ako nije fake gadzali tamo vojnike koji su bili smjesteni …
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Iranci tvrde da su dosada ubili više od 300 američkih vojnika prilikom konstanih napada.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Skupo košta da se prestane pricati o Epsteinu i njegovom otokuRomagnoli13 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 23:57Iranci tvrde da su dosada ubili više od 300 američkih vojnika prilikom konstanih napada.
- Wilshere10
- Kontakt:
Plakat ce Toma Rosicky!Officially - Hezbollah has entered the campaign against Israel
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dakle jedna od najjačih nevladinih vojnih jedinica na svijetu se probudila.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
InteresantnoEarlier on Sunday, Trump told the Daily Mail newspaper the conflict with Iran could last for four weeks. Parsi said this is likely an attempt to send a message to Tehran, despite the lack of support for the fighting in the US.
“He [Trump] has already reached out to Tehran offering a ceasefire. The Iranians have rejected it and I think he [Trump] has come to the conclusion that his eagerness to make a quick end to this war has signalled a weakness and the Iranians are going to try and take advantage of that and will not agree to a ceasefire until they have inflicted significant pain on the United States,” said Parsi.
- Marsal
- Kontakt:
Ah njihova vojska su uglavnom MAGA glasači, nije mi ih ni žao. Sami sebe poslali u smrt.nerkolfc je napisao/la: ↑01 mar 2026, 23:58Skupo košta da se prestane pricati o Epsteinu i njegovom otokuRomagnoli13 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 23:57Iranci tvrde da su dosada ubili više od 300 američkih vojnika prilikom konstanih napada.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- VensanKasel
- Kontakt:
Zamisli šta sve kriju , pušteno samo 2% fajlova .nerkolfc je napisao/la: ↑01 mar 2026, 23:58Skupo košta da se prestane pricati o Epsteinu i njegovom otokuRomagnoli13 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 23:57Iranci tvrde da su dosada ubili više od 300 američkih vojnika prilikom konstanih napada.
Da vidiš ovih što imaju posla sa arapima , dove da Allah zaštiti sve zemlje koje je Iran raketirao , da se kazni Iran ...
Nekad sam i imao želju posjetiti Sjedinjene Izraelske Države , vala sad su mi se zgadili ono baš baš .
Koliko jadan moraš biti da šalješ svoju djecu da ginu za yebeni Izrael , odliv mozgova .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- LegendKiller
- Kontakt:
Burj khalifa niti je gađana niti je pogođena. Ako već pišeš provjeri informacije. Bio je manji požar na vanjskoj fasadi nastao tako što su fragmenti PVO rakete, dakle emiratskog presretača, pali na zgradu.
Fudbalskim rijecnikom receno,brane se na gostujucem terenu 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ti bio tamo pa znaš ?LegendKiller je napisao/la: ↑02 mar 2026, 00:09Burj khalifa niti je gađana niti je pogođena. Ako već pišeš provjeri informacije. Bio je manji požar na vanjskoj fasadi nastao tako što su fragmenti PVO rakete, dakle emiratskog presretača, pali na zgradu.
Kako znamo da su tvoje informacije tačne , a njegove pogrešne ? Ili obrnuto ?
Mislim ovo sad sto je izislo je baš ono strašno, ono za vaðenje zuba djeci da ne mogu ujesti je neki vrhunac gadosti sto sam procitao za ovog svog života, ali niko nece za to odgovarati nazalost. Na ovom svijetu nema istinske pravdeVensanKasel je napisao/la: ↑02 mar 2026, 00:09Zamisli šta sve kriju , pušteno samo 2% fajlova .nerkolfc je napisao/la: ↑01 mar 2026, 23:58Skupo košta da se prestane pricati o Epsteinu i njegovom otokuRomagnoli13 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 23:57Iranci tvrde da su dosada ubili više od 300 američkih vojnika prilikom konstanih napada.![]()
Da vidiš ovih što imaju posla sa arapima , dove da Allah zaštiti sve zemlje koje je Iran raketirao , da se kazni Iran ...
Nekad sam i imao želju posjetiti Sjedinjene Izraelske Države , vala sad su mi se zgadili ono baš baš .
Koliko jadan moraš biti da šalješ svoju djecu da ginu za yebeni Izrael , odliv mozgova .
- Marsal
- Kontakt:
Mene dvaput odbili za vizu, ko ih yebe nek ih Iran nakantaVensanKasel je napisao/la: ↑02 mar 2026, 00:09Zamisli šta sve kriju , pušteno samo 2% fajlova .nerkolfc je napisao/la: ↑01 mar 2026, 23:58Skupo košta da se prestane pricati o Epsteinu i njegovom otokuRomagnoli13 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 23:57Iranci tvrde da su dosada ubili više od 300 američkih vojnika prilikom konstanih napada.![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
19vendetta87
- Kontakt:
Mislis li tako i za Hrvate na hercegbosna forumu?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Znači ći.futi dobijaju po pičci čim uskaču britanci u pomoć da ruše rakete i ukrajince da ruše dronove 
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- VensanKasel
- Kontakt:
Tu se slažem sa tobom , nema pravde nažalost .nerkolfc je napisao/la: ↑02 mar 2026, 00:12Mislim ovo sad sto je izislo je baš ono strašno, ono za vaðenje zuba djeci da ne mogu ujesti je neki vrhunac gadosti sto sam procitao za ovog svog života, ali niko nece za to odgovarati nazalost. Na ovom svijetu nema istinske pravdeVensanKasel je napisao/la: ↑02 mar 2026, 00:09Zamisli šta sve kriju , pušteno samo 2% fajlova .![]()
Kad spomenu djecu , šta bi sa onim slučajem kad su našli 31 djete u Brčkom ? Preko noći niko ništa ...
Neki dan sam baš to spominjao isto se pitao kao i tiVensanKasel je napisao/la: ↑02 mar 2026, 00:16Tu se slažem sa tobom , nema pravde nažalost .nerkolfc je napisao/la: ↑02 mar 2026, 00:12Mislim ovo sad sto je izislo je baš ono strašno, ono za vaðenje zuba djeci da ne mogu ujesti je neki vrhunac gadosti sto sam procitao za ovog svog života, ali niko nece za to odgovarati nazalost. Na ovom svijetu nema istinske pravdeVensanKasel je napisao/la: ↑02 mar 2026, 00:09
Zamisli šta sve kriju , pušteno samo 2% fajlova .![]()
Kad spomenu djecu , šta bi sa onim slučajem kad su našli 31 djete u Brčkom ? Preko noći niko ništa ...
da si selamao i pustio bradu umjesto pive me da bi dobio vizu nego bi tamo izganjao i socijalu u ArkansasuMarsal je napisao/la: ↑02 mar 2026, 00:13Mene dvaput odbili za vizu, ko ih yebe nek ih Iran nakantaVensanKasel je napisao/la: ↑02 mar 2026, 00:09Zamisli šta sve kriju , pušteno samo 2% fajlova .![]()
Koliko jadan moraš biti da šalješ svoju djecu da ginu za yebeni Izrael , odliv mozgova .![]()