Nakon poraza od Posusja, Rudara i Sloge, ti ocekujes da se izvlacimo protiv ekipe koja je igrala nerijesemo protiv Crystal Palacea?MisterBlue je napisao/la: ↑28 feb 2026, 20:38Ako borac osigura titulu zadnjih 4-5 kola daće sigurno bodove svakoj SR ekipi a to odmah znači i da će zrinjski vjerovatno dati posušju i širokom. Ukratko popušili smo ga ako prekosutra ne dobijemo i ne uozbiljimo se…
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
19vendetta87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Čekaj, zar nije hooonaj trener

Da mi je neko prije 5 godina rekao da će nam trener biti Savo Milošević, proglasio bih ga ludim.
Teško je bilo šta prognozirati ozbirom u kakvom smo stanju trenutno, ali bar ćemo sad znati da se ovi manekeni koje nazivamo igračima više neće moći zajebavati jer će nasuprot sebe imati prvo velikog igrača a onda i poprilično ozbiljnog i strogog trenera.
Naša letvica je izuzetno nisko, od narednih 6-7 utakmica ne očekujem apsolutno ništa osim da bar revanš kupa odigramo sa mudima i da se bar tu pokušamo spasiti.
Teško je bilo šta prognozirati ozbirom u kakvom smo stanju trenutno, ali bar ćemo sad znati da se ovi manekeni koje nazivamo igračima više neće moći zajebavati jer će nasuprot sebe imati prvo velikog igrača a onda i poprilično ozbiljnog i strogog trenera.
Naša letvica je izuzetno nisko, od narednih 6-7 utakmica ne očekujem apsolutno ništa osim da bar revanš kupa odigramo sa mudima i da se bar tu pokušamo spasiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
MisterBlue
- Kontakt:
Da upravo protiv te ekipe, jer smo mi Željezničar a ne Rudar Radnik i Sloga i jer sam ja Manijak i nije me strah nikoga. Sa svakim u KOST!19vendetta87 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 20:53Nakon poraza od Posusja, Rudara i Sloge, ti ocekujes da se izvlacimo protiv ekipe koja je igrala nerijesemo protiv Crystal Palacea?MisterBlue je napisao/la: ↑28 feb 2026, 20:38Ako borac osigura titulu zadnjih 4-5 kola daće sigurno bodove svakoj SR ekipi a to odmah znači i da će zrinjski vjerovatno dati posušju i širokom. Ukratko popušili smo ga ako prekosutra ne dobijemo i ne uozbiljimo se…
Pozitivno je sto dolaze sa kompletnim stručnim stabom, to su dobre vijesti
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Slažem se sa svim navedenim osim "ne poznaje igrače, ne poznaje ligu".Orvel je napisao/la: ↑28 feb 2026, 20:41Ne sporim njegovo znanje pogotovo fudbalsko. Trenersko ne zmam.jer nemam dovoljno dobar i kontinuiram uzorak. Ono sto sigurno zmam jeste da Benitez moze doci u nasu ligu i nista ne uraditi.
Ovi igraci nisu kapacitirani da znaju igrati smislen fudbal. Savo ne poznaje igrace. Savo ne poznaje ligu. Ako krene lose, a najveca vjerovatnoca jeste da ce krenuti.lose jer se.mora upoznati sa ANEMICNOM ekipom i ligom, to ce za nas biti orevise jer vec 3 mjeseca nisi pobijedio. Zadnje 3 4 tekme sa premijerligasima nisi zabio gol i ako jos.ne pobijedis nijednu u.naredne 3 4 tekme, sprzit ce se i Savo.
Jednostavno bitan je kontekst. Murinjo trenutno nists.ne.moze uraditi imam.osjecaj iako.je jedan od najboljij na svijetu
Možda sam ja naivan previše, ali ne mislim da je srbijanska puno drugačija iz komparacije Željo-Partizan vs režimski klubovi (Zvezda-Borac-Zrinjski), a i tamo je od 6. do 14. mjesta sve u 8b. S razlikom da Partizan nije bio ispod možda 3. mjesta od SCG do danas, a mi krvarimo godinama, al pritisak i očekivanja su tu negdje.
Baš zbog te historije tehničke analize... mislim da su dva dana dovoljna da se pregledaju svi snimci naših utakmica od Veleža na ovamo, uključujući pripreme. Ako to Savo nije uradio prije nego je prihvatio ponudu, previše je neozbiljan.
Za ostatak lige dovoljno je vremena da pregleda sve i pripremi ekipu protiv ekipe s kojom igramo.
A to da se čovjek koji ne zna gdje dolazi i šta ga čeka ovdje može lako pogubiti, 100% potpisujem.
Pošteno, pa kako bude.
- dubioza144
- Kontakt:
Ostat ce Guso treba i na klupi jedan Željovac da im objasni neke stvari 
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ko cini taj strucni stab
Nenad Cvetković i Marko Stojanović?
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Bice to kratka ali slatka gaza za Savantija i njegovu ekipu strucnjaka. Koji u Srbiji ne imahu posao.
Dolaze li i njihovi kuhari? Savo voli leskovcki zerzevati i pitije a la Nis.
Dolaze li i njihovi kuhari? Savo voli leskovcki zerzevati i pitije a la Nis.
Hoće li se organizovati oproštajna utakmica za nas dugogodišnji stručni stab, gušo, čiča…vrte li se u pozadini stručnog štaba još alispahic i memic još zbog lizence???
Ne mogu da vjerujem da se ovo desilo da se odjednom mijenja cijeli stručni stab.
Ne mogu da vjerujem da se ovo desilo da se odjednom mijenja cijeli stručni stab.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
MisterBlue je napisao/la: ↑28 feb 2026, 20:57Da upravo protiv te ekipe, jer smo mi Željezničar a ne Rudar Radnik i Sloga i jer sam ja Manijak i nije me strah nikoga. Sa svakim u KOST!19vendetta87 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 20:53Nakon poraza od Posusja, Rudara i Sloge, ti ocekujes da se izvlacimo protiv ekipe koja je igrala nerijesemo protiv Crystal Palacea?MisterBlue je napisao/la: ↑28 feb 2026, 20:38Ako borac osigura titulu zadnjih 4-5 kola daće sigurno bodove svakoj SR ekipi a to odmah znači i da će zrinjski vjerovatno dati posušju i širokom. Ukratko popušili smo ga ako prekosutra ne dobijemo i ne uozbiljimo se…
Ovaj je terapiju preskocio, nemoj mu zamjeriti
On se samo dragog Allaha boji
-
NekoSaDaleka
- Kontakt:
smatram da je Savo promašaj, ovdje neko trebo ko će im pokazat šta su i ko su zapravo, umislili da su neke igračine a ono sve same ****
-
KrajinaTm87
- Kontakt:
Samo kontra od onog sto je Stojanovic i nestrucni stab radili i bice super! Holandjani i Rakic da se hlade i dalje, Freeman Gojak Korora da dobijaju minute, naseg Pepea i Ramosa(Suki, Osmanovic) na klupu, Erick i Radovac za zadnjih 10 minuta, Dragovic ispred Milosevica, Huskovic i Prokop svaku od prve minute(bolje nemamo) i to bi bilo to. Vjerujem mu i podrska! Volim te Zeljo
Od milijardu trenera dovest Savu fakin Milosevica. Dno dna. Konto sam da je Mirvic 2 pametniji od Mirvica 1 i da ce ucit na njegovim mnogobrojnim greskama a ono balvan nepada daleko od drugog balvana.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Savi neka je sretno, suludo i bezveze je išta zaključivati i prije nego što je odradio utakmicu, a nama je glavni zadatak u ponedeljak na Grbavicu. Znao je Željo biti svakakav, ali nošen grotlom Grbavice skoro uvijek do pozitivnog rezultata. 
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Milijardu trenera na kojem fakin birou? Ko je fakin lud da sjedne na ovakvu fakin stolicu ovakvog fakin Željezničara u ovakvom fakin rezultatskom fakin nizu? Jesi ti fakin normalan?
hajduk živi vječno
Više sam bio za Edisa, nego za Savu.
Kako god nek mu je sretno i nama sa njim i njemu sa nama.
Treba sačekati, kad smo mogli razne ublehe da trpimo možemo i Savu.
Ponedjeljak svi na Grbavicu!
Kako god nek mu je sretno i nama sa njim i njemu sa nama.
Treba sačekati, kad smo mogli razne ublehe da trpimo možemo i Savu.
Ponedjeljak svi na Grbavicu!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Šta je Savo uradio da vlada nezadovoljstvo? Nema smisla biti zadovoljan i nezadovoljan jer čovjek još nije došao ni trening da odrad. Ne znam ni ko mislite da bi tek tako došao u ekipu koja nema pobjedu u 11 kola. Malo sabura, jesmo zaglibili ali i dalje nije razlog da se ponašamo ko pitari.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)