Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

xaviesta
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la xaviesta » 24 feb 2026, 18:23

Rosicky je napisao/la:
24 feb 2026, 18:14
Ja kad kažem kasaba,napadaju me da sam ustaša
Ne, tebe napadaju da si ustaša zato što si ustaša.
Don't hate what you don't understand.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 24 feb 2026, 18:26

Rosicky je napisao/la:
Shategabri je napisao/la:
24 feb 2026, 12:10
Krajnje je vrijeme da se krene o priči renoviranja sivih domova Skenderije i Zetre.
I ne samo to, jako puno je da kažem javnih građevina u Sarajevu koje ovaj grad čine skalamerijom, kao da si došao u neki napušteni grad iz srednjeg vijeka.
One stepenice na Skenderiji ko na piramidama Maja i Inka, zapustano, trava raste, polomljeno :roll:

Krajnje je vrijeme i da se riješi ova sramota od kanalizacije zvana Miljacka. Jel moguće da niko nikad nije pokrenuo pitanje nabavke kolektora za prečišćavanje otpadnih voda? Da nikom nije stalo da gradom teče rijeka, a ne kanalizacioni odvod?

Onda se čudimo kockastim glavama u gradu, čudimo se drotovima koji gaze pješake, čudimo se guzonjinim sinovima što gaze omladinu drogirani i pijani, čudimo se što su nam javna preduzeća u haosu, ogrezla u kriminalu, korupciji i nepotizmu, a istovremeno biramo na vlast ljude bez svijesti, ljude koji ne ispunjavaju obećanja, koji nisu kapacitet za poziciju, ali su kapacitet za primiti platu.

Da, oni su bili katastrofalni, ovi malo manje katastrofalni.
Nije dovoljno! Mijenjaj i ove! Mijenjaj dok ne dođe neko ko će od glavnog grada napraviti metropolu, a ne neurednu prljavu kasabu!

I prije nego se neko ili admin zakači za ovo kako je politika - nije.
:salut: :salut: :salut:

Šta fali i da jesi, to je sad trend kod velikog broja Hrvata, nije da bi bio izuzetak sam po sebi.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 24 feb 2026, 18:28

xaviesta je napisao/la:
24 feb 2026, 18:23
Rosicky je napisao/la:
Ne, tebe napadaju da si ustaša zato što si ustaša.
:salut:

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 24 feb 2026, 18:32

Mogu bit ustaša samo ako je BiH=NDH :D

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 24 feb 2026, 18:38

19vendetta87 je napisao/la:
24 feb 2026, 13:59
VensanKasel je napisao/la:
24 feb 2026, 13:52

Ma Sjedinjene Izraelske Države su najjače , pogledaj samp šta im stavljaju u hranu i uporedi sa Evropom . Svjesno truju svoju djecu da bi se obogatili .
Ne trebaš dalje ići .
Nisam ocekivao od tebe da ces pasti na tu propagandu o hrani i aditivima koji namjerno truju ljude...

Nista me ne iznenadjuje ovo. U Evropi je hrana 1000% kvalitetnija u odnosu na SAD. E prije nego se neko zakaci za Skittles i slicne stvari, u Evropi se ne proizvode sa istim sastojcima kao u Americi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 24 feb 2026, 18:55

alemsa je napisao/la:
24 feb 2026, 17:40
soko je napisao/la:
24 feb 2026, 15:46

U Americi imas sad pravog covjeka koji ce to regulisati, zna znanje

https://www.facebook.com/share/v/18QmLVrJsv/
Pa sta ima veze lik odrastao u bogatoj porodici logicno da se pucao u mladosti kao i vecina djece bogatasa. Trump je rijedak primjer da se nije pucao nicim u zivotu, ali to je vise iz razloga jer mu je stariji brat bio alkoholicar, cak mislim da je i umro od alkohola i narkotika (nisam siguran), pa on nije htio blizu toga. Sto ima smisla, nekome kome je stari recimo tezi alkos, pravi probleme po kuci, nije cudno da on ne pipne alkohol uopste kad je gledao tu losiju stranu istog.

P.S. jeste Fred Trump, brat mu, umro od alkohola u 42oj godini (srcani)
Ima veze jer jel lik bio teski drogeras i lopov. Cak se pucao sa heroinom. Nema lik nikakve veze sa ovim poslom koji radi. Al je dobar u tome sto ljubi dup.e narandji

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 feb 2026, 20:37

Sta ovo u Visokom pisu ljudima kazne sto cekaju somune ispred pekare :rol:

Kakva drzava, izmedju mogu tri auta proci, srbi, bosnje i bugari, rijetko limitirani iq narodi.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 24 feb 2026, 20:40

Neutral je napisao/la:
24 feb 2026, 20:37

Kakva drzava, izmedju mogu tri auta proci, srbi, bosnje i bugari, rijetko limitirani iq narodi.
Pa ako su na cesti parkirani , valjda je logično da se pišu kazne :roll:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 24 feb 2026, 20:43

24 feb 2026, 20:40
Neutral je napisao/la:

Možda su kašljali pa im pisao kazne.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 feb 2026, 20:43

Neutral je napisao/la:

Logicno je da se upale sva cetiri zmigavca u BiH i nema kazne, zar ne :hmmmmm:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 24 feb 2026, 20:46

Wilshere10 je napisao/la:
24 feb 2026, 16:29
Ma i Zeljezara ide uskoro pod kljuc. U ovoj drzavi ce ostati samo BH Telecom i Premier. :yawn:
Integralna proizvodnja se gasi u iduće 2 do 3 godine maksimalno ali čelik će se nastavit proizvodit. I to zeleni čelik. Ovaj trenutno se može izvoziti smao u države van EU.

Svakako interesantna vremena ispred nas.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 24 feb 2026, 20:57

Neutral je napisao/la:
24 feb 2026, 20:43
Neutral je napisao/la:

Logicno je da se upale sva cetiri zmigavca u BiH i nema kazne, zar ne :hmmmmm:
Nema đavola , znam iz iskustva :D
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 24 feb 2026, 23:40

Rosicky je napisao/la:
24 feb 2026, 18:32
Mogu bit ustaša samo ako je BiH=NDH :D
Jasta si nego ustasa mamu ti ustasku jeb.em

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 25 feb 2026, 00:13

soko je napisao/la:
24 feb 2026, 18:55

Ima veze jer jel lik bio teski drogeras i lopov. Cak se pucao sa heroinom. Nema lik nikakve veze sa ovim poslom koji radi. Al je dobar u tome sto ljubi dup.e narandji
Pa sta? Vec 40+ decenije je cist coj'k. Ljudi se promjenije sto se tice poroka. A da je bio lopov ne znam ali me ne cudi, dedo mu se obogatio (barem je prica takva), jer je sverco velike kolicine alkohola (prvenstveno whiskey) kad je alkohol bio zabranjen. A i ko se obogatio posteno? Ako nije kakav izum poput Gates-a ili naslijedje, vecina su mutili nesto. Evo ti Tillman-a vlasnika Raketa milijarder obogatio se jer je bio advokat mafiji pa mu placali milione da ih zastupa (prljavog novca naravno).

ljevak
Kontakt:

Post Postao/la ljevak » 25 feb 2026, 00:13

Neutral je napisao/la:

Jesil ti parkiro u essenu na ojesackoj i cesti da kupis hljeb
Jesu u k.urcu, nije ti naumpalo.

Treba moja mati od 70 godina hodat po cesti jer turbo bosnjaci i muslimani krse osnovno pravilo

Pisam vam se u moral i odgoj

Tacno bih ti uslikao pa da vidis na sta to lici, al cemu kad je tebi smijesno sto neko zauzme trotoar i cestu radi somuna, i tako iz dana u dan

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 25 feb 2026, 00:17

Glume vjernike, a krse zakon. Valjda je to danas in kad su vjernici u pitanju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 25 feb 2026, 01:25

alemsa je napisao/la:
25 feb 2026, 00:13
soko je napisao/la:
24 feb 2026, 18:55

Pa sta? Vec 40+ decenije je cist coj'k. Ljudi se promjenije sto se tice poroka. A da je bio lopov ne znam ali me ne cudi, dedo mu se obogatio (barem je prica takva), jer je sverco velike kolicine alkohola (prvenstveno whiskey) kad je alkohol bio zabranjen. A i ko se obogatio posteno? Ako nije kakav izum poput Gates-a ili naslijedje, vecina su mutili nesto. Evo ti Tillman-a vlasnika Raketa milijarder obogatio se jer je bio advokat mafiji pa mu placali milione da ih zastupa (prljavog novca naravno).
Kako sta?
Bosanci koji su prije 10+ godina uhvaceni sa drogom sad dobijaju deportacije. To je za tebe ok.
Ovaj vise puta uhvacen, covjek secretary of health. Of health jbt. A studirao istoriju i law.
To je isto kao da stavis nekog kuhara da ti vari stainless steel za space shuttles. :salut:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 25 feb 2026, 01:40

soko je napisao/la:
25 feb 2026, 01:25

Kako sta?
Bosanci koji su prije 10+ godina uhvaceni sa drogom sad dobijaju deportacije. To je za tebe ok.
Ovaj vise puta uhvacen, covjek secretary of health. Of health jbt. A studirao istoriju i law.
To je isto kao da stavis nekog kuhara da ti vari stainless steel za space shuttles. :salut:
Covjek je 43 godine cist, ne konzumira ni drogu ni alkohol. Uhapsen 1983e zadnji put i od tad je cist. Ljudi promijene/okrenu zivot. Ne razumijem sta ne kontas u vezi toga? Sto je neko bio narkoman znaci da je citav zivot narkoman ili o cemu govoris ne kontam. 83e je imao 29 godina.

Njegova funkcija ili sta vec ok, ali to sto je prije 40+ godina konzumirao narkotike ne vidim da mu je to kao neka mrlja u svakodnevnom zivotu. Ono jeste njemu samom mrlja vjerovatno taj period zivota ali se izvukao i to je to.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 25 feb 2026, 01:45

alemsa je napisao/la:
25 feb 2026, 01:40
soko je napisao/la:
25 feb 2026, 01:25

Kako sta?
Covjek je 43 godine cist, ne konzumira ni drogu ni alkohol. Uhapsen 1983e zadnji put i od tad je cist. Ljudi promijene/okrenu zivot. Ne razumijem sta ne kontas u vezi toga? Sto je neko bio narkoman znaci da je citav zivot narkoman ili o cemu govoris ne kontam. 83e je imao 29 godina.

Njegova funkcija ili sta vec ok, ali to sto je prije 40+ godina konzumirao narkotike ne vidim da mu je to kao neka mrlja u svakodnevnom zivotu. Ono jeste njemu samom mrlja vjerovatno taj period zivota ali se izvukao i to je to.
Pa sto onda mekse i bosanci npr imaju mrlju ako su prije 10+ uhvaceni sa drogom i dobiju deportaciju a sad cisti.
Ne razumijem kako to ne kontas?
Jos ovaj se pucao sa heroinom, to mu mozak pojelo, ne kontam kako ne kontas da takav kreten i idiot moze dobiti ovako vaznu poziciju

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 25 feb 2026, 02:02

soko je napisao/la:
25 feb 2026, 01:45

Pa sto onda mekse i bosanci npr imaju mrlju ako su prije 10+ uhvaceni sa drogom i dobiju deportaciju a sad cisti.
Ne razumijem kako to ne kontas?
Jos ovaj se pucao sa heroinom, to mu mozak pojelo, ne kontam kako ne kontas da takav kreten i idiot moze dobiti ovako vaznu poziciju
:rol: pa normalno da ce se pucati kad je imao 500 miliona dollara na raspolaganju u 20im, puco bi se i ti svim i svacim :rol:

Te Mexe i Bosanci su migranti, on je Amerikanac, isto kao sto Svabu nece protjerati iz Svabije ili tebe iz Bosne, nego odradis svoje sto imas sa zakonom i to je to. Vidio sam slike onih Bosanaca po njusci im se vidi da nema tu hajra, dzaba samo daju lose ime Bosancima, da je Bosna pametna ne bi ih ni primila nazad, nece im drustvo popraviti/doprinijeti pozitivno sigurno, nego za Ukrajinu na front pravac.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Muumii i 16 gostiju.