FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
GavranBeli
Re: FK Željezničar
Samo znam da sta god izdrkotine iz rajlovca poput pabla, gibre I ostalih podrzavaju, znam da smo u teskom kurcu. A znamo na sta su te izdrkotine drkale u proslosti i kako smo prosli s laznim hadzijom. Da su pozitivno pisali o Mulalicu, isto bi znao da se sprema uzasno lose.
Sretno Savo, valjda dva mjeseca ostanes.
Sretno Savo, valjda dva mjeseca ostanes.
Tito mrtvi da dodje mi bi mu mane našli.Mahala podjele uhljebi koji kontaju da su nezamjenjlivi.Ako odu Guso i ostali to je najveći uspjeh.Halo ba pa nama Gorazde drzi predavanje i neke taktike.Jeko Guso.Koji je on faktor u zivotu.
U koliko sati je trening danas??
Ne znam odakle ovolika negativa oko Save.Pa realno koga bi vi...Mulalica po treći put i taktiku iz i nabij..u tom slučaju bi i ostao stari stručni štab..Savo je ime za ove sve naše igrače i vjerovatno niko od njih neće napraviti ni pola karijeru kao on..tako da sto se toga tice u startu će imati autoritet..mi ćemo proigrati ali me opet najvise brine nas napad..ako ovaj Huskovic ne proradi bice patnja Al vjerujem izlazak u europu,pa čak i kup jos nije izgubljen...
- dubioza144
- Kontakt:
Glavna referenca za izbor trenera je bila da se malo bavi muzikom, ne bil ovi na terenu igrali kako im on svira, posle Milosevica moguc je Elvir Baljic
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Upravo je i problem što u svojoj trenerskoj karijeri nije ništa uradio za 15 godina.Stanceski je napisao/la: ↑01 mar 2026, 05:51Šta je Savo uradio da vlada nezadovoljstvo? Nema smisla biti zadovoljan i nezadovoljan jer čovjek još nije došao ni trening da odrad. Ne znam ni ko mislite da bi tek tako došao u ekipu koja nema pobjedu u 11 kola. Malo sabura, jesmo zaglibili ali i dalje nije razlog da se ponašamo ko pitari.
Zadnji mandat u Partizanu jedva 2 mjeseca izdržao.
Na klupi reprezentacije jedva 5 mjeseci izdržao i uspio primiti 4 gola od Luksemburga.
Na klupi Olimpije jedva 3 mjeseca izdržao.
ZELJEZNICAR 1921!
Evo upravo sad.
hamzaTM87 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 10:13Upravo je i problem što u svojoj trenerskoj karijeri nije ništa uradio za 15 godina.Stanceski je napisao/la: ↑01 mar 2026, 05:51Šta je Savo uradio da vlada nezadovoljstvo? Nema smisla biti zadovoljan i nezadovoljan jer čovjek još nije došao ni trening da odrad. Ne znam ni ko mislite da bi tek tako došao u ekipu koja nema pobjedu u 11 kola. Malo sabura, jesmo zaglibili ali i dalje nije razlog da se ponašamo ko pitari.
Na klupi reprezentacije jedva 5 mjeseci izdržao i uspio primiti 4 gola od Luksemburga.
Volio bih da nas sve Savo demantuje, ali i ja sam o ovome pisao, slično kao i Slaviša, samo u jednom klubu bio duže vremena, ovo sve ostalo nije bilo vrijedno spomena, nije stigao ni kofere raspakovati di kraja a već je odlazio. Pritisak je ogroman, nadam se da će uspjeti ali mislim da smo i drugi put pogriješili sa izborom trenera.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
odma se da se demantuje barem ovo za partizan, zadnji put otisao iz njeg jer nije htio da mu iko kroji igrace, cini se da je bio problem u bratu od milosa kerkeza, Luksemburg mu halalim jer te kvalifikacije su odavno bile izgubljene i cekao se samo baraz, gdje da je imao iole boljeg igraca od civica i kovacevica mi bi bili na euruhamzaTM87 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 10:13Upravo je i problem što u svojoj trenerskoj karijeri nije ništa uradio za 15 godina.Stanceski je napisao/la: ↑01 mar 2026, 05:51Šta je Savo uradio da vlada nezadovoljstvo? Nema smisla biti zadovoljan i nezadovoljan jer čovjek još nije došao ni trening da odrad. Ne znam ni ko mislite da bi tek tako došao u ekipu koja nema pobjedu u 11 kola. Malo sabura, jesmo zaglibili ali i dalje nije razlog da se ponašamo ko pitari.
nek crknu dusmani, najjaci smo
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Evo čekam da izađu, lopte su tek poredali na teren
-
Mauricio87
- Kontakt:
Jel juniorski derbi danas u 13:00 i ima li gdje prenos
Ja mislim da mozes otici i na kosevo da gledas. Ako sam dobro vidio od karta skupljaju pare za lijecenje zene od bivseg vodje navijaca.Mauricio87 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 11:55Jel juniorski derbi danas u 13:00 i ima li gdje prenos
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Zelimo pojacanjaa kao sto su Tavares iz Varazdina i tako ta pojacanja, ako vec imamo lovu ? Vadi pare
Smiješan trening, ako budu ovako sutra igrali i ponašali se kao danas ne gine nam 3 komada od Zrinjskog. Kaže Dino "Ajmo ljudi moramo dati vise taj gol, nemojte ici unazad vec naprijed" 

- dubioza144
- Kontakt:
Puna mu je glava kombinacija
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Junior igraju derbi, trenutno je 0:0 , a Korore nema kadru
Sutra sa prvim timom?
Penal za Zelju, nazalost golma je odbranio penal Freemanu
Sutra sa prvim timom?
Penal za Zelju, nazalost golma je odbranio penal Freemanu
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ljudi nemojte da pravimo paniku i jos gore a da lik nije ni dosao u klub.
Edisu respect ali nije cudotvorac kako neki misle, zaposliti u akademiji kad bude nek drila i objasnjava djeci sta je zeljo dati mu dobru platu.
Morate biti svjesni kakvu smo ekipu imali kad je edis vodio zadnji mandat , tada nam je tada izgledalo slaba ekipa ali to je svemirski brod za ove sad igracine
bender na golu, cocalic-kosoric stoperi, bekovi jasarevic galic, mekic hodzic def vezni, krila santos amoah, štila polutka, spic - mladji krpic i td na klupi bekric, haris hajdarevic...
ovo je svemirski brod za ovo sad
Edisu respect ali nije cudotvorac kako neki misle, zaposliti u akademiji kad bude nek drila i objasnjava djeci sta je zeljo dati mu dobru platu.
Morate biti svjesni kakvu smo ekipu imali kad je edis vodio zadnji mandat , tada nam je tada izgledalo slaba ekipa ali to je svemirski brod za ove sad igracine
bender na golu, cocalic-kosoric stoperi, bekovi jasarevic galic, mekic hodzic def vezni, krila santos amoah, štila polutka, spic - mladji krpic i td na klupi bekric, haris hajdarevic...
ovo je svemirski brod za ovo sad
Freeman za juniore promašio penal, trenutno 0-0. Nema neke ekstremne razlike. Gojak i Ćosić najbolji.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Kajkutenjoyer, KrajinaTm87 i 40 gostiju.