Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Evo i Kujović starter za WAC protiv Sturma
Treba njega pratiti ako bude redovno igrao. Svakako smo u teskom qrcu u veznom redu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Komsije Srbi sad u martu zakazali okupljanje fudbalera koji nastupaju za domacu ligu, da vide ima li ko za A rep, medju pozvanim i Adem Avdic.
Podsjeca me malo na Medunjanina i ako sumnjam da ce biti njegov kvalitet,od ovih mladih a da je veznjak a moze da bude povezan sa nama ,najbolji je Adin Licina,prava 10 ,sve zna sa loptom ,vec sam ga u mislima vidio u spicu sa Kerimom i Barjaktarevicem naravno i Demirovicem shou bi pravili u napadu,samo dobar selektor da ih postavi i sto bi rekao Baka Sliskovic da se prenese Baljicu:Reci Baljicu da se ne zajebava
- katalinski
- Kontakt:
DOK NE POČNU ENGLEZI UẒ̌IVATI U Njemačkoj 3. Ligi
Ćatovic i Cvjetinovic jedan protiv drugog. Dulica nikako nakon povrede nema , ali Dordan sad standardan , Kahvica nigdje u Ulmu nema, a komplikacija sad za posudbu , Pobric ne dobija šansu kod Selimbegovica u Alemaniji.
Durić vraćen u 2. tim i igra .
Ćatovic i Cvjetinovic jedan protiv drugog. Dulica nikako nakon povrede nema , ali Dordan sad standardan , Kahvica nigdje u Ulmu nema, a komplikacija sad za posudbu , Pobric ne dobija šansu kod Selimbegovica u Alemaniji.
Durić vraćen u 2. tim i igra .
Ajvatar
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Naši prioriteti za ovu godinu trebaju biti Busuladžić, Mahmić, i Pejčinović. Mislim da bi Mahmić i Pejčinović bili instant pojačanja za nas, a Busuladžić bi došao kao dugogodišnji projekat..gdje već sebi daješ prostora da odstraniš nekog tipa Burnića. Ovisno kako se situacija bude razvijala narednih mjeseci, mogli bi Mikulić i Kujović dobiti poziv za Ligu nacija.
Ja mislim da bi Barbarezu i Spahiću trebao biti cilj da dovedemo mlade momke koji su jednakog kvaliteta kao Radeljić, Burnić, Karić, jer ih vrijedi istrpiti. Ovi navedeni već imaju limitiran rok trajanja, a sa mladim momcima dobijaš mogućnost napretka na duge staze.
Ja mislim da bi Barbarezu i Spahiću trebao biti cilj da dovedemo mlade momke koji su jednakog kvaliteta kao Radeljić, Burnić, Karić, jer ih vrijedi istrpiti. Ovi navedeni već imaju limitiran rok trajanja, a sa mladim momcima dobijaš mogućnost napretka na duge staze.
Gledam evo Busuladzic ima bas brdo minuta u seniorskom fudbalu. 7 utakmica Europa lige mislim da je dovoljno da bude ispred barem 50% nasih veznjaka.
Eh sad iskreno nisam upratio jel on nesto rekao da ne zeli za nas ili?
Momak bas fino igra stalozeno, nije npr ofanzivan toliko koliko je Mahmic, ali ima doprinosa u gradnji igre i zivahniji je od svih nasih osmica. Ja bi rado da njih dvojica pokriju pozive Sarica i Basica.
Momak bas fino igra stalozeno, nije npr ofanzivan toliko koliko je Mahmic, ali ima doprinosa u gradnji igre i zivahniji je od svih nasih osmica. Ja bi rado da njih dvojica pokriju pozive Sarica i Basica.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Koliko sam upratio, njegovi su Hercegovci…nedavno je neko pisao da su Busuladžića zagrijani da momak igra za nas i da prate reprezentaciju. Volio bih da ga kaparišemo pa dati mu prostor da se razvija.eleGancy je napisao/la: ↑03 mar 2026, 22:57Gledam evo Busuladzic ima bas brdo minuta u seniorskom fudbalu. 7 utakmica Europa lige mislim da je dovoljno da bude ispred barem 50% nasih veznjaka.
Pisalo se da mali nije bas otvoren za komunikaciju i da sve pregovore preusmjerava iskljucivo na agenta,koji narvno gleda sta je povoljnija opcija,tj vise je za Svede. Sad jel to istina,nije.. ko ce znat.eleGancy je napisao/la: ↑03 mar 2026, 22:57Gledam evo Busuladzic ima bas brdo minuta u seniorskom fudbalu. 7 utakmica Europa lige mislim da je dovoljno da bude ispred barem 50% nasih veznjaka.
Kod nas ce 100 puta prije dobiti sansu nego tamo, imajuci u vidu našu rupu u sredini terena. Šveđani su tu bolje popunjeni. A drugo je sto mora biti duplo bolji od oriđiđi Šveda da bi imao prednost nad njima.
Valjda prevlada razum.
Valjda prevlada razum.
Ima 18 godina, i u 15 utakmica dao je 2 gola i 1 asistencija u Malmeu koji je tamo najjaci klub, iako imaju blagu krizu.
Meni samo nije jasno kakav je profil igraca on, dal je defanzivniji ili ofanzivniji, i na koga ovako podsjeca njegov stil igre. Velika stvar je da igra bas standardno, i to ugl po 90 minuta. Bio bi on po meni instant rjesenje za nas vezni red.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Ako ćemo ga porediti sa nekim iz reprezentacije, vrlo sličan Tahiroviću. Poprilično sam ubijeđen da će ga ljudi hajcati sve dok ne dođe pod našu zastavu, pa će krenuti standardna priča DODAJE PRVOM DO SEBE. Ako ljudi očekuju Pirla, grdno se varaju.dedo26 je napisao/la: ↑05 mar 2026, 14:07Ima 18 godina, i u 15 utakmica dao je 2 gola i 1 asistencija u Malmeu koji je tamo najjaci klub, iako imaju blagu krizu.
Meni samo nije jasno kakav je profil igraca on, dal je defanzivniji ili ofanzivniji, i na koga ovako podsjeca njegov stil igre. Velika stvar je da igra bas standardno, i to ugl po 90 minuta. Bio bi on po meni instant rjesenje za nas vezni red.
-
Sindikat12
- Kontakt:
5 puta veci talenat nego Benjo (kad je bio njegovih godina). Sad sta ce biti za 4/5 godina je druga prica.MiranGlasnic je napisao/la: ↑05 mar 2026, 15:08Ako ćemo ga porediti sa nekim iz reprezentacije, vrlo sličan Tahiroviću. Poprilično sam ubijeđen da će ga ljudi hajcati sve dok ne dođe pod našu zastavu, pa će krenuti standardna priča DODAJE PRVOM DO SEBE. Ako ljudi očekuju Pirla, grdno se varaju.dedo26 je napisao/la: ↑05 mar 2026, 14:07Ima 18 godina, i u 15 utakmica dao je 2 gola i 1 asistencija u Malmeu koji je tamo najjaci klub, iako imaju blagu krizu.
Malme ce na njemu zaradit finu lovu.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Nisam poredio njihov talenat, nego sličnosti kada je naša reprezentacija u pitanju. I jedan i drugi su klasični CM, koji ne rješavaju naš gorući problem prenosa lopte. To da je veći talenat..svakako.Sindikat12 je napisao/la: ↑05 mar 2026, 16:525 puta veci talenat nego Benjo (kad je bio njegovih godina). Sad sta ce biti za 4/5 godina je druga prica.MiranGlasnic je napisao/la: ↑05 mar 2026, 15:08Ako ćemo ga porediti sa nekim iz reprezentacije, vrlo sličan Tahiroviću. Poprilično sam ubijeđen da će ga ljudi hajcati sve dok ne dođe pod našu zastavu, pa će krenuti standardna priča DODAJE PRVOM DO SEBE. Ako ljudi očekuju Pirla, grdno se varaju.dedo26 je napisao/la: ↑05 mar 2026, 14:07
Ima 18 godina, i u 15 utakmica dao je 2 gola i 1 asistencija u Malmeu koji je tamo najjaci klub, iako imaju blagu krizu.
Malme ce na njemu zaradit finu lovu.
Kako nam to neki kvalitetan cm neće riješiti problem prenosa lopte ?
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Ko je taj neki? I šta definiše taj kvalitet? Je li Rade Krunić riješio naš problem prenosa lopte? Nama se Džeko spušta po loptu zadnjih 10 godina jer nemamo ofanzivnog veznog da spoji redove. Busuladžić neće riješiti taj problem makar 100x bio bolji od Tahirovića, jer opet mora doći na 25 metara od našeg gola da preuzme loptu..i onda je nema kome proslijediti.
Mi smo bili najopasniji i najbolji kada su se Pjanić i Medunjanin spuštali po loptu, pa je ona dolazila Misketu u noge na centru. Kome će lopta u noge na centru? Džeki? Tabakoviću? I šta onda?
Nisam ni rekao ko je, ali kvalitetan CM će riješiti taj problem. Krunic je trkaca kokos, bolja verzija Ivana Sunjica. Ali i on bi nam trenutno djelovao kao Pjanic, s obzirom da imamo vezni koji ne može zadržati loptu duže od par sekundi.
Mi se moramo pomiriti da će nam vezni red trenutno služiti samo za trčanje i defanzivu.
Zbog toga nam treba Kerim koji može uzeti loptu, uci u srediti, dati zadnji pas i šutirati.
Mi se moramo pomiriti da će nam vezni red trenutno služiti samo za trčanje i defanzivu.
Zbog toga nam treba Kerim koji može uzeti loptu, uci u srediti, dati zadnji pas i šutirati.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Ne može Krunić biti bolja verzija Šunjića kada nemaju isti zadatak na terenu. Krunić je bolja verzija Tahirovića. Vrtimo se u krug, jer taj Pjanić je dosta utjecaja izgubio odlaskom Misketa. Ostale su dubinske lopte, ali nismo imali igrača da prenese loptu do protivničkog kaznenog prostora. Ni Busuladžić, ni Krunić, ni Pjanić ne rješavaju taj problem. Možda nam se procenat posjeda popravi za 10%, ali opet si sterilan u razvoju napada. Ideš preko krila, a sredina nepostojeća. Šta se govorilo o Pjaniću odlaskom Misketa? KRIJE SE IZA LOPTE. DODAJE PRVOM DO SEBE. I sam Pjanić je rekao da je imao velikih problema na terenu kada je u reprezentaciji glumio desetku, da mu je najbolje legla šestica/osmica. Svi ti igrači koje navodimo su šestice/osmice u najboljem slučaju. Nama treba desetka, sa kojom bi riješili 80% naših problema.jasmin10 je napisao/la: ↑05 mar 2026, 17:25Nisam ni rekao ko je, ali kvalitetan CM će riješiti taj problem. Krunic je trkaca kokos, bolja verzija Ivana Sunjica. Ali i on bi nam trenutno djelovao kao Pjanic, s obzirom da imamo vezni koji ne može zadržati loptu duže od par sekundi.
Rjesenje nam je pred nosom,Ermin Mahmic,otic momku na noge i rijesit sta se rijesit treba. Medjutim,tesko mi je povjerovat da ova ekipa to vec nije ucinila,jer mislim da ne postoji dijete koje suta loptu s nasim papirima,a da oni nisu culi za njega. S toga,ako tu postoji neko kocenje,onda je vjerovatno do malog.
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Google Adsense [Bot], isko1807, nedimmmm1337, RobijasiZenica1988, StevieG8 i 41 gost.