FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
74
19%
2. Borbu za Evropu
177
45%
3. Sredinu tabele
64
16%
4. Borbu za opstanak
82
21%

Ukupno glasova: 397

tiagofaria25
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tiagofaria25 » 22 feb 2026, 14:05

MisterBlue je napisao/la:
22 feb 2026, 14:03
Ima li kakav trening danas ili odmaraju balerine?
Trebao je biti, ne znam hoce li biti promijena ako je Slavisa bivsi.

lexluthor
Kontakt:

Post Postao/la lexluthor » 22 feb 2026, 14:09

Zeljeznicar i hajduk su jedini klubovi koji su taoci svojih navijaca. Nazalost odavno mi vise imamo stete nego koristi od istih. Veliki klubovi su veliki i izmedjuostalog sto ulica ne moze voditi glavni rijec, po tom segmentu mi smo mali. Bar smo do sad bili a nadam se da ce se tome stati u kraj, da je šaketanje adzema i poruka koja je poslana prosloj upravi o njegovom ostanku zadnja stvar i odluka na koju su oni imali uticaja.
Investitor osim sa parama treba da se nametne i sa potpunom autonomijom u donosenju odluka a ne da osluskuje zelje navijaca i simpatizera. Ako je za klub trenutno dobro da ne kazem najbolje da bude husref trener onda mora biti husref, ako je dobro da bude osim onda osim isto tako ako je dobro da dovede stimca jer ima kvalitet da nas vodi onda stimac (primjeri su banalni cisto da se razumije kontekst) uglavnom, jedino cemu se nadam da ce investitor odluke donositi u skladu sa svojim znanjem i iskustvom njega i blizih saradnika a ne na osnovu zelja nekolicine pojedinaca kojima su edis kovacevic i dzermin p. isprali mozgove. (Daleko im kuca bila)

Sve ce nam se samo kazati sa izborom novog trenera jer je ovaj sadasnji definitivno fula, bar se kod nas nije snasao.

ZeljeznicarUberAlles
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarUberAlles » 22 feb 2026, 14:13

lexluthor je napisao/la:
22 feb 2026, 14:09
Zeljeznicar i hajduk su jedini klubovi koji su taoci svojih navijaca. Nazalost odavno mi vise imamo stete nego koristi od istih. Veliki klubovi su veliki i izmedjuostalog sto ulica ne moze voditi glavni rijec, po tom segmentu mi smo mali. Bar smo do sad bili a nadam se da ce se tome stati u kraj, da je šaketanje adzema i poruka koja je poslana prosloj upravi o njegovom ostanku zadnja stvar i odluka na koju su oni imali uticaja.
Investitor osim sa parama treba da se nametne i sa potpunom autonomijom u donosenju odluka a ne da osluskuje zelje navijaca i simpatizera. Ako je za klub trenutno dobro da ne kazem najbolje da bude husref trener onda mora biti husref, ako je dobro da bude osim onda osim isto tako ako je dobro da dovede stimca jer ima kvalitet da nas vodi onda stimac (primjeri su banalni cisto da se razumije kontekst) uglavnom, jedino cemu se nadam da ce investitor odluke donositi u skladu sa svojim znanjem i iskustvom njega i blizih saradnika a ne na osnovu zelja nekolicine pojedinaca kojima su edis kovacevic i dzermin p. isprali mozgove. (Daleko im kuca bila)

Sve ce nam se samo kazati sa izborom novog trenera jer je ovaj sadasnji definitivno fula, bar se kod nas nije snasao.
Ako će bilo koja tribina, bilo koji navijač imati utjecaj na investitora koji obrće milione, onda nek ide i on u sto pizdi materina, takav nam ne treba jer smo to imali i bez njega.

Ako će im pokazati mjesto(ako Bog da), nek donosi onda pored toga i odluke sve ostale kakve god on hoće. Samo da se skloni jednom i zauvijek mahala i ulica iz unutrašnjosti kluba. Bijeda i klošarluk nam ne treba nikakvu svoju politiku krojiti niti se treba za bilo šta pitati.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 22 feb 2026, 14:18

Jos jedna sedmica koju smo protracili da nismo angazovali vladu jagodica. Nemojte se igrati ispascemo iz lige. Ovo neko mora mirno privesti kraju pa onda radite sta hocete

Harinho97
Kontakt:

Post Postao/la Harinho97 » 22 feb 2026, 14:21

Zna li se ista za Slavisu, jel bio sastanak ?

GavranBeli

Post Postao/la GavranBeli » 22 feb 2026, 14:22

lexluthor je napisao/la:

Ne moze covjek koji prodaje meso znati jel bolje stimac ili osim, s tim ne mislim da se navijaci ista trebaju pitat posebno narkomani s juga

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 22 feb 2026, 14:27

U ovom trenutku je Osim najbolje rijesenje, jer koga god da dovedemo ne poznaje klub i treba mu vremena, a vremena nemamo

Lakse malo s tim uvredama ne dovode navijaci trenera
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 22 feb 2026, 14:27

Pred zoru mrzne
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 22 feb 2026, 14:34

NoDi Jel bio Lalat trener Zvezde :rol:
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 22 feb 2026, 14:37

Zasto je Nastic odglumio povredu, mogao je i ranije reci da njegova pozicija nije stoperska i da ne zeli igrat i kad je vidio da ga je onaj otreso odma na pocetku morade glumiti povredu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

ELDIABLO20
Kontakt:

Post Postao/la ELDIABLO20 » 22 feb 2026, 14:38

GavranBeli je napisao/la:
22 feb 2026, 14:22
lexluthor je napisao/la:

Ne moze covjek koji prodaje meso znati jel bolje stimac ili osim, s tim ne mislim da se navijaci ista trebaju pitat posebno narkomani s juga
Ne moze taj covjek znati ali zato ti koji citav dan na forumu provedes mozes znati, eh aferim ljudino.

I ovo vrijedjanje navijaca trebao bi malo smiriti, ko si ti da nekoga nazivas imena itd…te neke glupost zadrzi za sebe.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 22 feb 2026, 14:38

GIBRA je napisao/la:
22 feb 2026, 14:34
NoDi Jel bio Lalat trener Zvezde :rol:
Dzaba nije nista osvojio, a Zelji sigurno ne moze pomoci
Kakav Lalat brate ne trebaju nam takvi cirkusanti
Ne znam sto se lozite na srpske fenjerase kakav je to fetis
Nista nama ne mogu pomoci treneri iz Srbije, nama sad treba neko ko zna klub u dusu za brzu rekaciju
Kako god od svih domacih trenera brkica je jedini osvajao, pravio igrace i zna klub u dusu
Tek kad napravimo sistem koji ce fukcionisati i kad trener ode onda treba traziti ozbiljna imena izvan regiona
Zrinjski koji god trener da dodje isto igra, a kod nas svaki trener kad dodje pravi svoj sistem i to se mora promijeniti
dubioza144 je napisao/la:
22 feb 2026, 14:37
Zasto je Nastic odglumio povredu, mogao je i ranije reci da njegova pozicija nije stoperska i da ne zeli igrat i kad je vidio da ga je onaj otreso odma na pocetku morade glumiti povredu
Bicakcic stariji 4,5 godina brzi od njega hahah
Meni se cini da je Nastic za 3:5:2 i bolja mi je opcija Osmanovic od njega za ovo sto igramo
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 22 feb 2026, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 22 feb 2026, 14:45

Slavkoja hajde ba fataj se Domzala mojne vise nisi za ove sredine.Nije to problem.Ufatis se noge i to je to.Mozda si ti i ko nesto htjeo ali nisi uspio sta ces zivot ide dalje.

Arma00
Kontakt:

Post Postao/la Arma00 » 22 feb 2026, 14:46

NoDi povedi nas, samo ti možeš preokrenut stvari :kralj:

Kajkutenjoyer
Kontakt:

Post Postao/la Kajkutenjoyer » 22 feb 2026, 14:47

Harinho97 je napisao/la:
22 feb 2026, 14:21
Zna li se ista za Slavisu, jel bio sastanak ?
ode janez, steta
nek crknu dusmani, najjaci smo

GavranBeli

Post Postao/la GavranBeli » 22 feb 2026, 14:47

ELDIABLO20 je napisao/la:
22 feb 2026, 14:38
GavranBeli je napisao/la:
22 feb 2026, 14:22
lexluthor je napisao/la:

Ne moze taj covjek znati ali zato ti koji citav dan na forumu provedes mozes znati, eh aferim ljudino.

I ovo vrijedjanje navijaca trebao bi malo smiriti, ko si ti da nekoga nazivas imena itd…te neke glupost zadrzi za sebe.
Ako ti se ne svidja preskoci post, a to usutkavanje ostavi za nekoga drugog. Ja ću pisati sta ja hocu a neces mi ti digitalac odredjivati. Haj sad razguli

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 22 feb 2026, 14:48

Gori od Kostica

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 22 feb 2026, 14:49

Ma Dino do kraja sezone i to je to. Ljudi u klubu bi imali dovoljno vremena da skontaju pravo ime za trenera na ljeto i da generalno smisle plan za budućnost kluba ili ga barem dorade ako je već osmišljen. Finansije, valjda, nisu problem pa samim tim neće biti problem i ako ne zaigramo Evropu na ljeto.

Mada ja vjerujem sa trenerskom promjenom i pozitivnim šokom da bi se mi do kraja mogli uključiti u borbu za četvrto mjesto, a i kroz Kup.

Ali opet kažem halalim Evropu, yebo me Evropa od jednog ili dva pretkola realno, ako ćemo ovaj period iskoristiti da konačno nakon xy godina u sljedeću sezonu i sve one iza nje uđemo sa nekakvim planom.

Edit: Žao mi je Slaviše, djeluje kao dobar lik, vjerovatno nije ni tako loš trener, ali ni prvi ni zadnji "stranac" koji se nije snašao kod nas. Da se rastanemo i svako svojim putem, jer nema on više šta tražiti ovdje osim što nam još i kup može usrati.
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 22 feb 2026, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 22 feb 2026, 14:50

let3 je napisao/la:
22 feb 2026, 14:04
zeljovolimte je napisao/la:
22 feb 2026, 13:28
let3 je napisao/la:
22 feb 2026, 13:18
Jeste li primjetili jednu stvar - otkako je Deni Milosevic glavni veznjak, Zelljo vise ne zna za pobjedu. Bilo kod Adzema ili Slavise.
Veznjak koji izbjegava duele i koji ne zna precizno dodavati lopte :tokralju:
Joj kad sam to napisao u decembru. Kad me napadose 😂

Kao nije do Denija do Adzema je gura ga na pogresne pozicije.
I mene su neki zeljovci (ne ovdje na forumu, nego na stadionu) ubjeđivali kako je Deni bolji od Sosica, bolja karijera, drz nedaj.
Pa sad vidimo da je Madzid za njega Messi licno.
A Madzid je jedan od igraca koji je prosao najgori moguci treetman od strane navijaca. Koningsu se aplaudira, a njega tjeraju da izadje.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 22 feb 2026, 14:51

Hansestadt je napisao/la:
22 feb 2026, 14:48
Gori od Kostica
Kod Kostica smo igrali i atomski fudbal u odnosu na ovo sto gledamo.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: chanchi, eldin1987, Google Adsense [Bot], MrkiMedo, rukometubih23 i 69 gostiju.