Top Eleven na Facebooku
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Top Eleven na Facebooku
Za 2 tokena sam doveo 2 igrača jedan lijevi bek 57Q 24god a drugi GK23god 58Q 

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Ja čekam sve da mi igrač dobije 6u zvijezdu, koliki mora biti kvalitet za istu i mogu li nešto izgraditi da to ide brže ?
Still learning...
Koji si lvl , pretpostavljam 1. tebi će igrač imati 6 zvijezda kada bude imao 20Q (kvalitet), gradi objekte za treniranje igrača i igraj prijateljske utakmice ...domineysn je napisao/la:Ja čekam sve da mi igrač dobije 6u zvijezdu, koliki mora biti kvalitet za istu i mogu li nešto izgraditi da to ide brže ?

Ovo što sam ti označio crvenim pravougaonikom imat ćeš napisano kupi i to pritisneš i za 3 dana će ti objekat biti izgrđen

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Sve sam to izgradio, čak i mete. Sve imam 1 level. A imam 2 igrača po 24 kvaliteta a opet imaju 5 zvijezda.Han!$;Lfc je napisao/la:Koji si lvl , pretpostavljam 1. tebi će igrač imati 6 zvijezda kada bude imao 20Q (kvalitet), gradi objekte za treniranje igrača i igraj prijateljske utakmice ...domineysn je napisao/la:Ja čekam sve da mi igrač dobije 6u zvijezdu, koliki mora biti kvalitet za istu i mogu li nešto izgraditi da to ide brže ?
Ovo što sam ti označio crvenim pravougaonikom imat ćeš napisano kupi i to pritisneš i za 3 dana će ti objekat biti izgrđen
Still learning...
sačekaj malo strpi se treba malo dana da napreduju inače igrači od 18-22god brzo napreduju dok ovi ostali vrlo sporo napreduju a ako je igrač "talenat" onda će brže napredovat ali ako imaš nekog netalentiranog igrača iako ima 18god može sporo napredovati ... , meni mladi igrači od 18god napreduju 1Q za oko 4-5 dana a imam izgrađen pomoćni teren lvl8 ...domineysn je napisao/la:Sve sam to izgradio, čak i mete. Sve imam 1 level. A imam 2 igrača po 24 kvaliteta a opet imaju 5 zvijezda.Han!$;Lfc je napisao/la:Koji si lvl , pretpostavljam 1. tebi će igrač imati 6 zvijezda kada bude imao 20Q (kvalitet), gradi objekte za treniranje igrača i igraj prijateljske utakmice ...domineysn je napisao/la:Ja čekam sve da mi igrač dobije 6u zvijezdu, koliki mora biti kvalitet za istu i mogu li nešto izgraditi da to ide brže ?
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Ma nije vam to toliko do infrakstrukture, evo kako je kod mene, pa opet mi igraci ne napreduju tako brzo kako sam ja mislio da ce bit...

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
nemogu nista dovest,kojeg god igraca hocu dvadeset se klosara odmah nabaci na nnjega
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
To i jest problem u početku, i ja često imam isti problem. Najbolje je kupovati igrače na aukcijama ujutru, ili oko 00:00h navečer, tada nema mnogo ljudi. Pokušaj skupit 20ak Tokena pa onda šalji ponude. Imaš i skauta, tu možeš za 50 Tokena kupiti igrača sa 6 zvjezdica, specijalnošću i izvrsnim kvalitetom. I obavezno izgradi mete ako već nisi, svake sezone ti daju 2 mlada igrača.Rosas7 je napisao/la:nemogu nista dovest,kojeg god igraca hocu dvadeset se klosara odmah nabaci na nnjega
Still learning...
- DAVID VILLA
- Kontakt:
nisam dugo igro imam oko 50 tokena,4 il 5 miliona

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
domineysn je napisao/la:To i jest problem u početku, i ja često imam isti problem. Najbolje je kupovati igrače na aukcijama ujutru, ili oko 00:00h navečer, tada nema mnogo ljudi. Pokušaj skupit 20ak Tokena pa onda šalji ponude. Imaš i skauta, tu možeš za 50 Tokena kupiti igrača sa 6 zvjezdica, specijalnošću i izvrsnim kvalitetom. I obavezno izgradi mete ako već nisi, svake sezone ti daju 2 mlada igrača.Rosas7 je napisao/la:nemogu nista dovest,kojeg god igraca hocu dvadeset se klosara odmah nabaci na nnjega

skupljat cu trenutno imama 6tokena
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
- hule_barca
- Kontakt:
hvala bogu pa sam i ja nekog doveo, mislim da mi je ovo prvi transfer nakon 2 sezone i to sam potrosio samo jedan token na golmana od 18 godina i 5 zvijezda, usao sam oko 1 navecer i jednom ponudio i pobijedio, mogao sam jos dovesti al mi mrsko bilo cekati, spavalo mi se 

Mes Que Un Club
- neutralan__
- Kontakt:
Ko igra Top Eleven sad nek navali moze se dovesti dobrih igraca. 

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
to ujutro rano ustani i kupuj igrace, tako moji prijatelji rade, ujutro rano ustanu i lakse dovedu, prije skoleRosas7 je napisao/la:nemogu nista dovest,kojeg god igraca hocu dvadeset se klosara odmah nabaci na nnjega
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Sad sa dva tokena krenem u kupovinu nekog igrača i nađem jednog oko 6 miliona brzo ističe transfer, a samo jedan ponudio i ja ponudim token pred kraj vremena za njegov transfer kad samo nas dvojica i on pred kraj prve runde ponudi i ja reko gotovo ima sigurno više tokena od mene i ja ponudim i zadnji i čekam da ističe kad ništa ne ponudi onaj..... Neki 18 godina, 4 zvijezde, 37 kvaliteta.....
Evo da se malo pohvalim, iako sam tek 2. level.Sezonu zavrsavam sa 0 poraza i gol razlikom 100+.Ekipa nije nesto sjajna, ali je veoma dobra.Nadam se sto boljem plasmanu u LP gdje sam dobacio do polufinala
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Lahko je na tom lvl-u vidjećeš šta ti slijedi kad budeš lvl5 pa sve višeafa97 je napisao/la:Evo da se malo pohvalim, iako sam tek 2. level.Sezonu zavrsavam sa 0 poraza i gol razlikom 100+.Ekipa nije nesto sjajna, ali je veoma dobra.Nadam se sto boljem plasmanu u LP gdje sam dobacio do polufinala

YOU'LL NEVER WALK ALONE
- DAVID VILLA
- Kontakt:
evo ja sad uso malo imam 62 tokena,6,3m

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Još 2 kola i ako Bog da kraj sezone. Zadovoljan sam prikazanim, imam sigurno 2. mjesto i još uvijek se borim za titulu prvaka. Nadam se nekom kiksu trenutnog lidera, mada bi morao kiksati 2 puta jer ima bolju gol razliku od mene. Sljedeća sezona, lov na trofeje.
Still learning...
-
- Kontakt:
Mene interesuje,posto nisam jos nikad prodao igraca,kad prodam igraca,dobijam li samo novac ili i tokene koje su ulozili kupci na aukciji?
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Ja sam ovu igricu kreno 20.aprila igrat i sada sam na 7.mjestu i nadam se prolasku u drugu ligu.
Kolko mi je napeto u ligi imam sanse osvojiti i titulu.
Ukoliko bi zavrsio 8. da li bi ja ostao u ovoj istoj ligi ili bi isao u neku drugu i sta se desi kada predem u drugu ligu?

Kolko mi je napeto u ligi imam sanse osvojiti i titulu.
Ukoliko bi zavrsio 8. da li bi ja ostao u ovoj istoj ligi ili bi isao u neku drugu i sta se desi kada predem u drugu ligu?

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.