Sead Kolašinac
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Jos samo 5 meceva da prezivi...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
bravo Seo, odlicna tekma..
ne znam samo ko dobi crveni na klupi, bio je tu negdje, nadam se da nije bas on hehe
ne znam samo ko dobi crveni na klupi, bio je tu negdje, nadam se da nije bas on hehe
Prodjose u osminu finala,kad se te utakmcie igraju? Svaka dodatna utakmica nam je briga hahah
-
Sindikat12
- Kontakt:
-
signalidunapark
- Kontakt:
Da hoće preživjet onih 20 m tunela na BP do izlaska na teren
A i ovi ga vise usraste sa tim kao salama o njegovoj povredi,ok 2-3 zajebancije ali vama svaki pisanje se svelo na to,niko da napise da Sejo ne igra lijevog beka u Atalanti,po meni je ono 3 stoper u ekipi,i ne sluti te vise o povredi da nebi poceo da vrijedjam kao ovi fanovi Barjaktarevica ili kao onaj maloumnik bhfanaticos
Jos gore, nisam racunao ove 2 naredne u LP prije okupljanja. Znaci 7 utakmica
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ma Seo nas daleko najbolji stoper, neznam kakav je na ljevom beku vise jer uvijek igra stopera u Atalanti ali sinoc fenomenalna utakmice, jak ko stijena, prati svog igraca, jak u skoku, neda napadacima da disu, uvijek je tu malo po malo ih grize i s loptom siguran kao uvijek.Roki50 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 23:26A i ovi ga vise usraste sa tim kao salama o njegovoj povredi,ok 2-3 zajebancije ali vama svaki pisanje se svelo na to,niko da napise da Sejo ne igra lijevog beka u Atalanti,po meni je ono 3 stoper u ekipi,i ne sluti te vise o povredi da nebi poceo da vrijedjam kao ovi fanovi Barjaktarevica ili kao onaj maloumnik bhfanaticos
Tarik igra super ove sezone, ali Seo je Seo. Kad je dosao Inter, rasuli su i Tarika i Sassulo, a ovaj garo sinoc iz Dortmunda je sigurno jedan od boljih napadaca u evropi trenutno a Seo ga je strpao u dzep. Tarik ima jos dosta pure da jede dok bude na nivou ko Seo.
aBd da bude zdrav protiv Velsa sigurno nam rastu sanse barem 30 posto s njim u ekipi, sad hocel moci on gurati 90 minuta na ljevom beku, neznam. Al sigurno ako je zdrav, ostavice svaki atom na travnjaku, i niko mu ne moze zamjeriti
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, aezakmi, CAGarfia, DjaniTarik, Maverick, signalidunapark i 48 gostiju.