RK Bosna

bosnas_
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la bosnas_ » 28 apr 2011, 14:06

Savez Izvidzac-Borac je pao na prvom iskusenju,ostaje jos da u Banja Luci Studenti ocitaju lekciju Borcu i da furiozno osvoje titulu prvaka drzave! o Mucicu ne bih puno pricao,vidjecemo kako ce se ponasati kada u Ljubuski dodje Borac u zadnjem kolu,,javna je tajna da je ta utakmica vec rezervisana za Borac,ali to sad i nije bitno! svi mesetari zavrsit ce na dnu,prije ili kasnije!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 28 apr 2011, 14:10

Cestitke rukometasima Bosne zasad jedini pravi predstavnici Sarajeva i BiH ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

firefighter
Kontakt:

Post Postao/la firefighter » 28 apr 2011, 14:40

suđenje - moglo je i bolje, ali ipak blizu onome što bi se moglo smatrati pristojnim nastojanjem da se bude profesionalan. ipak, zašto se niko ne usudi skloniti mucića sa terena? nije mi jasno koje to pravilo omogućava njemu da pored trenera, od početka do kraja utakmice stoji ispred klupe izviđača... to je stvarno sramota. a slomi se čovjek da održi kojekakve ”prailnike” i ”procedure” na djelu.

i još jedna sitnica na račun ovog velikog zaštitnika sporta i sportskih manira - sinoć je otvoreno i javno zaprijetio igoru karačiću da će, ako još jednom proslavi zabijanje gola, on lično ući u teren i namlatiti ga!

sveznadar
Kontakt:

Post Postao/la sveznadar » 28 apr 2011, 15:20

firefighter je napisao/la:suđenje - moglo je i bolje, ali ipak blizu onome što bi se moglo smatrati pristojnim nastojanjem da se bude profesionalan. ipak, zašto se niko ne usudi skloniti mucića sa terena? nije mi jasno koje to pravilo omogućava njemu da pored trenera, od početka do kraja utakmice stoji ispred klupe izviđača... to je stvarno sramota. a slomi se čovjek da održi kojekakve ”prailnike” i ”procedure” na djelu.

i još jedna sitnica na račun ovog velikog zaštitnika sporta i sportskih manira - sinoć je otvoreno i javno zaprijetio igoru karačiću da će, ako još jednom proslavi zabijanje gola, on lično ući u teren i namlatiti ga!
Čovjek to čini godinama i nije Bosna ni prvi ni poslednji klub koji je to doživio i biće ih još sigurno. Ove godine je u tandemu sa Borcem a dogodine će možda biti sa Bosnom, sve zavisi kakva ce biti situacija i to će se prihvatiti i idemo dalje. Može mu se jer mu se dozvoljava, iako su bošnjački klubovi iz federacije u većini.

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 28 apr 2011, 15:45

aleksandar_veliki je napisao/la:Gledao sinoc tekmu. Rutinska pobjeda Studenata i sramno ponasanje domacina na celu sa Mucicem. Zamisli lige u kojoj clan predsjednistva saveza sjedi na klupi kao predstavnik. Papak ostaje papak, djaba mu sve sto ima. Fujjjjj.
Aco, Aco_golemi!
Za ovo (boldirano) bi trebao biti "ban" :lol:
A g. Mucić, pa on se ufur'o da jeste ban....Mucić-ban, hm... al' u kuli(e)nu :mrgreen:
Bosno moja poharana....

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 28 apr 2011, 15:51

firefighter je napisao/la:...i još jedna sitnica na račun ovog velikog zaštitnika sporta i sportskih manira - sinoć je otvoreno i javno zaprijetio igoru karačiću da će, ako još jednom proslavi zabijanje gola, on lično ući u teren i namlatiti ga!
Ma, Mucić-ban je Igoru samo rekao da je "platformaš"...jest još nešto dod'o... :oops:
Bosno moja poharana....

matrix1982
Kontakt:

Post Postao/la matrix1982 » 28 apr 2011, 16:20

brzi je napisao/la:Braća Konjičanin poslani po zadatku -koji su ,uspješno, obavili

Samo mi nije jasno o kojem ti zadatku kazes..........

D-mol
Kontakt:

Post Postao/la D-mol » 28 apr 2011, 17:00

Haniste je napisao/la:Moze li neko napisati kakvo je sudjenje bili u Ljubuskom, znam da su sudili braca Konjicanin.

bio sam sinoc na utakmici gledao i snimao, sudjenje je bilo za svaku pohvalu.
a gospodin mucic je sam rekao da su sudije izvidjaca prvo poluvrijeme drzali, a drugo da poluvrijeme da je bilo realno sudjenje.... poslije nekad ubaci mali isjecak s tekme
Horde Zla

hhh
Kontakt:

Post Postao/la hhh » 28 apr 2011, 18:03

Samo da znate, ja sam sjedio u trećem redu, Karacic je postignuti gol proslavio tako što je jasno i glasno rekao okrenut prema publici: **** vam mater.
Inače, suđenje ok. Bosna jača za 5 golova.

Haniste
Kontakt:

Post Postao/la Haniste » 29 apr 2011, 09:53

Samo molim Boga da u Banjaluci bude dobro sudjenje i neka pobijedi bolji ali Primorac-Susic ne ulijevaju povjerenje bar meni. Bice Borik pun, velika je to stvar za rukomet uopste. Na klupama dva bivsa saigraca Pipe i Marka ne znam u kakvim su odnosima bili mozda Trigger zna? Naravno svu srecu zelim Borcu mada je i ovo velika stvar da su u situaciji da derbi odluci prvaka.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 29 apr 2011, 10:42

Hawking je napisao/la:
Trigger je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:.....bit ce vam tesko........u izvidjacu su im zaprijetlii ne dobiju li bosnu da im se oduzima 5% od place, od prosle im vec uzeli 5%,jer nisu izbacili san antonia a imali presnost od 5 golova

Ko li će namiriti ovih 5% "kazne"..... :mrgreen:
Čuj kaznit što nisu dobili Bosnu, koda igraju protiv Malešića, al vrhunac je kazna zbog ispadanja od ŠPANSKOG predstavnika, ja lično u ovo ne vjerujem, to bi trebalo biti lud pa uraditi...
meni to govori igrac izvidjaca,...
uglavnom cestitke bosni,na pobjdei,jos jednom ste dokazali da ste najbolja ekipa,
i predvodi vas mostarac igor karacic,bravo igore samo tako nastavi
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 29 apr 2011, 18:32

U utakmicama prve lige, sudili su Konjicanini VEOMA DOBRO, znaci ja nisam imao ni jednu zamjerku a gledao sam dvije utakmice. U te dvije utakmice su se vidile realne snage, Velez dobio Capljinu 10 razlike, Zrinjski Vogoscu 15 razlike...znaci meni su oni najbolji sudijski par u BiH, nisu dzaba sa ehf licencom

Sto se tice Mucica, umjesto da suti i sjedi na klupi, sigurno da ce Bosna dignuti tuzbu protiv njega, ali ne treba se tu zamarati, jedan covjek ne moze nista promijenuti :)

Cestitke Bosni, i sretno sa Borcem

D-mol
Kontakt:

Post Postao/la D-mol » 29 apr 2011, 20:59

shaman7 je napisao/la:U utakmicama prve lige, sudili su Konjicanini VEOMA DOBRO, znaci ja nisam imao ni jednu zamjerku a gledao sam dvije utakmice. U te dvije utakmice su se vidile realne snage, Velez dobio Capljinu 10 razlike, Zrinjski Vogoscu 15 razlike...znaci meni su oni najbolji sudijski par u BiH, nisu dzaba sa ehf licencom

Sto se tice Mucica, umjesto da suti i sjedi na klupi, sigurno da ce Bosna dignuti tuzbu protiv njega, ali ne treba se tu zamarati, jedan covjek ne moze nista promijenuti :)

Cestitke Bosni, i sretno sa Borcem

bruka i sramota od domaćina organizatora nakon utakmice izvidjaca i bosne, incidenti.... skautu zasuli flašama staklenim i kamenjem igrače vogošće, mislivši da su igrači bosne.....
Horde Zla

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 30 apr 2011, 18:57

15-14 poluvrijeme.
FEDERER= KLOC

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 30 apr 2011, 19:17

Iker C je napisao/la:15-14 poluvrijeme.
Imal na TV-u?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 30 apr 2011, 19:18

VanBasten je napisao/la:
Iker C je napisao/la:15-14 poluvrijeme.
Imal na TV-u?
Nema, samo na BH Radio 1, 19:16 za Borac...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 30 apr 2011, 19:21

Kakve imaju navijače moraju puštati razglas da bodre igrače. :lol:
FEDERER= KLOC

Aikon
Kontakt:

Post Postao/la Aikon » 30 apr 2011, 19:23

Iker C je napisao/la:Kakve imaju navijače moraju puštati razglas da bodre igrače. :lol:
pa j.... jel ovaj karačič naš..sam igra!!!! :o

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 30 apr 2011, 19:25

Aikon je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Kakve imaju navijače moraju puštati razglas da bodre igrače. :lol:
pa j.... jel ovaj karačič naš..sam igra!!!! :o
Ivan igra za Borac a njegov brat Igor igra za Bosnu.
FEDERER= KLOC

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 30 apr 2011, 19:25

Utakmica LIVE:

[url]mms://media.bih.net.ba/bhradio1[/url]

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.