Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Anoniman
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Anoniman » 23 feb 2026, 23:22

Meni je ovo copy/paste Ole...
Energija,igra nikakva i jedino dobro je rezultat...
Po meni prevarit cemo se ako Kerik dobije stalni posao, a propustit cemo mnoge ozbiljne trenere..
Samo dovesti Enrikea i pustit ga da radi svoj posao...

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 23 feb 2026, 23:45

Nane17 je napisao/la:
23 feb 2026, 22:57
LenyYoro15 je napisao/la:
23 feb 2026, 22:24
Barem je ocito da Carrick nije za ovog posla. Nadam se da neko od vlasnika to vidi.

Dobio ili izgubio nije bitno. Ovo je sramota za ekipu koja igra utakmice svake prestupne godine i za svaku ima odmora vise od protivnika.
Druze za Amorima su se nalazili izgovori za sve sto se desi,iako je statisticki najgori trener u historiji Uniteda,Carrick od 6 tekni 5 pobjeda i remi a vec smo sigurni da nije za stalan posao(ne kazem da jest ),al prerano se donose zaključci
+1

Opravdavao se Amorim na svaki mogući način ali kada je domaći trener, tad ne valja 5 pobjeda u 6 utakmica.
Nikad poraz, samo lekcija.

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 23 feb 2026, 23:52

Ovo je bila utakmica koju bi ranije hladno izgubili, pogotovo da je Onana na golu. Ovako, clean sheet i tri boda. Sa jedne strane – golemo.
Sa druge strane, bude te stid kada vidiš da se boriš za goli život protiv Evertona skoro cijelo drugo poluvrijeme. Nije te City satrao na sredini terena, pa da se vadiš na njihov kvalitet, nego prosječni Everton, gdje je jedan od ključnih igrača u vezi klinac kojeg si nogom u guzicu nabio, jer nije bio dovoljan za tebe. Ono sabijanje u peterac i korner za kornerom, gdje visiš... to je bilo negledljivo... i nedopustivo. Iskreno, nadam se da će EPL malo dotegnuti pravila i obeshrabriti ovaj arsenalov patent koji je u 90% slučajeva faul na golmanu. Užas za gledati.
Plus večeri, onaj trk Šeška i predatorska golčina, nedostajao mi je ovaj „klasična devetka“ momenat. Plus Cunha, ono kreveljenje na kraju... ismijao sam se propisno. Nedostajalo mi je to.
Carrick, šta reći? Ništa nije pogriješio večeras, ali nešto mi fali. Danas su ga „vile nosale“, a nisu trebale – ima bolji sastav od Evertona i nije bilo nikakvog razloga da gledamo ono što smo gledali dobar dio utakmice. Ima rezultate, što jest jest... Uglavnom, pametno od uprave da su povukli ručnu na imenovanje trenera do ljetne pauze.

Belito
Kontakt:

Post Postao/la Belito » 28 feb 2026, 10:37

Sutra pobjeda imperativ i dolazak na treće mjesto.

LenyYoro15
Kontakt:

Post Postao/la LenyYoro15 » 01 mar 2026, 15:25

Kakav promašaj je Carrick, ovo već postaje neugodno za gledanje.

FIzički i trkački najspremniju ekipku lige doveo je za mjesec i po do toga da su totalno nespremni. Dominira ih trkom Palace koji je igrao prije 2 i po dana.
Sve je to posljedica do sada neviđene stvari u svijetu fudbala gdje igrači imaju po 3 dana sedmično odmora i počinju trenirati u četvrtak :rol: :rol:
Više treniraju ekipe iz 2. Federalne.

Amater totalni. Ole je za njega Pep.

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 01 mar 2026, 15:40

Ja ne kontam koja je svrha Mainooa u ovoj ekipi. Tip se pojavi onako usput, ne radi ništa konkretno ni defanzivno ni ofanzivno.
🎶 Oohh, it's Carrick, you know
Hard to believe it's not Scholes 🎶

LenyYoro15
Kontakt:

Post Postao/la LenyYoro15 » 01 mar 2026, 15:45

Ma taj momak je nula bodova. Nema ga defanizivno, nema ga ofanzivno. Najviše iritira njegov govor tijela i činjenica da samo brzo hoda. Vjeroavtno ne zna da trči uopšte.

Za svo ovo vrijeme otakd igra za United nikad nisam viido da taj momak sprint uradi. Otjerati kao i Garnacha.

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 01 mar 2026, 16:55

01 mar 2026, 15:25

FIzički i trkački najspremniju ekipku lige doveo je za mjesec i po do toga da su totalno nespremni. Dominira ih trkom Palace koji je igrao prije 2 i po dana.
Sve je to posljedica do sada neviđene stvari u svijetu fudbala gdje igrači imaju po 3 dana sedmično odmora i počinju trenirati u četvrtak :rol: :rol:

Pojma ti nemaš. Pisao sam ti to već, ali evo očigledno moram opet. Isto i zbog pisanja o Mainoo, nekoliko postova ispod.
Glory Glory Man United

LenyYoro15
Kontakt:

Post Postao/la LenyYoro15 » 01 mar 2026, 16:57

Pa eto ti ga hvali i veličaj, a ja ću pisati ono što vidim. Nemam problem ako ti misliš da je dobar.

Carrick je lošiji menadžer od Olea.

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 01 mar 2026, 17:05

Nije Amorim džaba govorio da se mora propatit ako želiš napredak. U prvih mjesec dana na klupi Uniteda je govorio kako je najmanji problem prilagodit formaciju za neki kratkoročan uspjeh, ali dugoročno gledamo ćemo opet ostati u istom loopu.
To se sad vidi.

Po meni Carrick radi odličan posao kao interim, ali da li je pravi čovjek za projekat 150, to nisam siguran. Svakako daleko od toga da je lošiji od Olea. Al eto, jedna dobra u moru glupih odluka INEOSa je da odgodi izbor novog trenera za kraj sezone.

Moje je mišljenje da bi svakako i sa Amorimom ušli u top 4. Kondenderi su ove sezone nula, pa i mi ličimo na nešto dobro

LenyYoro15
Kontakt:

Post Postao/la LenyYoro15 » 01 mar 2026, 17:14

Carricku ću prvi čestitati i treba da dobije svaki mogući bonus ako nas uvede u Ligu prvaka. Razlog zašto ga kritikujem jeste činjenica da se on MORA ograničiti samo kao interim. Ne smije ih zavarati rezultat ako na kraju izbori LP.

Nema ideje, nema intenziteta, nema trke. Evo neka mi neko napiši koji je njegov stil igre?

Odličan je za tranzijciju kao i Ole, ali valjda smo svjesni da taj fudbal dugoročno ništa ne donosi. Ne bismo dobili ni Spurse ni CP danas bez crvenih kartona.
Inspiracija Brune na AMF i gluposti protivničkih igrača. Sve to nam se poklapa u zadnjih mjesec dana.
Zadnja izmjena: LenyYoro15, dana/u 01 mar 2026, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 01 mar 2026, 17:29

Nema ideje, nema intenziteta, nema trke.
Pa to je bio problem i kod Amorima, kao i kod svih prethodnih menadžera.. Imaš 20 press konferencija na kojima se samo o tome pričalo.
Kako može protiv Citya i Arsenala, a ne može protiv Fulhama, Crystal Palacea koji jedva Zrinju pobijedi

Nera1982
Kontakt:

Post Postao/la Nera1982 » 01 mar 2026, 18:39

reko bi covjek da se klub nalazi na 14 mjestu na tabeli po ovom pisanju ovdje a ne ako ostane ovako stanje na utakmici potencijalnih 8 bodova od titule.....

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 01 mar 2026, 19:10

01 mar 2026, 15:25

Ma moze pricati ko sta hoce, ekipa je bila od 7-10 pozicije, jedva conference league bila na vidiku a sad je i liga sampiona izvjesna. Ako uvede MUTD u ligu sampiona ove godine, nema mu se sta prigvoriti. Isto tako za neko dugorocno rjesenje treba dovesti iskusnog dobrog trenera. Ali kao privremeno rjesenje bolji nije bio.

LenyYoro15
Kontakt:

Post Postao/la LenyYoro15 » 01 mar 2026, 19:13

Potpuno se slažem s tobom i nadam se da će tako biti.

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 01 mar 2026, 20:48

Nera1982 je napisao/la:
01 mar 2026, 18:39
reko bi covjek da se klub nalazi na 14 mjestu na tabeli po ovom pisanju ovdje a ne ako ostane ovako stanje na utakmici potencijalnih 8 bodova od titule.....
Ispade da je bolje da smo 14 al da je trener Amorim,a ne 3 na tabeli sa Carrickom jer sad igramo negledljivo dok je pod Amorimom bila rapsodija,najspremniji,najljepsi fudbal,samo nas **** sto ne mozemo nikoga dobit

RobertHrkac555
Kontakt:

Post Postao/la RobertHrkac555 » 01 mar 2026, 20:56

+6 ispred Chelsea za LP, dovoljna zaliha bodova po meni. Chelsea čeka još kup, LP protiv Parisa a i teži ždrijeb u ligi
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 02 mar 2026, 09:26

Nane17 je napisao/la:
01 mar 2026, 20:48
Nera1982 je napisao/la:
01 mar 2026, 18:39
Ispade da je bolje da smo 14 al da je trener Amorim,a ne 3 na tabeli sa Carrickom jer sad igramo negledljivo dok je pod Amorimom bila rapsodija,najspremniji,najljepsi fudbal,samo nas **** sto ne mozemo nikoga dobit
Nemoj da te zavara, lik je pljuvao i Amorima do zadnjeg dana. :urnebes: A kada je dobio otkaz onda je počela kuknjava. Previše negativan lik

Anoniman
Kontakt:

Post Postao/la Anoniman » 02 mar 2026, 12:35

01 mar 2026, 17:14
Carricku ću prvi čestitati i treba da dobije svaki mogući bonus ako nas uvede u Ligu prvaka. Razlog zašto ga kritikujem jeste činjenica da se on MORA ograničiti samo kao interim. Ne smije ih zavarati rezultat ako na kraju izbori LP.

Nema ideje, nema intenziteta, nema trke. Evo neka mi neko napiši koji je njegov stil igre?

Odličan je za tranzijciju kao i Ole, ali valjda smo svjesni da taj fudbal dugoročno ništa ne donosi. Ne bismo dobili ni Spurse ni CP danas bez crvenih kartona.
Inspiracija Brune na AMF i gluposti protivničkih igrača. Sve to nam se poklapa u zadnjih mjesec dana.
Potpis na ovo, vecina navijaca gleda trenutno stanje i rezultate.
To je kao da gledas u drvo i divis mu se,a zapravo treba da razmisljas o tome da imas sumu,plantazu.
Tako i sa Kerikom,sto jos ne ide u prilog nama sa njim ovo ljeto je mnogo iskusnij trenera koji su slobodni i ako dobije stalni ugovor izgubit cemo vrijeme jer poslije nece biti slobodnog trenera..
Mi nismo od Murinja imali klasu trenera...

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 03 mar 2026, 14:16

Najbolje da Carrick dobije sve utakmice do kraja a da debilna uprava dovede novog menadžera i plati ga jedno 50 miliona i da mu ugovor na 5 godina pa onda ovaj prst u uho..Carrick ako ostane treći MORA biti menadžer i dogodine, sve ostalo je retardacija
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.