Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
Lynx
-
Kontakt:
seha77 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 23:29
Zasto ne Krunoslav Rendulić, u Zrinjskom dobar bio a i sasvim ok sa Sabahom.
Ja sam i ranije spominjao Rendulića, mislim da bi on bio top rješenje, zna ligu, radio dobar posao poslije Jakira, kulturan i nema ispada.
Samo kontam ako dođe novi trener koji je opet “dugoročni projekat” i nastavi se ovaj niz jer je teško ovaku ekipu razbuditi, bojim se da ćemo potrošiti još jednog trenera (npr kao kad smo Sliškovića angažovali). Nek neko naš ziheraški vodi ovo do kraja sezone.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
-
Argentina
-
Kontakt:
ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑21 feb 2026, 23:44
Argentina je napisao/la: ↑21 feb 2026, 23:40
sakahuligana je napisao/la: ↑21 feb 2026, 23:30
Treba sramota da te bude zbog tih rijeci , ljudi ginu na jugu 90 plus minuta bez stajanja upravo ti ljudi i dizu stadion na noge kad je najpotrebnije i koliko se puta dobila na atmosferu tih ljudi , a ti dole kad se pribijes na ogradu i psujes igracima nista ne dobija niko , ljudi uzimaju slobodne dane zbog domacih , gostujucih odvoje subotu nedelju sto bi proveli sa svojom porodicom,djecom nebitno odu na gostovanje i bodre Zelju ne smrde na forumu i ne komentarisu , ti si taj koji nece doci sljedecu jer Zeljo nije pobjedio od oktobra , budi ponosan jer si simpatizer kluba koji ima ovakvu grupu iza sebe!
Vidjet ces koliko se ne pitaju navijaci u par dana ili ti samo u utakmici protiv Sloge pa ces poslije toga vjerovatno opet pocet dolaziti ne sikiraj se.
Normalno da ce pjevati trenutno nasi mladji najjaci ne u gradu nego u cijeloj Bosni , zivio !
Ja tekme ne propustsm i nisam na jugu. Narativ da ako si na jugu si vevi navijac, macku o rep.
Ne pita se vise niko, osim onih koji novac unose u klub. Tako i treba.
Ma ne kontaju da je skroz nebitno sad na kojoj si tribini, plus nema većih ovih ili onih navijača. Ja podržavam klub kupujući u shopu kluba, kartama, svakom mogućom donacijom koja je mogla biti, nikad ni pomislio baklju zapalit nisam, petardu bacit, oni klošari samo čekaju da nas kazne. Mirvić što kaže to je to i kapak.
100%
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
Arma00
-
Kontakt:
Pablo11 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 23:39
Arma00 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 23:35
Ako već imamo novac, onda fino dovest nekog poput Nenada Bjelice (trenutno slobodan) i riješena stvar.
Ako već nećemo domaća rješenja, onda je Hrvatsko tržište odlično, oni su se najbolje pokazali u našoj ligi.
I naravno obavezno da dovedu svoj stručni štab, a ne smlata Gušo i ostala kompanija koja godinama ispraća trenere.
Ako hocemo ikad da postanemo ozbiljni Bjelica je rjesenje. Najljepsi fudbal dinamo igrao kad je on vodio, das mu koliko trazi uz par igraca to je okej. Dati ugovor na koliko zeli, sad nek nas drzi gdje jesmo i to je to.
Apsolutno, da je skup jeste, ali bi i donio rezultat sigurno.
Ne znam da li će Slaviša ostat i do kad, ali ako ne, povratak na Klafurića, Mulalića i ostale je prolazno rješenje koje može kratkoročno dati neki rezultat kao i Adžem što je radio.
Bjelica je trenerski mag za njih, ako ništa ne bi dozvolio da mu neko nameće ko će mu biti pomoćnici, tu me Slaviša najviše razočarao.
-
Levin
-
Kontakt:
Arma00 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 23:46
Arma00 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 23:35
Ako već imamo novac, onda fino dovest nekog poput Nenada Bjelice (trenutno slobodan) i riješena stvar.
Ako već nećemo domaća rješenja, onda je Hrvatsko tržište odlično, oni su se najbolje pokazali u našoj ligi.
I naravno obavezno da dovedu svoj stručni štab, a ne smlata Gušo i ostala kompanija koja godinama ispraća trenere.
Ako hocemo ikad da postanemo ozbiljni Bjelica je rjesenje. Najljepsi fudbal dinamo igrao kad je on vodio, das mu koliko trazi uz par igraca to je okej. Dati ugovor na koliko zeli, sad nek nas drzi gdje jesmo i to je to.
Ne znam da li će Slaviša ostat i do kad, ali ako ne, povratak na Klafurića, Mulalića i ostale je prolazno rješenje koje može kratkoročno dati neki rezultat kao i Adžem što je radio.
Bjelica je trenerski mag za njih, ako ništa ne bi dozvolio da mu neko nameće ko će mu biti pomoćnici, tu me Slaviša najviše razočarao.
Bojim se da ne kotiramo najbolje za trenere kao Bjelica. Nije sve u parama. Mi smo kuću krenuli praviti od krova bojim se. Treba ovdje pojednostaviti stvari.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
perodeformero
-
Kontakt:
Postao/la perodeformero » 21 feb 2026, 23:50
Taman će Bjelica doći u beha ligu da se bori za opstanak sa Radovcem i Krpićem
-
sakahuligana
-
Kontakt:
Postao/la sakahuligana » 21 feb 2026, 23:51
Sto prije prestanete razmisljat o amawu bit ce vam lakse podnijet da od tog nema nista , isto to sto vi mislite da ako Mirvic ulaze pare da ga boli qrc za to kako ce to prihvatiti upravo ti navijaci grdno se varate

-
Arma00
-
Kontakt:
Levin je napisao/la: ↑21 feb 2026, 23:49
Bojim se da ne kotiramo najbolje za trenere kao Bjelica. Nije sve u parama. Mi smo kuću krenuli praviti od krova bojim se. Treba ovdje pojednostaviti stvari.
Kapiram ja to, 1% šansa je da dođe on, ili neko sličan, nego kažem da smo u k sve dok takva rješenja ne pridobijemo, a ovo što se spominje par stranica unazad smo mogli imat i prije par godina kad smo švorc bili, to dovoljno govori gdje smo sad.
-
perodeformero
-
Kontakt:
Postao/la perodeformero » 21 feb 2026, 23:53
Iskreno ne mislim da je marke do sad uložio, ne vidim u šta je uložio i ako je uložio
-
ZeljeznicarUberAlles
-
Kontakt:
Postao/la ZeljeznicarUberAlles » 21 feb 2026, 23:53
sakahuligana je napisao/la: ↑21 feb 2026, 23:51
Sto prije prestanete razmisljat o amawu bit ce vam lakse podnijet da od tog nema nista , isto to sto vi mislite da ako Mirvic ulaze pare da ga boli qrc za to kako ce to prihvatiti upravo ti navijaci grdno se varate
Većina bi sad objeručke prihvatila Osima, poselami Senada.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
-
ZeljeznicarUberAlles
-
Kontakt:
Postao/la ZeljeznicarUberAlles » 21 feb 2026, 23:55
Teže je dovesti dobrog trenera, nego igrača.
-
Pablo11
-
Kontakt:
Vjeruj da bi odmah pristao. Kod slavise je problem sa pomocnicima sto se to ocekivalo na ljeto, ali je ljeto za nas daleko.
Fk Željezničar.
-
ELDIABLO20
-
Kontakt:
Postao/la ELDIABLO20 » 21 feb 2026, 23:56
Zamisli hoces Bjelicu hahaha a pomocnike mu ti stavis

-
tiagofaria25
-
Kontakt:
Postao/la tiagofaria25 » 21 feb 2026, 23:56
Slavisa se ponasa ko da ga boli **** a vjv ga i boli **** za Zelju, nek ide, trebao je jos prosle sedmicce.
-
Pact1921
-
Kontakt:
A po meni ni ti hrvatski treneri se nisu nesto proslavili u nasoj ligi . 1 ti je na tabeli jos uvijek Vinko Marinovic koji je osvojio sa borcem , Zrinjskim i Sarajevom titulu . Rendulic naslijedio ekipu od Jakirevica , Zoran Zekic je eto zavrsio sa isto bodova sa puno jacom ekipom bar na papiru kao Zeljo sa Denisom Coricem . Nisu ni oni imali nikakav uspjeh .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
let3
-
Kontakt:
tiagofaria25 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 23:56
Slavisa se ponasa ko da ga boli **** a vjv ga i boli **** za Zelju, nek ide, trebao je jos prosle sedmicce.
Nista se on ne ponasa, vec mu puca **** za Zeljom.
On ce uzeti lovu i ufatiti se noge, a levati koji su ga doveli ce se praviti ludi kao da se nista nije desilo.
Izgleda da cemo i mi morati odbolovati sve one pitarske bolesti i lutanja, kad je njima dosao investitor.
-
Levin
-
Kontakt:
Arma00 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 23:53
Kapiram ja to, 1% šansa je da dođe on, ili neko sličan, nego kažem da smo u k sve dok takva rješenja ne pridobijemo, a ovo što se spominje par stranica unazad smo mogli imat i prije par godina kad smo švorc bili, to dovoljno govori gdje smo sad.
Ja sam se nadao prvo unutarnjoj rekonstrukciji kluba. Da se ojača administracija i postavi ozbiljno ime za sportskog direktora te riješi pitanje trening kampa.
Ove zadnje dvije stavke su po meni ključne. Nijaz treba da se bavi našom pozicijom u savezima jer će da nas ove sudije kolju maksimalno. Trening kamp ti treba da se ekipa makne iz centra grada jer se ovi sve više ponašaju kao manekeni a sve manje kao fudbalwri ali i da ima malo privatnosti.
Pablo11 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 23:55
Vjeruj da bi odmah pristao. Kod slavise je problem sa pomocnicima sto se to ocekivalo na ljeto, ali je ljeto za nas daleko.
Pravo da ti kažem, bilo mi je neozbiljno kad sam vidio Čiču, Dinu i Gušu kao pomočnike. Mslm, svaka čast Dini ali čovjek je u godinama a ova dvojica nisu dorasli poslu definitivno.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
ZeljeznicarUberAlles
-
Kontakt:
Postao/la ZeljeznicarUberAlles » 22 feb 2026, 00:04
Pact1921 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 23:59
A po meni ni ti hrvatski treneri se nisu nesto proslavili u nasoj ligi . 1 ti je na tabeli jos uvijek Vinko Marinovic koji je osvojio sa borcem , Zrinjskim i Sarajevom titulu . Rendulic naslijedio ekipu od Jakirevica , Zoran Zekic je eto zavrsio sa isto bodova sa puno jacom ekipom bar na papiru kao Zeljo sa Denisom Coricem . Nisu ni oni imali nikakav uspjeh .
Sarajevo su realno krali te sezone ko i nas, mrtva trka koga su više, pa ni oni ni mi nismo imali realan broj bodova, a Zekić je imao i druge probleme unutar kluba.
Ono je što jes jes, trener ipo za našu ligu bio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.