Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Vitre čine svoje
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Strašno bitna tri boda, ne smije se propustiti LP ni pod razno. Tjerat ga na ljeto.
Vitre uplaćene.Daj LP i ovaj da ode.
Mi smo bez Wirtza kurko.
Mi smo bez Wirtza kurko.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ma znam da nikakvog hajra dugorocno nema jer nam je igra za qurac
Srce, čast i ponos!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Gledao sam 15 minuta prvih i odlucio da se ne omrsim bezveze, i posljednih 15 minuta. Vidim da u sustini nista i nisam fulio, standardno sve. Super za 3 boda ali postali smo prosjecan tim, bez igre, bez ikakve ideje. Sigurno nas ima jos dosta koji gube interesovanje da uopste gledaju nase utakmice.
Rio treba da igra vise, ili lijevo ili desno nije bitno jer su nam oba krila u katastrofalnoj formi. Obojica su predvidivi, ne mogu predriblati nikog i uzasno rade pressing.
- JayCatwright
- Kontakt:
2 poraza u zadnjih 19 utakmica, dvije sampionske pobjede na dva ultra teska gostovanja, masina se zagrijava.
- sarajevskiMarlboro
- Kontakt:
Treba spomenuti i da je Rio uradio više za ovih 15-20min nego Salah i Gakpo zajedno
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Ultra tesko protiv 17og na tabeli a jos su I igrali u CetvrtakJayCatwright je napisao/la: ↑22 feb 2026, 17:112 poraza u zadnjih 19 utakmica, dvije sampionske pobjede na dva ultra teska gostovanja, masina se zagrijava.
Bez brzine i driblinga, krilni igrac je igrac manje protiv ovih bekova hibrida koji su vecinom jaci dio svake ekipe.sarajevskiMarlboro je napisao/la: ↑22 feb 2026, 17:11Treba spomenuti i da je Rio uradio više za ovih 15-20min nego Salah i Gakpo zajedno
Sramota da imas u timu jednog igraca s ovim osobinama i da mu je tek 18 godina...
Daj turke opet.
Ko ce gledati cholomajmune i onog kloca llorentea kako zabija za prolaz...
Ko ce gledati cholomajmune i onog kloca llorentea kako zabija za prolaz...
Konacno se malo odvazio
- JayCatwright
- Kontakt:
Fuerza slobodno reci da osvajamo
Jako tezak zrijeb 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Gledam ovaj finansijski izvjestaj i nevjerovatno koliko nam svake godine rastu prihodi a istovremeno i troskovi, samo 8m profita
Ne smijem ni zamislit sta ce bit ako ne izborimo LŠ
Ne smijem ni zamislit sta ce bit ako ne izborimo LŠ
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Veliki iznosi za plate se daju,a ko bi rekao.Tu treba cistku napravit jer ima ih dosta sto ne zasluzuju trenutnu platu,Gakpo i Chieza prvi, s obzirom koliko nude moraju pod hitno na transfer listu.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Osim što si veliki strateg, vidim da si jak i biznismen. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Ne znam sta se javljas nisi zanimljiv nikom,ako sam nesto krivo rekao slobodno ispravi.Palamudis bezveze konstantno
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.