Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Meni je ovo copy/paste Ole...
Energija,igra nikakva i jedino dobro je rezultat...
Po meni prevarit cemo se ako Kerik dobije stalni posao, a propustit cemo mnoge ozbiljne trenere..
Samo dovesti Enrikea i pustit ga da radi svoj posao...
Energija,igra nikakva i jedino dobro je rezultat...
Po meni prevarit cemo se ako Kerik dobije stalni posao, a propustit cemo mnoge ozbiljne trenere..
Samo dovesti Enrikea i pustit ga da radi svoj posao...
+1Nane17 je napisao/la: ↑23 feb 2026, 22:57Druze za Amorima su se nalazili izgovori za sve sto se desi,iako je statisticki najgori trener u historiji Uniteda,Carrick od 6 tekni 5 pobjeda i remi a vec smo sigurni da nije za stalan posao(ne kazem da jest ),al prerano se donose zaključciLenyYoro15 je napisao/la: ↑23 feb 2026, 22:24Barem je ocito da Carrick nije za ovog posla. Nadam se da neko od vlasnika to vidi.
Dobio ili izgubio nije bitno. Ovo je sramota za ekipu koja igra utakmice svake prestupne godine i za svaku ima odmora vise od protivnika.
Opravdavao se Amorim na svaki mogući način ali kada je domaći trener, tad ne valja 5 pobjeda u 6 utakmica.
Nikad poraz, samo lekcija.
Ovo je bila utakmica koju bi ranije hladno izgubili, pogotovo da je Onana na golu. Ovako, clean sheet i tri boda. Sa jedne strane – golemo.
Sa druge strane, bude te stid kada vidiš da se boriš za goli život protiv Evertona skoro cijelo drugo poluvrijeme. Nije te City satrao na sredini terena, pa da se vadiš na njihov kvalitet, nego prosječni Everton, gdje je jedan od ključnih igrača u vezi klinac kojeg si nogom u guzicu nabio, jer nije bio dovoljan za tebe. Ono sabijanje u peterac i korner za kornerom, gdje visiš... to je bilo negledljivo... i nedopustivo. Iskreno, nadam se da će EPL malo dotegnuti pravila i obeshrabriti ovaj arsenalov patent koji je u 90% slučajeva faul na golmanu. Užas za gledati.
Plus večeri, onaj trk Šeška i predatorska golčina, nedostajao mi je ovaj „klasična devetka“ momenat. Plus Cunha, ono kreveljenje na kraju... ismijao sam se propisno. Nedostajalo mi je to.
Carrick, šta reći? Ništa nije pogriješio večeras, ali nešto mi fali. Danas su ga „vile nosale“, a nisu trebale – ima bolji sastav od Evertona i nije bilo nikakvog razloga da gledamo ono što smo gledali dobar dio utakmice. Ima rezultate, što jest jest... Uglavnom, pametno od uprave da su povukli ručnu na imenovanje trenera do ljetne pauze.
Sa druge strane, bude te stid kada vidiš da se boriš za goli život protiv Evertona skoro cijelo drugo poluvrijeme. Nije te City satrao na sredini terena, pa da se vadiš na njihov kvalitet, nego prosječni Everton, gdje je jedan od ključnih igrača u vezi klinac kojeg si nogom u guzicu nabio, jer nije bio dovoljan za tebe. Ono sabijanje u peterac i korner za kornerom, gdje visiš... to je bilo negledljivo... i nedopustivo. Iskreno, nadam se da će EPL malo dotegnuti pravila i obeshrabriti ovaj arsenalov patent koji je u 90% slučajeva faul na golmanu. Užas za gledati.
Plus večeri, onaj trk Šeška i predatorska golčina, nedostajao mi je ovaj „klasična devetka“ momenat. Plus Cunha, ono kreveljenje na kraju... ismijao sam se propisno. Nedostajalo mi je to.
Carrick, šta reći? Ništa nije pogriješio večeras, ali nešto mi fali. Danas su ga „vile nosale“, a nisu trebale – ima bolji sastav od Evertona i nije bilo nikakvog razloga da gledamo ono što smo gledali dobar dio utakmice. Ima rezultate, što jest jest... Uglavnom, pametno od uprave da su povukli ručnu na imenovanje trenera do ljetne pauze.
Sutra pobjeda imperativ i dolazak na treće mjesto.
- LenyYoro15
- Kontakt:
Kakav promašaj je Carrick, ovo već postaje neugodno za gledanje.
FIzički i trkački najspremniju ekipku lige doveo je za mjesec i po do toga da su totalno nespremni. Dominira ih trkom Palace koji je igrao prije 2 i po dana.
Sve je to posljedica do sada neviđene stvari u svijetu fudbala gdje igrači imaju po 3 dana sedmično odmora i počinju trenirati u četvrtak
Više treniraju ekipe iz 2. Federalne.
Amater totalni. Ole je za njega Pep.
FIzički i trkački najspremniju ekipku lige doveo je za mjesec i po do toga da su totalno nespremni. Dominira ih trkom Palace koji je igrao prije 2 i po dana.
Sve je to posljedica do sada neviđene stvari u svijetu fudbala gdje igrači imaju po 3 dana sedmično odmora i počinju trenirati u četvrtak
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ja ne kontam koja je svrha Mainooa u ovoj ekipi. Tip se pojavi onako usput, ne radi ništa konkretno ni defanzivno ni ofanzivno.
🎶 Oohh, it's Carrick, you know
Hard to believe it's not Scholes 🎶
- LenyYoro15
- Kontakt:
Ma taj momak je nula bodova. Nema ga defanizivno, nema ga ofanzivno. Najviše iritira njegov govor tijela i činjenica da samo brzo hoda. Vjeroavtno ne zna da trči uopšte.
Za svo ovo vrijeme otakd igra za United nikad nisam viido da taj momak sprint uradi. Otjerati kao i Garnacha.
Za svo ovo vrijeme otakd igra za United nikad nisam viido da taj momak sprint uradi. Otjerati kao i Garnacha.
Pojma ti nemaš. Pisao sam ti to već, ali evo očigledno moram opet. Isto i zbog pisanja o Mainoo, nekoliko postova ispod.LenyYoro15 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 15:25Kakav promašaj je Carrick, ovo već postaje neugodno za gledanje.
Sve je to posljedica do sada neviđene stvari u svijetu fudbala gdje igrači imaju po 3 dana sedmično odmora i počinju trenirati u četvrtak![]()
![]()
Glory Glory Man United
- LenyYoro15
- Kontakt:
Pa eto ti ga hvali i veličaj, a ja ću pisati ono što vidim. Nemam problem ako ti misliš da je dobar.
Carrick je lošiji menadžer od Olea.
Carrick je lošiji menadžer od Olea.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Nije Amorim džaba govorio da se mora propatit ako želiš napredak. U prvih mjesec dana na klupi Uniteda je govorio kako je najmanji problem prilagodit formaciju za neki kratkoročan uspjeh, ali dugoročno gledamo ćemo opet ostati u istom loopu.
To se sad vidi.
Po meni Carrick radi odličan posao kao interim, ali da li je pravi čovjek za projekat 150, to nisam siguran. Svakako daleko od toga da je lošiji od Olea. Al eto, jedna dobra u moru glupih odluka INEOSa je da odgodi izbor novog trenera za kraj sezone.
Moje je mišljenje da bi svakako i sa Amorimom ušli u top 4. Kondenderi su ove sezone nula, pa i mi ličimo na nešto dobro
To se sad vidi.
Po meni Carrick radi odličan posao kao interim, ali da li je pravi čovjek za projekat 150, to nisam siguran. Svakako daleko od toga da je lošiji od Olea. Al eto, jedna dobra u moru glupih odluka INEOSa je da odgodi izbor novog trenera za kraj sezone.
Moje je mišljenje da bi svakako i sa Amorimom ušli u top 4. Kondenderi su ove sezone nula, pa i mi ličimo na nešto dobro
- LenyYoro15
- Kontakt:
Carricku ću prvi čestitati i treba da dobije svaki mogući bonus ako nas uvede u Ligu prvaka. Razlog zašto ga kritikujem jeste činjenica da se on MORA ograničiti samo kao interim. Ne smije ih zavarati rezultat ako na kraju izbori LP.
Nema ideje, nema intenziteta, nema trke. Evo neka mi neko napiši koji je njegov stil igre?
Odličan je za tranzijciju kao i Ole, ali valjda smo svjesni da taj fudbal dugoročno ništa ne donosi. Ne bismo dobili ni Spurse ni CP danas bez crvenih kartona.
Inspiracija Brune na AMF i gluposti protivničkih igrača. Sve to nam se poklapa u zadnjih mjesec dana.
Nema ideje, nema intenziteta, nema trke. Evo neka mi neko napiši koji je njegov stil igre?
Odličan je za tranzijciju kao i Ole, ali valjda smo svjesni da taj fudbal dugoročno ništa ne donosi. Ne bismo dobili ni Spurse ni CP danas bez crvenih kartona.
Inspiracija Brune na AMF i gluposti protivničkih igrača. Sve to nam se poklapa u zadnjih mjesec dana.
Zadnja izmjena: LenyYoro15, dana/u 01 mar 2026, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Pa to je bio problem i kod Amorima, kao i kod svih prethodnih menadžera.. Imaš 20 press konferencija na kojima se samo o tome pričalo.Nema ideje, nema intenziteta, nema trke.
Kako može protiv Citya i Arsenala, a ne može protiv Fulhama, Crystal Palacea koji jedva Zrinju pobijedi
reko bi covjek da se klub nalazi na 14 mjestu na tabeli po ovom pisanju ovdje a ne ako ostane ovako stanje na utakmici potencijalnih 8 bodova od titule.....
Ma moze pricati ko sta hoce, ekipa je bila od 7-10 pozicije, jedva conference league bila na vidiku a sad je i liga sampiona izvjesna. Ako uvede MUTD u ligu sampiona ove godine, nema mu se sta prigvoriti. Isto tako za neko dugorocno rjesenje treba dovesti iskusnog dobrog trenera. Ali kao privremeno rjesenje bolji nije bio.LenyYoro15 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 15:25Kakav promašaj je Carrick, ovo već postaje neugodno za gledanje.
Sve je to posljedica do sada neviđene stvari u svijetu fudbala gdje igrači imaju po 3 dana sedmično odmora i počinju trenirati u četvrtak![]()
![]()
- LenyYoro15
- Kontakt:
Potpuno se slažem s tobom i nadam se da će tako biti.
Ispade da je bolje da smo 14 al da je trener Amorim,a ne 3 na tabeli sa Carrickom jer sad igramo negledljivo dok je pod Amorimom bila rapsodija,najspremniji,najljepsi fudbal,samo nas **** sto ne mozemo nikoga dobit
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
+6 ispred Chelsea za LP, dovoljna zaliha bodova po meni. Chelsea čeka još kup, LP protiv Parisa a i teži ždrijeb u ligi
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- VivaLaStella
- Kontakt:
Nemoj da te zavara, lik je pljuvao i Amorima do zadnjeg dana.
Potpis na ovo, vecina navijaca gleda trenutno stanje i rezultate.LenyYoro15 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 17:14Carricku ću prvi čestitati i treba da dobije svaki mogući bonus ako nas uvede u Ligu prvaka. Razlog zašto ga kritikujem jeste činjenica da se on MORA ograničiti samo kao interim. Ne smije ih zavarati rezultat ako na kraju izbori LP.
To je kao da gledas u drvo i divis mu se,a zapravo treba da razmisljas o tome da imas sumu,plantazu.
Tako i sa Kerikom,sto jos ne ide u prilog nama sa njim ovo ljeto je mnogo iskusnij trenera koji su slobodni i ako dobije stalni ugovor izgubit cemo vrijeme jer poslije nece biti slobodnog trenera..
Mi nismo od Murinja imali klasu trenera...
- Slatinash_7
- Kontakt:
Najbolje da Carrick dobije sve utakmice do kraja a da debilna uprava dovede novog menadžera i plati ga jedno 50 miliona i da mu ugovor na 5 godina pa onda ovaj prst u uho..Carrick ako ostane treći MORA biti menadžer i dogodine, sve ostalo je retardacija
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.