NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2025-26 Regular Season
Kakvi god, nikad vise od 4 sezone nismo bili van playoffa u historiji ekipe.
A to sto vidis club seats poluprazne, te stolice su prodate, kupe obicno firme koje podijele radnicima karte kao bonus i to i oni ne odu na tekmu. Medjutim karta je prodata.
Tako da Rakete libo, uzmu pare za tu kartu. Oko 17,500 hiljada je prosjek karti prodanih, da'l bude toliko u dvorani, vjerovatno ne. Ali su karte prodate
A to sto vidis club seats poluprazne, te stolice su prodate, kupe obicno firme koje podijele radnicima karte kao bonus i to i oni ne odu na tekmu. Medjutim karta je prodata.
Tako da Rakete libo, uzmu pare za tu kartu. Oko 17,500 hiljada je prosjek karti prodanih, da'l bude toliko u dvorani, vjerovatno ne. Ali su karte prodate
-
TripleThreat
- Kontakt:
Spursi i Raketice ne mogu u isti pasus, a ne rečenicu. Ni po čemu. I to je jasno i najvećim košarkaškin kežualcima, a kamoli nekome ko iole prati.
Spursi su najbolja franšiza u NBA od kasnih 90-ih pa na ovamo. To je činjenica. Koja je to ekipa osvojila toliko titula od kraja 90-ih pa na ovamo, još uključujući svaku deceniju? Nijedna.
Spursi su najbolja franšiza u NBA od kasnih 90-ih pa na ovamo. To je činjenica. Koja je to ekipa osvojila toliko titula od kraja 90-ih pa na ovamo, još uključujući svaku deceniju? Nijedna.
"Your favorite player's favorite player" - MB
I kakve veze to ima s tim sto je covjek (jose) rekao da su se brzo vratili a ja na to odgovorio faktom da vec 7 godina nisu u playoffu? To sto vi hocete da napravite da su samo 2 godine propustali playoff je drugi par cipela. 6 godina nisu igrali playoff, pa vakat je da igraju isti
Rebuilding im trajao 6 godina jebte
i opet se zaj.ebali sa Foxom 
-
TripleThreat
- Kontakt:
Je l' to fakat jedino za šta imaš da se "uhvatiš"? Što su propustili playoff 6 sezona nasuprot 4 sezone Raketica, u skorijoj historiji?
Mislim, koga briga za to uopće? Za par godina se skoro niko tog neće ni sjećati, kamoli spominjati.
Mislim, koga briga za to uopće? Za par godina se skoro niko tog neće ni sjećati, kamoli spominjati.
Pa za sta da se uhvatim? Nije im brzo trajao proces, to je poenta. Mi smo imali 3 sezone luzerstva vec 4u smo bili .500. Oni nisu prismrdili .500 6 punih sezona kad vec hoces. U 5oj sezoni vec zavrsili drugi, i doveli Duranta. Ove sezone neamo pika a vec 2027e imam pick Brooklyn-a i Sunsa (unprotected), ako ne budemo dali za Giannisa, vrlo moguce top 5 pikovi.TripleThreat je napisao/la: ↑24 feb 2026, 20:20Je l' to fakat jedino za šta imaš da se "uhvatiš"? Što su propustili playoff 6 sezona nasuprot 4 sezone Raketica, u skorijoj historiji?
-
TripleThreat
- Kontakt:
Idi informiši se sa draft kapitalom Spursa pa se vrati na forum. Lupaš.
A da ne spominjem kako im je mlado jezgro jedno 2-3 klase kvalitetnije od vašeg. Ali šta ja imam s tobom diskutovat, kad je tebi jedini argument "propustili playoff 2 sezone više od Raketa".
A da ne spominjem kako im je mlado jezgro jedno 2-3 klase kvalitetnije od vašeg. Ali šta ja imam s tobom diskutovat, kad je tebi jedini argument "propustili playoff 2 sezone više od Raketa".
Sta imaju sa Atl? Atlanta ove sezone se bori za play-in, sljedece vrlo moguce da ce igrati playoff. Ostale sve pikove sto imaju su njihovi ili zasticeni. Znaci nista vrijedno pomena, njihovi ce biti 20 i neki. Dok Brooklyn iz rupe izaci nece, a za Sunse cemo vidjeti, ode'l slucajno Devin (sto je mogucnost) oni su lottery ekipa a njihov pick ide nama koji nije zasticen kao ni BrooklynovTripleThreat je napisao/la: ↑24 feb 2026, 20:37Idi informiši se sa draft kapitalom Spursa pa se vrati na forum. Lupaš.
Pa legitiman argument u kontekstu izrecenog da im je brzo trajao proces, na sto sam rekao da nije, da traje 6+ godina.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Proces nije trajao 6 godina.To je zabluda i netacna informacija.SA jeste 6 godina van PO, ali se tih 6 godina 2 puta igrao play in.Nije se tankiralo vec se borilo. Najgori rekordi su samo zadnje 3 godine kad smo trejdovali gotovo sve vrijedno sto smo imali (Murray, White, Poeltl, DDR) da bi krenuli ispocetka.To pod broj jedan.alemsa je napisao/la: ↑24 feb 2026, 20:52Sta imaju sa Atl? Atlanta ove sezone se bori za play-in, sljedece vrlo moguce da ce igrati playoff. Ostale sve pikove sto imaju su njihovi ili zasticeni. Znaci nista vrijedno pomena, njihovi ce biti 20 i neki. Dok Brooklyn iz rupe izaci nece, a za Sunse cemo vidjeti, ode'l slucajno Devin (sto je mogucnost) oni su lottery ekipa a njihov pick ide nama koji nije zasticen kao ni BrooklynovTripleThreat je napisao/la: ↑24 feb 2026, 20:37Idi informiši se sa draft kapitalom Spursa pa se vrati na forum. Lupaš.
Pa legitiman argument u kontekstu izrecenog da im je brzo trajao proces, na sto sam rekao da nije, da traje 6+ godina.
Pod broj 2, sto se tice draft kapitala, ATL pik ove godine ti je 99% lutrijski.Pa sta ti vise treba za ekipu koja vec ima sampionski core plus jos jedno mlado krilo koje ima ogroman 3&D potencijal!? Potom imas 2 swapa sa DAL i BOS sto je opet plus, jer oni skoro sigurno u narednim godinama nece imati bolji rekord od nas.I ono najbitnije, kad ovaj core bude na vrhuncu imamo swap sa mrtvim SAC.To vrlo lako moze biti top 5 pik.Nadalje, imamo svoje pikove i skoro neogranicen broj pikova druge runde koji ti mogu donijeti pristojnog role igraca, ako je potreban.Tako da, ako pricamo o ovome, samo OKC ima vise na Zapadu.
Zao mi je @aleme, ali mrka kapa ti je.Ova je ekipa vec u vrhu, a najbolja 2 igraca joj imaju 22 i 21 godinu.
Ono sto se cesto zaboravlja kad se pominje mladost OKC, a sto je kuriozitet, SGA je 98 godiste.Decko je u 28oj godini, a kod nas se za Foxa kaze da je "star" i veteran, a on 97 godiste.Samo to skontaj.Da ne pominjem godine vaseg najboljeg igraca, DEN i sl.
Dallas i Boston su ti protected. Atl i ako bude lutrijski vjerovatno 10+. Dok mi mimo sljedece godine gdje imamo Brooklynov i Phx pikove nezasticene, imamo 2029-e pikove Dallasa i Phx opet nezasticene.
Tako da legitimno mozemo biti prvi na zapadu i dobiti prvi pick.
A ako bude Phx los sljedece godine (Brooklyn sigurno hoce), hladno moguce 2 top 5 pika.
Tako da za nas nema zime
Ali do tad cemo vjerovatno dati neke pikove za zvijezdu
Tako da legitimno mozemo biti prvi na zapadu i dobiti prvi pick.
Tako da za nas nema zime
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zasticeni samo za 1.mjesto. 10 + ATL, taman.To je legitiman rotacijski igrac za nas za sitan novac.alemsa je napisao/la: ↑25 feb 2026, 00:30Dallas i Boston su ti protected. Atl i ako bude lutrijski vjerovatno 10+. Dok mi mimo sljedece godine gdje imamo Brooklynov i Phx pikove nezasticene, imamo 2029-e pikove Dallasa i Phx opet nezasticene.
Tako da legitimno mozemo biti prvi na zapadu i dobiti prvi pick.A ako bude Phx los sljedece godine (Brooklyn sigurno hoce), hladno moguce 2 top 5 pika.
Tako da za nas nema zime
Vidices ti ima li zime kad Durant padne u igri, a to ce se desiti brzo.Ne mozda ofanzivno, jer sut mu nece nestati, ali hoce pad u defanzivi i generalna izdrzljivost.To je neminovnost.
Druga 2 najbolja igraca (Amen i Sengun) ti imaju ozbiljne mane u igri.Nijedan nema suta.Dok ti to ukomponujes s pikovima koje pominjes...ihhh.I to ako potrefis te pikove da su dobri, a ovamo protivnici koji su vec uigrane talentovane masine godinama na okupu...Moj @aleme...
I dovedemo zvijezdu i cao, ne moramo misliti o tome. Mi s tim nemamo problema.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑25 feb 2026, 00:53
Zasticeni samo za 1.mjesto. 10 + ATL, taman.To je legitiman rotacijski igrac za nas za sitan novac.
Vidices ti ima li zime kad Durant padne u igri, a to ce se desiti brzo.Ne mozda ofanzivno, jer sut mu nece nestati, ali hoce pad u defanzivi i generalna izdrzljivost.To je neminovnost.
Druga 2 najbolja igraca (Amen i Sengun) ti imaju ozbiljne mane u igri.Nijedan nema suta.Dok ti to ukomponujes s pikovima koje pominjes...ihhh.I to ako potrefis te pikove da su dobri, a ovamo protivnici koji su vec uigrane talentovane masine godinama na okupu...Moj @aleme...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Uh zamisli samo te nesuterske kombinacije Giannis-Thompson.Sila.alemsa je napisao/la: ↑25 feb 2026, 00:56I dovedemo zvijezdu i cao, ne moramo misliti o tome. Mi s tim nemamo problema.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑25 feb 2026, 00:53
Zasticeni samo za 1.mjesto. 10 + ATL, taman.To je legitiman rotacijski igrac za nas za sitan novac.
Druga 2 najbolja igraca (Amen i Sengun) ti imaju ozbiljne mane u igri.Nijedan nema suta.Dok ti to ukomponujes s pikovima koje pominjes...ihhh.I to ako potrefis te pikove da su dobri, a ovamo protivnici koji su vec uigrane talentovane masine godinama na okupu...Moj @aleme...Mozda vec Giannisa na ljeto, ko zna.
![]()
Taman da date to malo pikova za lika koji ima 32 godine, izlazi iz atletskog prajma, a vec 2 godine ga zezaju povrede.Ja sam za.
Kod nas bi igrao C tako da nema veze, a i kako god biti ce najvece ime na trzistu ovog ljeta.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovog idiota treba doživotno udaljiti iz košarke
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma nije namjerno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.