RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

demamo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la demamo » 30 apr 2011, 12:59

Uzimajuci u obzir cinjenicu da je Vladavic zimus tokom pauze u PL isticao da se on u nasoj ligi vidi samo u Velezu ili Zelji, i ako mu je bila zelja da igra u nasoj PL nevidim razlog zasto u sljedecoj sezoni nebi potpisao za Velez. Prevaga bi mogla biti i ozbiljnost i postenje pojedinih clanova uprave (Niksic), koji od Veleza hoce da napravi kako on kaze: "Evropski Velez", a moze ga napraviti samo sa provjerenim igracima! I ako u ovoj prici ima imalo istine siguran sam da ce Niksic sve uraditi da dovede Vladavica u ekipu! Sretno rodjeni danas protiv Leotara! FORZA VELEZ
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!

demamo
Kontakt:

Post Postao/la demamo » 30 apr 2011, 13:15

[quote="Mont0"]Pa tako je bilo svaku tekmu u Prvoj Ligi, osim one u Kresevu, kad nas je bilo 8-9 8-) haha lijepa vremena..

Ne znam kakvu pravdu pokusavamo provesti ovdje, imali smo dvije Skupstine, onu kluba i onu kluba navijaca, mogli smo doci i pitati sve sta nas je zanimalo. Ja sam, za razliku od nekih, otisao i pitao vezano i za Djonku, i znas sta je bio odgovor: mozete pretpostaviti sta je bio ako kazem da nije ono sta vi pisete ovdje zadnjih 20 stranica? Eh, super. Ako ce covjek biti smijenjen, bice, ali nece ta inicijativa krenuti sa foruma. Pardon ako nekoga uvrijedih, :)

Nego, negdje neko napisa, na nekoj od prethodnih stranica, kao raja OPET prica o Velezu. Necu se sada grohotom nasmijati, ali hocu nakon danasnje tekme. Nadam se da cu pojesti nesto ruzno ( :mrgreen: ) radi ove recenice, i da ce danas biti 3.000 gledalaca. Amin Ja Rabbi. :D

Play Up Velez![/quot
i kad je fino vrijeme nema 3.000 ljudi na stadionu a evo kisa samo sto nije pocela padati,a slaba posjeta je prvo zbog pozicije na tabeli, jer je narodu dosadilo vise gledati Velez kako se bori za opstanak iz sezone u sezonu, a drugo to sto je uprava malo bezobrazna pa povisila cijene ulaznica!evo ti jedan primjer da bi ja, stari i burazer otisli na utakmicu Veleza treba izdvoji 21 marku! e ovo je malo smijesno, da nekazem zalosno!! maistore kriza, narod nema para, ima samo za prezivljavanje!!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 30 apr 2011, 13:24

Pa rezultati su ogledalo kluba a ne mozemo imat rezultate sa neozbiljnim ljudima i ljudima koji su vatrogasci,kuhari,penzioneri,policajci i sl. Ali isto tako,kad je Velez imao rezultate prosle godine,stadion je bio skoro pun samo prva 3-4 pa i 5 kola a sjeti se protiv Celika koliko je ljudi bilo.Znaci,pojedincima je Velez nezanimljiv ali ne mozes nikog tjerat puskom na utakmicu. Ko god hoce,bujrum a sto se tice karata,one jesu visoke i treba da se smanje ali kako da klub plati sudije i ne znam ni ja sta jos kad na stadionu ima 200 ljudi i mislim da je to razlog povecanja ali ih treba spustit a kome se god dolazi na utakmicu i povede sa sobom tatu ili brata,ne treba davat 21 KM nego fino odes iza gola i platis 9 KM i a pola od toga iznosa ide KNRA.
Mislim da vecina ovdje ne zeli na utakmice Veleza jer da je suprotno,cijena ne bi bila vazna i vazda se mozes snaci. Sto se tice Vladavica,ne zelim davat nikakav komentar jer je jos rano govorit i dolascima i odlascima ali sigurno je da unutar kluba trebaju da se dese promjene za dobrobit kluba a tek onda pocet sa pregovorima sa igracima

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 apr 2011, 13:26

Pa meni treba do koševa kada gledam veleža 5,30KM platiti dnevnu kartu, jer mi je iskaznica dok sam studirao istekla, plus karta koja je 5 KM (mislim za tekmu), plus piće i nešto za pojest, e to ti je sav trošak, ali opet za naše uslove skupo, džaba narod nema para, a valja meni iz hrasnice do koševa, to je cca. 20 km, daleko....

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 30 apr 2011, 14:36

Pa vidi ljudi, ja vam kazem da ste mogli doci i predloziti koga ste vi htjeli u Upravu, pa cak i sebe, pa ja. I nemoj ti meni na penzionere, ovo malo raje sto je ostalo da gleda Veleza su dobar dio penzioneri 8-)

Cijene ulaznica su kao i na svakom drugom stadionu u drzavi, osim na Bilinom, gdje su jeftinije za navijacku tribinu. A niko nam nije branio ni da izvadimo godisnje, sad se ne bismo sekirali :P Ne opravdavam potez da se povecava cijena ulaznica, ali ljudi, takvu istu placamo gdje god da odemo na gostovanje, zar nije tako? Kad smo vec kod gostovanja, zar je tako skupo gostovanje iz Hrasnice do Koseva, Bog te vidio :shock: Ja se za cvaju prebacim do Banja Luke i nazad vozom :D

Nista, idemo izgurati ovu dosadnu sezonu do kraja (postala je vec dosadna, jer smo prije svih ocekivanja sacuvali PL) pa cemo krajem juna, pocetkom jula na prozivku da vidimo sta ima :D
Support Velez, It's logical! ★

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 apr 2011, 14:42

Mont0 je napisao/la:Pa vidi ljudi, ja vam kazem da ste mogli doci i predloziti koga ste vi htjeli u Upravu, pa cak i sebe, pa ja. I nemoj ti meni na penzionere, ovo malo raje sto je ostalo da gleda Veleza su dobar dio penzioneri 8-)

Cijene ulaznica su kao i na svakom drugom stadionu u drzavi, osim na Bilinom, gdje su jeftinije za navijacku tribinu. A niko nam nije branio ni da izvadimo godisnje, sad se ne bismo sekirali :P Ne opravdavam potez da se povecava cijena ulaznica, ali ljudi, takvu istu placamo gdje god da odemo na gostovanje, zar nije tako? Kad smo vec kod gostovanja, zar je tako skupo gostovanje iz Hrasnice do Koseva, Bog te vidio :shock: Ja se za cvaju prebacim do Banja Luke i nazad vozom :D

Nista, idemo izgurati ovu dosadnu sezonu do kraja (postala je vec dosadna, jer smo prije svih ocekivanja sacuvali PL) pa cemo krajem juna, pocetkom jula na prozivku da vidimo sta ima :D
@monto da te ispravim, napisao sam 20 km, mislim na udaljenost mog mjesta do stadiona koševo, a da bi se otišlo na tekmu na koševo ispod 20 KM, ništa, samo se čovjek ofira, puno sreće veležu protiv leotara...

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 30 apr 2011, 14:58

Zezam se majstore, nista licno, ta znam i sam sve o cemu pricas. :)
Support Velez, It's logical! ★

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 apr 2011, 15:29

Nego jesu li nastavljeni radovi na stadionu, bilo je loše vrijeme, pa ne znam, pošto je kraj sezone uskoro, sad se lagano može malo šminkati i stadion...

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 30 apr 2011, 16:41

PIONIRI VELEZA
U francuskoj su dans pobjedili 5 1 talijansku ekipu i nakon jucerasnje pobjede nad poljacima 1-0 osigurali su polu finale koje se igra sutra.....
BRAVO ROĐENI

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 apr 2011, 17:14

VELEZDOGROBA je napisao/la:PIONIRI VELEZA
U francuskoj su dans pobjedili 5 1 talijansku ekipu i nakon jucerasnje pobjede nad poljacima 1-0 osigurali su polu finale koje se igra sutra.....
BRAVO ROĐENI
Čestitke momcima, abd da u polufinalu još dobiju i onda u finale, pa šta bude..

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 30 apr 2011, 17:29

treba napomenut da su ti momci prosle godine bili 6 na ovom turniru ove godine najgore mozemo biti 4
nadamo se pobjedi sutra
a i danas u vrapcicima
sretno rodjeni

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 apr 2011, 17:33

Okić promašio penal, aj braćo mila...

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 30 apr 2011, 17:37

2 penala velez promasio
okic i zaimovic

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 apr 2011, 17:56

Podcjenivački ušli u tekmu, nigdje veze, daj odovići naruži ih više, zvijezda vodi u sarajevu, čudno, nema šta.,..

imam za to samo 4 riječi:

iz dvice u kec :))))

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 30 apr 2011, 17:58

Da se niste zeznuli da to nije za Želju svirano dva penala u poluvremenu
TM87

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 30 apr 2011, 18:02

tm-ovac iz mase je napisao/la:Da se niste zeznuli da to nije za Želju svirano dva penala u poluvremenu
Hahahahahaha, vidi sad podjebavanja hahaha :lol: :lol: :lol:

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 30 apr 2011, 18:02

AlemC85 je napisao/la:Podcjenivački ušli u tekmu, nigdje veze, daj odovići naruži ih više, zvijezda vodi u sarajevu, čudno, nema šta.,..

imam za to samo 4 riječi:

iz dvice u kec :))))
A šta je tu čudno što zvijezda vodi, ne kontam
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 apr 2011, 18:07

NK/RK Krivaja je napisao/la:
tm-ovac iz mase je napisao/la:Da se niste zeznuli da to nije za Želju svirano dva penala u poluvremenu
Hahahahahaha, vidi sad podjebavanja hahaha :lol: :lol: :lol:
nisu to penali nego sedmerci...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 apr 2011, 18:28

Sam znaš da je u sarajevu dosta problema, ovo im je zadnja šansa za evropu, tako da nisam ništa rekao protiv zvijezde, oni moraju dobiti, znaš kako je to kod nas...

demamo
Kontakt:

Post Postao/la demamo » 30 apr 2011, 19:20

evo sad sam sa utakmice, zasluzena pobjeda Leotara i ovom im prilikom cestitam na pobjedi!! dva penala cista svirana za Velez jedan zbog igranja rukom, drugi prekrsaj sa ledja nad cemalovicem a on ide 1 na 1 na golmana!! u napadima Veleza fina akcija trebinjaca i 0-1, drugi gol iz kornera ubaci,njihov najvisi i 0-2. velez bez ideje kako prici golu. Ovako nam i treba kad se protivnik podcjeni! Jest gol poniste Velezu ali ja nisam bio u poziciji da kazem jeli ofsajd ili nije. Sve u svemu zasluzena pobjeda Leotara, i dobro smo prosli sa 0-2 moglo je biti jos lopta u nasoj mrezi!!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.