Ima kartone Korora
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
i bili smo ispred vas tad hahahahaberjan je napisao/la: ↑01 mar 2026, 13:30Ljudi nemojte da pravimo paniku i jos gore a da lik nije ni dosao u klub.
Edisu respect ali nije cudotvorac kako neki misle, zaposliti u akademiji kad bude nek drila i objasnjava djeci sta je zeljo dati mu dobru platu.
Morate biti svjesni kakvu smo ekipu imali kad je edis vodio zadnji mandat , tada nam je tada izgledalo slaba ekipa ali to je svemirski brod za ove sad igracine
bender na golu, cocalic-kosoric stoperi, bekovi jasarevic galic, mekic hodzic def vezni, krila santos amoah, štila polutka, spic - mladji krpic i td na klupi bekric, haris hajdarevic...
ovo je svemirski brod za ovo sad
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
zeljovac21
- Kontakt:
Freeman top, treba ga postepeno ubacivati obzirom da nemamo krila
- dubioza144
- Kontakt:
Realno Gojak bi trebao da bude malo vise profilisan igrac, sa vise loptom u posjedu da daje neki tempo igri, da kontrolise da kreira igru gdje ce ako nece u juniorima bit makar glavni igrac tanko je ovo skroz, juniori bas slabi nijedan igrac se nesto bas ne istice da bi se snaso u prvom timu i u seniorskom fudbalu mozda malo Freeman, svi kopije Šabića, vjetar puhne odnese ih. Al sto se igre tice tu ima malo i do trenera ovaj od Sarajeva ne usucuje kao da ima dzojstik i kontrolise ih sve dok Dervisi dole samo udara dlanom od dlan. Ne znam po meni u omladinskom pogonu cilj treba bit da se igra premijer liga al da ti neki rezultat nije bitan da ti moras osvajat trofeje, bitnije bi mi bilo isprofilisat 2 3 igraca koji ce bit vodje oko kojih se ekipa gradi koji ce se bas isticat i da trofej bude da ih vidimo u prvom timu kao koliko toliko tehnicki i fizicki izgradjene igrace. Ćosića bi ja pocei gurat sto vise u prvi tim svidja mi se to sto fino prati igru i istrcava sa linije na vrijeme nije nekako bas linijski golman.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Evo sad gledam tekmu **** majku ako juniori ne bi zabili 3 komada Rudaru. Kakva akcija kod izborenog penala divota....
Ćosić, Gojak, Dragović Freemena i ona 3 kod nas nezz ko je ali mali ubija...
Menadžerska posla određuju ko ce igrati u prvom timu....
Ćosić, Gojak, Dragović Freemena i ona 3 kod nas nezz ko je ali mali ubija...
Menadžerska posla određuju ko ce igrati u prvom timu....
Zadnja izmjena: Sarajevskigigant1921, dana/u 01 mar 2026, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
- dubioza144
- Kontakt:
Ko li ce sutra na krilo nadam se Ibraheemu a ne Šabiću desno. Na kraju ce bit Galchevzeljovac21 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 13:44Freeman top, treba ga postepeno ubacivati obzirom da nemamo krila
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Ma idma Freemena ima to neštodubioza144 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 13:52Ko li ce sutra na krilo nadam se Ibraheemu a ne Šabiću desno. Na kraju ce bit Galchevzeljovac21 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 13:44Freeman top, treba ga postepeno ubacivati obzirom da nemamo krila![]()
Mi i u juniorima nemamo nekog ko zna dat go. Ovaj igrač broj 9 ne moze kontrolisat loptu. Dobrih izglednih šansi izgubimo radi toga.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Ko je 3ca? On moze izdrzati seniorski fudbal.
Kakva asistencija Gojaka 

Ako se ne varam gol dao Babić
Ako se ne varam gol dao Babić
Gooool, gazi pitareee
Kakva asistencija Gojaka 
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Luka Gavrilović i 5 Raščić fizički dobro izgledaju
Koja sramota i dvolicnost saveza ds suspenduje Ljaljica blateci njegovo ime sa ovim ostalim olosima od sudija sto su suspendovani
Evo sudi derbi juniorski i naumpade mi to
Evo sudi derbi juniorski i naumpade mi to
Jel ovo Cosic na golu ?
Izgubise naivno svojim krivicom! Promasili su penal, par zicera i covjek ih sam petoricu prodje, dok oni traze **** aut od sudije
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
zeljovac21
- Kontakt:
Ma izasla
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
-
GavranBeli
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Google Adsense [Bot], sakahuligana i 46 gostiju.