Taktika DET je bila da igraju fizicku kosarku i da zatvore reket.Dobiki su odgovor na prvo, a na drugo su kaznjeni izvana.TripleThreat je napisao/la: ↑24 feb 2026, 03:52Ubaciše Spursi u veću brzinu i ne osvrnuše se više.
Standardno dobra odbrana, konzistentna opcija u reketu u Wembyu i još kad se na to doda ova izuzetno atipična trica kao noćas... protivnik skoro da nema šanse.
NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA 2025-26 Regular Season
- Shategabri
Detroit Bad Boysi
Castle uništio Cadea, nije mu dao pogledati na koš kako treba.
Mada, Cade je ostalo odradio, tu su asistencije, defanzivno dobar, al je šut bio kriminalan.
Naravno, zahvaljujući dobroj odbrani Castlea, ali i Spursa generalno.
Castle uništio Cadea, nije mu dao pogledati na koš kako treba.
Mada, Cade je ostalo odradio, tu su asistencije, defanzivno dobar, al je šut bio kriminalan.
Naravno, zahvaljujući dobroj odbrani Castlea, ali i Spursa generalno.
Koševo Zapad
Jeste i brick city pogodio 18 trica sa 45%. To ne mogu ni na treningu ponoviti 4 puta u seriji u playoffu. Sto znaci pos.ralo ih. A uz to Cade imao losu noc.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 feb 2026, 03:55
Taktika DET je bila da igraju fizicku kosarku i da zatvore reket.Dobiki su odgovor na prvo, a na drugo su kaznjeni izvana.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nema brick citya majstore kad se ostavljaju otvoreni sutevi, tako da, samo se tjesi.Jos su Fox i Wemby promasili Boga oca, a premotaj ponovo, sve i jedna Foxova trojka, 3m nikog oko njega i opet sutirao 0-5.alemsa je napisao/la: ↑24 feb 2026, 13:32Jeste i brick city pogodio 18 trica sa 45%. To ne mogu ni na treningu ponoviti 4 puta u seriji u playoffu. Sto znaci pos.ralo ih. A uz to Cade imao losu noc.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 feb 2026, 03:55
Taktika DET je bila da igraju fizicku kosarku i da zatvore reket.Dobiki su odgovor na prvo, a na drugo su kaznjeni izvana.
Oni su pustili trojku i zatvorili reket.Kad obrnu taktiku slijedeci put, bice autoput u reketu, jer nam je to ionako jaca strana.Usput, ovakva odbrana ce SA drzati u svakoj tekmi, kako god izgledali u napadu.
I sto li je Boze Cade imao losu noc?
Nemaju sta obrtati kad brick city to ne moze ponoviti.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 feb 2026, 14:08
Nema brick citya majstore kad se ostavljaju otvoreni sutevi, tako da, samo se tjesi.Jos su Fox i Wemby promasili Boga oca, a premotaj ponovo, sve i jedna Foxova trojka, 3m nikog oko njega i opet sutirao 0-5.
Oni su pustili trojku i zatvorili reket.Kad obrnu taktiku slijedeci put, bice autoput u reketu, jer nam je to ionako jaca strana.Usput, ovakva odbrana ce SA drzati u svakoj tekmi, kako god izgledali u napadu.
I sto li je Boze Cade imao losu noc?![]()
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije ni potrebno.Ova ekipa ne pobjedjuje na samo 1 nacin.
Ma titulu osvajajuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 feb 2026, 14:28Nije ni potrebno.Ova ekipa ne pobjedjuje na samo 1 nacin.
Jesi se nalozio, nakon 6 godina luzerstva, nije ni cudo
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nista se ja nisam nalozio.Ja sam realan uvijek.SA igra iznad svih ocekivanja sto je mozda i iznenadjenje, ali kad se pogleda sveukupan talenat rostera, mozda i nije.Mogao se predvidjeti napredak i razvoj, samo sto su svi mislili da ce to biti naredne sezone.Uranili smo godinu.
Nego, mislio sam da HOU ove godine moze do titule i to sam ti i pisao.Nazalost, sudeci po dosadasnjim igrama, voz vam je prosao.Razbili ste mladi core zarad pokusaja instant titule koja ce tesko doci. Al navijam za vas da ostanete na 3.mjestu.
Nego, mislio sam da HOU ove godine moze do titule i to sam ti i pisao.Nazalost, sudeci po dosadasnjim igrama, voz vam je prosao.Razbili ste mladi core zarad pokusaja instant titule koja ce tesko doci. Al navijam za vas da ostanete na 3.mjestu.
Pa ko je mogao ocekivati da ce FVV imati acl i to ne igrajuci kosarku. Roster je itekako dobar s njim u istom, samim tim i klupa, jer jedan igrac koji starta trenutno bi ulazio s klupe. Ali sta je tu je.
Kakav mladi core smo razbili? Jalen-a? Brooks nije ni bio dio mladog core-a.
Kakav mladi core smo razbili? Jalen-a? Brooks nije ni bio dio mladog core-a.
Dobri Spursi, mora se reći. Svaka čast.
Mislio sam da nakon Popa i Duncana više nemaju čemu da se nadaju, pogotovo zbog nepopularne lokacije franšize, ali ovako brzo stvaranje nove pobjedničke generacije je za samu pohvalu.
Kad skontaš da Bullsi poslije Jordana nisu ništa uradili, osim onog kratkog izleta za Roseom, a imaju puno bolje predispozicije, o Knicksima da ne govorimo...
Spursi bi se za kratko vrijeme mogli pozicionirati na vječnoj listi odmah iza Lakersa i Celticsa.
Mislio sam da nakon Popa i Duncana više nemaju čemu da se nadaju, pogotovo zbog nepopularne lokacije franšize, ali ovako brzo stvaranje nove pobjedničke generacije je za samu pohvalu.
Kad skontaš da Bullsi poslije Jordana nisu ništa uradili, osim onog kratkog izleta za Roseom, a imaju puno bolje predispozicije, o Knicksima da ne govorimo...
Spursi bi se za kratko vrijeme mogli pozicionirati na vječnoj listi odmah iza Lakersa i Celticsa.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Brzo? Zadnji put igrali playoff prije 7 godina
-
TripleThreat
- Kontakt:
Ma alem nije ni gledao utakmicu, ali eto, čisto nešto da kaže... Kaže Cade imao lošu noć, a Cade full court pressovan kroz noć bio.
Još mu dodatno muka što Spursi izgledaju puno konkretnije od raketica.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Gledao sam zadnju cetvrtinuTripleThreat je napisao/la: ↑24 feb 2026, 15:54Ma alem nije ni gledao utakmicu, ali eto, čisto nešto da kaže... Kaže Cade imao lošu noć, a Cade full court pressovan kroz noć bio.
Cade masio otvorene suteve
Hej alem nekome govorio da se nalozio, a lik nas ubi kako su rakete ekipa projektovana za titulu. E moj aleme
Hajde nadji gdje sam to rekao (nakon povrede FVV). Uvijek sam govorio da je Okc jaci i da nas Denver moze izbaciti, to sto ti tumacis kako zelis nije moj problem. A i povrede nam se desile, evo Denvera bez Gordona trece opcije 4i na zapadu, a mi cijele sezone igramo bez PG i treci. Kako god impresivno. Ekipa bez PG (kreatora bukvalno) treca na zapadu, a ovi se.ru nesto
Ma sve nam je jasno kad si krwnuo za detroit navijati, odmah ih Spursi naprasise.
Nema se sta traziti postove kad je tako, to svi ovdje znaju. Al kazem ti isto tako da ce vas u PO Lakersi preslusati. Vi 3-ci oni 6-ti i vi leteti vec u prvoj rundi. Jos bi tu imali neke sanse , a budel Minesota onda ste tek donji.
Nema se sta traziti postove kad je tako, to svi ovdje znaju. Al kazem ti isto tako da ce vas u PO Lakersi preslusati. Vi 3-ci oni 6-ti i vi leteti vec u prvoj rundi. Jos bi tu imali neke sanse , a budel Minesota onda ste tek donji.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ne znam da Lakersi mogu išta u play offu, ništa nisu pokazali u regularnoj sezoni
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
ronaldo99 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 19:00Ma sve nam je jasno kad si krwnuo za detroit navijati, odmah ih Spursi naprasise.
Ja samo za Rakete navijam. Dobili smo i mi Detroit pa sta? Sta vam je krivo sto kazem cinjenicd za Spurse, ljudi zadnji put bili u playoffu 2019-e. Znaci 7 godina, to je fakt. To sto vi zelite da kazete da su prekonoci postali nesto macku od rep, 7 godina luzerstva
Ma kakvi Lakersi,ljudi nemaju centra,Bron je ove sezone i konacno ostario.Imaju najgori defanzivni duo bekova u ligi(ili bar onih koji ce u PO) i overall problematican atleticizam.To play off ne trpi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa ako su oni luzerska fransiza sta tek onda za vas reci??alemsa je napisao/la: ↑24 feb 2026, 19:16ronaldo99 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 19:00Ma sve nam je jasno kad si krwnuo za detroit navijati, odmah ih Spursi naprasise.
Nema se sta traziti postove kad je tako, to svi ovdje znaju. Al kazem ti isto tako da ce vas u PO Lakersi preslusati. Vi 3-ci oni 6-ti i vi leteti vec u prvoj rundi. Jos bi tu imali neke sanse , a budel Minesota onda ste tek donji.![]()
Ja samo za Rakete navijam. Dobili smo i mi Detroit pa sta? Sta vam je krivo sto kazem cinjenicd za Spurse, ljudi zadnji put bili u playoffu 2019-e. Znaci 7 godina, to je fakt. To sto vi zelite da kazete da su prekonoci postali nesto macku od rep, 7 godina luzerstvaCuj ozbiljna fransiza da 7 godins ne bude u playoffu
![]()
Oni ce opet prija vas biti prvaci. Jednostavno su miljama ispred vas po svemu pa i po navijacima sto se u vasoj dvorani jasno vidi, uvijek haman pa poluprazns kad igrate kuci.