FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nick
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nick » 30 apr 2011, 13:24

mma_hz je napisao/la:
bob je napisao/la:
banovan je napisao/la:Onda sam ja baš lud. Glavu bih stavio na panj da nije bilo "dabogda umro" :mrgreen: Ali, kad ti petorica kažu da si pijan, lezi i valjaj se :roll:

Izvinjavam se pljuvaču @lemiju_kitau što ne znači da ga i dalje neću meziti kada bude veličao "strašni Čelik" :mrgreen:

ma jest bilo al nije raja to bas pjevala mozda u kopu malo njiih i to je to a nije ni trajalo nesto puno , al vise se pjevalo jer se vidjelo da golman glumio malo , mozda sjever da je to vise ispratio neznam :D , ma robija fakat me je iznenadila , imaju odlicnu brojku al samo to , kad neznaju furati taj fazon cuo sam ih u par navrata a pjesme su im old school sto je davnih dana ispalo iz mode da likovi porade malo mislim da bi bili u vrhu al eto kao sto kazu nije " zvaka za seljaka " :lol: ....
a tih malo je veoma inteligentnoo..proslavili su se par puta s onim "svi u napad mrtav je hase"ili skandiranje "sve vas je manje"aludirajuci na smrt rahmetli Admira Bjelaka...ocekujem vec danas u zenici paroluu izdrzi A.K.
JUG JE UZ TEBE...a frajer djevojku ranio.. :? :?

mm- kako ide ono mama ti je ****... itd
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 apr 2011, 13:25

i stidim se toga!! :( :(
a iskreno taj vas sa skenderije koji je zvao na obracun(inace frajer je glavni cinkaros u centru) nije ni on cvjecka ..cesto je po crnoj hronici al nbt ..frajer prvo zove na obracun ,a onda zove muriju.... nije istoo spominjati zive i mrtve ljude ..ugl ja se stidim te pjesme (imam bar toliko dostojanstva u odnosu na pojedine) )
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 30 apr 2011, 13:30, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 30 apr 2011, 13:27

bob je napisao/la:
slazem se , al niste ni vi cvjecke vidilo se proslog derbija , ma kultura je opcenito u sarajevu pala na niske grane ;)
Problem je što on misli da jesu a nama spočitava da nismo. Lik pucao dvadeset minuta po Skenderiji iz automatskog oružja i tako. Ali ne, on spočitava nekome da je nešto uradio a veze nema šta se dešava.

Momak baš nije previše pametan. Ne treba mu uopšte replicirati. Nema efekta.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 30 apr 2011, 13:38

banovan je napisao/la:
bob je napisao/la:
slazem se , al niste ni vi cvjecke vidilo se proslog derbija , ma kultura je opcenito u sarajevu pala na niske grane ;)
Problem je što on misli da jesu a nama spočitava da nismo. Lik pucao dvadeset minuta po Skenderiji iz automatskog oružja i tako. Ali ne, on spočitava nekome da je nešto uradio a veze nema šta se dešava.

Momak baš nije previše pametan. Ne treba mu uopšte replicirati. Nema efekta.

ma staces tako ti je kod nas "svi ostali su krivi a mi ne " , sve je to u pet deka kad se sjetim onih prepucavanja vi ste prvi pa mi uzvratili i slicno vidis da se to nece opametiti ...ja cu vazda prvi reci ovo je lose , bas bezveze , jbga takvo drustvo , takav odgoj nemozes ocekivati nesto bolje ...nego sto se tice utakmice protiv celika atmosfera je bila onako , nismo nesto specijalno bili te mozemo mi bolje ,jer mi smo zeljo i uvjek mora biti bolje ;) , danas sa tri boda nek nam se ne vracaju ih previse su nas razmazili sa ovim gostovanjima :D

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 30 apr 2011, 14:12

Jel ulaz veceras besplatan ili cener ,moze i na pp,HITNO !
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 apr 2011, 14:16

LudLo 4 je napisao/la:Jel ulaz veceras besplatan ili cener ,moze i na pp,HITNO !
besplatan
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 30 apr 2011, 14:22

Ovo što se tiče tih navijačkih prepucavanja i pjesmi to obično pjeva neka šakica i grupica tzv ultrasa koji su šta ja znam po meni bruka i sramota za Manijake, jer sve te pjesme unose samo dodatni nemir, a fazon je i što dosta ovih "vođa" koristi navijače u lični interes...i neki dan na utakmici je bilo nešto slično, da lafo podržavamo naše drugove, mislim šta ja imam podržavati nekog zatvorenika...neki dan me jaran pitar zeza, kaže:"Dok vi na jugu grla i dlanove trošite, vođa vam odrađuje auta na Dobrinji" i što je najžalosnije to je činjenica...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 30 apr 2011, 14:31

http://www.san.ba/index.php?id=18351

Obavezno pročitati, ove riječi Ćuluma treba da nam budu večeras dodatni motiv i inspiracija...

MILAN MILAN ĆULUM ĆULUM!
Ž '21!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 30 apr 2011, 14:59

Sretan vam 1. maj

8-)
slika
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 30 apr 2011, 15:01

Bianconeri1988 je napisao/la:http://www.san.ba/index.php?id=18351

Obavezno pročitati, ove riječi Ćuluma treba da nam budu večeras dodatni motiv i inspiracija...

MILAN MILAN ĆULUM ĆULUM!
ja odavno ludji interwiew nisam procitao :lol: :lol: :lol: :lol:
Za zivot cijeli!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 30 apr 2011, 15:09

Bianconeri1988 je napisao/la:http://www.san.ba/index.php?id=18351

MILAN MILAN ĆULUM ĆULUM!
Car, šteta što ne igra noćas :?

Ona tvoja formacija par stranica ranije mi se čini idealnom, odmah bi potpisao, nadam se i Amar :mrgreen:
slika

Samo jedno pitanje da ne provjeravam sad, može li Marković igrati, mislim na kartone?
Ako može onda je bolje da je on starter, jer se Stanić strašno izmorio, najviše je pretrčao zadnjih par utakmica i može biti osvježenje s klupe.

Što se tiče zamisli Beša i Zeba na klupi, to je sjajno. Mnogi ovdje zaboravljaju da se igra 90 minuta, plus ekipe su umorne od četvrtka, a ionako timovi padaju u drugom poluvremenu. Znači ova formacija nam treba iznijeti prvih 45 minut nulu, sve preko toga je idealno, a ispod nije tragedija. Nedostatkom Ćuluma gubimo na agresiji u vezi, ali zato trojac zadnjih veznih to može nadomjestiti. Taj treći uz Savića i Svraku bi trebao biti Stančeski (mada i Jamak ima motiv igrati protiv bivšeg kluba, dobro je igrao i protiv nas u dresu Čelika), ali mislim da je vrijeme da Stane počne utakmicu, protiv veleža je bio sjajan, a i nekako zvuči SEKSI :mrgreen: trojac u sredini S-S-S..

Bešlija nema snage za 90 minuta jakog tempa, njegovim ulaskom na poluvremenu bi dobili i na agresiji i brzini, a i Zeba bi se lakše nosio svjež protiv izmorenih protivnika- dakle i on kao Jocker s klupe.
Opet sve je do Amara, ako on ima druge zamisli, onda je i u pravu.. ;)

P.S. ko ne voli Lazara ne voli ni sebe :mrgreen:
Vidjeli smo da bez njega ne možemo prići golu, s njim prilazimo ali ne zabijamo :mrgreen: .. Boljeg napadača trenutno nemamo osim jednog neotkrivenog a ime mu je Srđan Savić ;) . On nam je drugi ili treći strijelac, zabio najvažnije golove, "izborio" finale kupa.. U vezi je ionako slabiji nego što treba biti, ali da ima nos za gol- fakat ima, uvijek je gdje treba. Ako budemo igrali u nekoj utakmici do kraja sezone bez Laze, moj prijedlog je da Savić igra u napadu. Amare, ako čitaš :mrgreen: to bi bio mangupski potez, k'o kad je Ćiro negdje u Francuskoj ili Švicarskoj stavio golmana u napad... ;)
Zadnja izmjena: spielführer_21, dana/u 30 apr 2011, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 30 apr 2011, 15:11

Danas se igra utakmica

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 30 apr 2011, 15:11

Cim vidim SAN Dnevne novine, ospem se sav. Odmah mozete biti sigurni da je barem pola ili cak i cijeli intervju izmisljen.

Dno dna!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 30 apr 2011, 15:12

Mislim da je samo Bešlija skupio 3 kartona i da neće igrati večeras. Ćulum ima 2 kartona kao i Marković.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 30 apr 2011, 15:13

Buddy je napisao/la:Danas se igra utakmica
ja se pardoniram, ovu sedmicu sam slobodan, sve kontam da je petak.. :oops:
Biće ispravljeno :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 30 apr 2011, 15:13

"Ćulum je jedan drvosječa, uostalom tako i izgleda.", bio je direktan Šišić. "Žalosno je to što misli da ga se neko boji, to uopće nije tako, to je samo u njegovoj glavi. Što se tiče utakmice na Grbavici, mogu reći da će na Bilinom polju večeras biti još gore, igrat ćemo grublje nego što su oni igrali."

"Uvjeren sam u našu pobjedu večeras.", zaključio je Šišić.

Ovaj papak Šišić može se samo k.... napušiti!!!

Jest mi drago što su im naše košarkašice uzele titulu hahahahahaha kontale doći ovdje i uzet nas hahahahhaha

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 30 apr 2011, 15:17

Markovića sam izostavio jer je izašao nešto ranije zbog povrede pa zato...a normalno bilo bi poželjno da on igra...Dalje Ćuluma nisam stavio jer sam mislio da je dobio 3. žuti u četvrtak, a izgleda da nije, još bolje za nas :D

Kad ih Milan masakrira večeras :lol:
Imamo Nyemu mesara, tu je i Stančeski, Čolić zna hinjare udariti, bit će pakleno uglavnom :D

jedan video off topic, vjerujem da mnogi od vas nisu gledali :D

[youtube][/youtube]
Ž '21!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 apr 2011, 15:20

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:"Ćulum je jedan drvosječa, uostalom tako i izgleda.", bio je direktan Šišić. "Žalosno je to što misli da ga se neko boji, to uopće nije tako, to je samo u njegovoj glavi. Što se tiče utakmice na Grbavici, mogu reći da će na Bilinom polju večeras biti još gore, igrat ćemo grublje nego što su oni igrali."

"Uvjeren sam u našu pobjedu večeras.", zaključio je Šišić.

Ovaj papak Šišić može se samo k.... napušiti!!!

Jest mi drago što su im naše košarkašice uzele titulu hahahahahaha kontale doći ovdje i uzet nas hahahahhaha
Ovo je jos jedan u nizu dokaza da je svim ostalim timovima i navijacima Zeljeznicarov neuspjeh ili nesreca zapravno njihov najveci uspjeh !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 30 apr 2011, 15:21

Bianconeri1988 je napisao/la:Markovića sam izostavio jer je izašao nešto ranije zbog povrede pa zato...a normalno bilo bi poželjno da on igra...Dalje Ćuluma nisam stavio jer sam mislio da je dobio 3. žuti u četvrtak, a izgleda da nije, još bolje za nas :D

Kad ih Milan masakrira večeras :lol:
I
mamo Nyemu mesara, tu je i Stančeski, Čolić zna hinjare udariti, bit će pakleno uglavnom :D
I Amar je rekao da Ćulum ima tri žuta :? još bolje ako nema..A svejedno, možda bi trojac SSS bolje izgledao :mrgreen: ..
A Bešin karton mi je promakao.

P.S. Mislim da bi Nyemin ugovor tj. produženje istog trebao biti jedan od prioriteta kluba na ljeto. Boljeg nećemo lako naći.

Željo 1921
Kontakt:

Post Postao/la Željo 1921 » 30 apr 2011, 15:23

Veceras ako milan culum ne dobije zuti,treba ga protjerati iz svetinje :mrgreen:
Jer nek bude cist za derbi !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Anpa, Pablo11 i 63 gosta.