Premijer liga 2025/2026
Re: Premijer liga 2025/2026
Ljudi sta se desava sa Konjuhom treci trener ove sezone ja mislim da nije do trenera mislim da je za sve kriv dvojac modric hadziomerovic oni vedre i oblace a uprava glupa slijepo im vjeruje
Ma loše misliš.
Malo je teško opisati šta se tu dešava u klubu ali im nedostaje trener koji ima znanje, a da je čvrste ruke.
Kadar je malo upitan bez lijevog krila, desni bek koji tek hvata formu i iskustvo, drugi je totalno izgubljen ovu sezonu, Čajić motor ekipe, Muše tek upoznaje saigrače, Živanov sam na desnom beku i dobro su pokriveni na pozicijama desnog krila, golmana i pivota.
Uprava je sve obezbijedila za rad kluba, Mirza je operativac, a Gafar dijete kluba koga će oni bušiti u radu kad im je sigurno cilj što bolji Konjuh.
Problem je jedini što su rano naglasili neke ambicije koje nisu realne i igrači su pali pred taj pritisak.
Kažeš tri trenera. Alen nije mogao na 5-6 utakmica, sačuvati po 5-6 golova razlike na 20 minuta do kraja. Previše glupih poraza. Emir je bio prelazno rješenje, a Slaven... Šta reći, možda ima znanje ali osim Buzaua na domaćem terenu on od dolaska u Konjuh nema ozbiljnu igru i rezultat.
Najkvalitetniji igrač je van stroja zbog povrede taman kada je uhvatio takmičarski ritam, tako da puno je tu nekih malih razloga, ali ako nemaš željenu igru i željeni rezultat, a uložio si puno onda neko ko prima veliku platu, a ne doprinosi razvoju kluba zaslužuje mahanje.
Zadnja izmjena: MSOZ101, dana/u 25 feb 2026, 05:05, ukupno mijenjano 1 put.
Pa sto nisu doveli lijevo krilo i beka ako su ti trebali a ovaj trener sto je dosao je stvarno iskusan i dobar ima SV al opet mislim da nije do trnera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.