zaim isto u penziju treba.
Sto je penal fulio?
Ma daj sta vam je ...Nego jace tribine jaci Velež!
Antifa!
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
Samo cekam kad ce neko napisat da je namjesteno i slicne stvari.Bio sam na utakmici i danasnja utakmica je najgora od svih ove polusezone ali vidi se na igracima da su se opustili jer zna se ko ispada pa...
A sto se tice Mrkve,cuo sam za to i koliko znam,Mrkva se nije svadjao sa igracima ili trenerima nego sa upravom a razlog je bio direktor Đonko ali ne znam koliko tu ima istine i ponavljam da sam ovo cuo samo.Ja mislim da nije veliki problem u ekipi koliko je unutar kluba jer ja imam osjecaj da ovdje niko ne zna ko se pita.Svi upiru prstom na Đonku i to sam cuo kako od igraca tako i od navijaca ali ako je Niksic kljucni covijek ove uprave onda se tom Đonki treba zahvalit jer ocigledno mu ne ide ovaj posao.
Da igraci imaju redovna primanja,lako bi ih bilo kaznit za danasnju utakmicu ali kad im kasni plata,kad nemaju premija onda ih ne mozes kaznit jer nemas od cega.
Mislim da je vrijeme doslo da se svi dignemo za bolje sutra,od igraca,uprave ali i do navijaca jer,po mom misljenju,navijaci su ogledalo kluba a danas se u najmanju ruku tribina iza gola izgledala JADNO...
Svi se trebamo dignut za bolji Velez ali je ocigledno da nam treba par pojacanja ali i da se rijesimo ljudi koji koce bolje sutra klubu
A sto se tice Mrkve,cuo sam za to i koliko znam,Mrkva se nije svadjao sa igracima ili trenerima nego sa upravom a razlog je bio direktor Đonko ali ne znam koliko tu ima istine i ponavljam da sam ovo cuo samo.Ja mislim da nije veliki problem u ekipi koliko je unutar kluba jer ja imam osjecaj da ovdje niko ne zna ko se pita.Svi upiru prstom na Đonku i to sam cuo kako od igraca tako i od navijaca ali ako je Niksic kljucni covijek ove uprave onda se tom Đonki treba zahvalit jer ocigledno mu ne ide ovaj posao.
Da igraci imaju redovna primanja,lako bi ih bilo kaznit za danasnju utakmicu ali kad im kasni plata,kad nemaju premija onda ih ne mozes kaznit jer nemas od cega.
Mislim da je vrijeme doslo da se svi dignemo za bolje sutra,od igraca,uprave ali i do navijaca jer,po mom misljenju,navijaci su ogledalo kluba a danas se u najmanju ruku tribina iza gola izgledala JADNO...
Svi se trebamo dignut za bolji Velez ali je ocigledno da nam treba par pojacanja ali i da se rijesimo ljudi koji koce bolje sutra klubu
@cunami
Drug tebi sav respekt , vidi se da se lijep momak i dobar navijac. Al ipak mislim da malo previse u detalje opisujes ovdje neke stvari i info , ipak ovo nije samo nas forum. Tako ja na to gledam ..
Drug tebi sav respekt , vidi se da se lijep momak i dobar navijac. Al ipak mislim da malo previse u detalje opisujes ovdje neke stvari i info , ipak ovo nije samo nas forum. Tako ja na to gledam ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ja nista ne sakrivam i tako bi svi trebali ali necu vise opisivat tako javno i docaravat neke stvari...Izvini ako sam nekog uvrijedio ali ja samo zelim dobro svom klubu.
Citav grad prica sta je probelm u Velezu i toga se problema moramo rijesit ali i mi navijaci se moramo probudit jer je Velez nas i ne smijemo ga napustit jer je sramotno da na tribini bude 200 ljudi
Citav grad prica sta je probelm u Velezu i toga se problema moramo rijesit ali i mi navijaci se moramo probudit jer je Velez nas i ne smijemo ga napustit jer je sramotno da na tribini bude 200 ljudi
Poserem se na citav taj grad sto prica, a guzicu ne bi digili i malo prosetali do stadiona. Dokle vise?
Nista protiv tebe, ali zar ne mislis da sam i ja malkice upravu?
Nista protiv tebe, ali zar ne mislis da sam i ja malkice upravu?
Support Velez, It's logical! ★
Mislim da imam pravo da pricam jer ja idem na svaku utakmicu ali mi je krivo kako raju ne zanima Velez?
Nadam se boljim danima Veleza i ne treba nakon jedne lose utakmice odmah pesimist biti.Odigrali smo od 9 utakmica 8 dobrih i cim smo 1 utakmicu odigrali lose,ispod svih ocekivanja,odmah ne valja nista.
Treba nam se savjest promjenit,razmisljanja pojedinaca i mislim da bi mogli ocekivat bolji Velez ali do tad...
Nadam se boljim danima Veleza i ne treba nakon jedne lose utakmice odmah pesimist biti.Odigrali smo od 9 utakmica 8 dobrih i cim smo 1 utakmicu odigrali lose,ispod svih ocekivanja,odmah ne valja nista.
Treba nam se savjest promjenit,razmisljanja pojedinaca i mislim da bi mogli ocekivat bolji Velez ali do tad...
Znam da ti ides na svaku, zato rekoh nista protiv tebe
A sta cemo sa ostalima? Ostalim seronjicama?
Bola neka smo izgubili, bolje sad nego sutra, desava se svima, ta nismo nikad ni derali sve kuci (osim u Prvoj ligi), sta sad? Dva penala smo promasili, halo dva, Leotar nam spicio stativu, imali ljudi zicere za 0-5, pa de nek neko kaze da je namjesteno, de? Razvaljeni smo danas i cao. Zasto? - E to treba skontati, to je izmedju igraca i Uprave. Slazem se da ovo tjera ovo malo raje sto je ostalo, ali to je nas mentalitet, tako je uvijek bilo, uvijek ce biti.
I ja sam pravo razocaran danasnjom utakmicom, svasta mi se vrtilo po glavi, necu vise ici i slicne gluposti, ali me ne zanima sta kazu oni sto su gledali Dortmundovu proslavu titule. Tacka.

Bola neka smo izgubili, bolje sad nego sutra, desava se svima, ta nismo nikad ni derali sve kuci (osim u Prvoj ligi), sta sad? Dva penala smo promasili, halo dva, Leotar nam spicio stativu, imali ljudi zicere za 0-5, pa de nek neko kaze da je namjesteno, de? Razvaljeni smo danas i cao. Zasto? - E to treba skontati, to je izmedju igraca i Uprave. Slazem se da ovo tjera ovo malo raje sto je ostalo, ali to je nas mentalitet, tako je uvijek bilo, uvijek ce biti.
I ja sam pravo razocaran danasnjom utakmicom, svasta mi se vrtilo po glavi, necu vise ici i slicne gluposti, ali me ne zanima sta kazu oni sto su gledali Dortmundovu proslavu titule. Tacka.
Support Velez, It's logical! ★
Nije bas da su imali zicere za 0-5 ali nije ni bitno.Da smo dali golove iz dva penala,Velez bi utakmicu dovrsio rutinski,bez puno stresa i slicnih stvari ali danasnja utakmica nam je pokazala da su se igraci opustili i isli na onu foru LAKO CEMO ali i da postoje neki nesporazumi unutar kluba i prve ekipe i to treba rijesit sto prije jer ja vjerujem da mozemo uradit ono sto je Niksic obecao za iducu sezonu a to je vrh tabele.
I usput da cestitam maloj raji u Grenoblu na dobrim igrama i rezultatima
I usput da cestitam maloj raji u Grenoblu na dobrim igrama i rezultatima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.