FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 29 apr 2011, 21:32

slika-slika

CRVENA ZVEZDA-HAJDUK KULA
Nedelja,1.maj, 18:00
Stadion:Marakana
Prenos:Prva Tv

Vreme ispracaja.Utakmica koja se i mogla pomeriti za subotu,da bi nas "radnicki" narod koji proslavlja 1.maj mogao doci na utakmicu.Ali ipak ova ce utakmica pokazati ko je pravi Zvezdas,jer "komunisticki" praznik ne bi smeo nikako da bude ispred Zvezde.Tako da iskreno i ne ocekujem posetu preko 10000.

Na noge nam dolazi Hajduk.Da,onaj Hajduk kome ce ovo aBd da bude nas poklon za Telekom lige,onaj Hajduk koji radi u ligi sta mu padne na pamet,i jedan od onih klubova koji je u samo takvom sukobu interesa.Dolazi nam onaj Hajduk koji na celu ima debila,retarda koji se odaziva na ime Nikola Dzomba(uh kada se samo setim onog vecitog derbija kada je dobio jednu pozamasnu kolicinu ljudske pljuvacke ispod juzne tribine :lol: ),ili covek kome je prece odgledati derbi sa JNA,neko gledati kako mu tim vodi jednu od odlucujucih bitki na domacem terenu.E zbog toga bih voleo da ih ugazimo kao volove.

Tesko je reci ko ce da cini nasu ekipu,Evandro je povredjen a Kadu suspendovan zbog zutih,verovatno ce Robi da nekim pokusa da vrati samopoudanje,a mozda i da da priliku nekim mladjim igracima.Licno ja bih voleo nesta ovako da vidim:

----------Stamenkovic--------------

--Stojkovic--Vilotic---Ady----Tosic---

--------------Mijailovic----------------

--------------Lazovic-------------------

---Borja-------------------------Vesovic---

---------------Kaludjerovic-------------

Treba sada kada je gotovo zvanicno da nema nista od titule(iako je to bilo jasno i pred pocetak polusezone),poceti polako uvoditi mladje igrace u tim Stojkovic,Mijailovic,Srnici,pa sto da ne Spajic i Denkovic i pripremati im teren za sledecu sezonu.
Sa druge strane necu da se zamaram Hajdukom previse,jer nema sta da se kaze,limitirana ekipa poprilicno koja ima samo srecu da je na klupu dosao Bekvalac i pokusava koliko toliko da ocuva status Superligasa,ali po prvi put u zivotu mu ne zelim dobro sa klubom,iako Bekvalca postujem kao jednog odlicnog strucnjaka i coveka.

Dakle nema izgovora svi na Marakanu u nedelju da u prvomajskoj atmosferi odamo poslednji pozdrav Hajduku. ;)

NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE,JOS NAS SADA IMA VISE ZBOG TEBE!!!!!!!!!!!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 apr 2011, 22:25

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 29 apr 2011, 22:27

Vi sam Čukaričkom i Hajduku i možete odavati pozdrave,jer gigant iz Humske je vama odavno i poslednji marš odsvirao.

A iako bih nesumnjivo volio da Hajduk ispadne,ove godine se drugačija bajka pisala.
I samo da ne bude da neko nekog gura,sjetimo se šta ste prošle godine uradili cigani,pustili ste BSK a izbacili Napredak. Stop Beogradizaciji!
LARISSA RIQUELME!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 apr 2011, 23:38

28TAGOE je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Odlican text! Naravno da Adzic treba da ode.Nemam nista protiv Lukica,zahvalan sam mu na stabilizaciji kluba.Sta nam je napravio onaj americki konobar i jos dve uprave pre njega,dobro i postojimo.U prosloj sezoni mislio sam da cemo biti 5. na tabeli,a umalo nismo titulu osvojili.Sta je tu je ,sta bude nek bude,al bitno je da opet stojimo na svojim nogama,a nece ni Karadzic vecno biti na mestu glavnog i odgovornog u FSS ;) Videcemo mu ledja brze nego sto mislimo!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dečače,dečače,dečače,da li si ti ikada bio na čmarakani?
Da li ti pratiš dominaciju,ali i stanje na računu vašem?

Kakva crna stabilizacija i Lukić,to su dva različita pojma,vas je Gasprom zaštitio od propadanja,a sve ostalo su bajke iz kuhinje glavatog govornika science fictiona. ;)
Ja bih te zamolio da me zaobilazis u sirokom luku na ovom forumu!!! I ne pricaj gluposti o nekom koga ne poznajes,tj. meni.Dal sam nekad bio na Marakani :roll: :roll: :roll: Jel to neka fora iz tvog sela nadomak glavnog grada Bosne i Hercegovine?Tako se prozivate u skoli???? Ne kapiram sta si hteo da kazes?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 29 apr 2011, 23:39

Hahahahahaha dobra ova da li si ikada bio na marakani ;) Markijoni on nema pojma ko si ti :P

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 apr 2011, 23:41

Tribalian je napisao/la:
28TAGOE je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Odlican text! Naravno da Adzic treba da ode.Nemam nista protiv Lukica,zahvalan sam mu na stabilizaciji kluba.Sta nam je napravio onaj americki konobar i jos dve uprave pre njega,dobro i postojimo.U prosloj sezoni mislio sam da cemo biti 5. na tabeli,a umalo nismo titulu osvojili.Sta je tu je ,sta bude nek bude,al bitno je da opet stojimo na svojim nogama,a nece ni Karadzic vecno biti na mestu glavnog i odgovornog u FSS ;) Videcemo mu ledja brze nego sto mislimo!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dečače,dečače,dečače,da li si ti ikada bio na čmarakani?
Da li ti pratiš dominaciju,ali i stanje na računu vašem?

Kakva crna stabilizacija i Lukić,to su dva različita pojma,vas je Gasprom zaštitio od propadanja,a sve ostalo su bajke iz kuhinje glavatog govornika science fictiona. ;)
Ja bih te zamolio da me zaobilazis u sirokom luku na ovom forumu!!! I ne pricaj gluposti o nekom koga ne poznajes,tj. meni.Dal sam nekad bio na Marakani :roll: :roll: :roll: Jel to neka fora iz tvog sela nadomak glavnog grada Bosne i Hercegovine?Tako se prozivate u skoli???? Ne kapiram sta si hteo da kazes?
Joj ti se hvatas ozbiljno za njega,pa umesto da odes na temu vicevi malo nize udjes i citas njegove postove. :lol: :lol: :lol:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 apr 2011, 00:02

Devil je napisao/la:
Joj ti se hvatas ozbiljno za njega,pa umesto da odes na temu vicevi malo nize udjes i citas njegove postove. :lol: :lol: :lol:[/quote]

Ma brate sta znam :D vidim da je decko navijac onog kluba ;) a covek non stop na ovoj temi :lol:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 apr 2011, 00:05

Samo F.K.S !! je napisao/la:Hahahahahaha dobra ova da li si ikada bio na marakani ;) Markijoni on nema pojma ko si ti :P
Bitno je da se ja i ti znamo ;) I da znamo Sanju Malugarski :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 apr 2011, 14:09

Tribalian je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Hahahahahaha dobra ova da li si ikada bio na marakani ;) Markijoni on nema pojma ko si ti :P
Bitno je da se ja i ti znamo ;) I da znamo Sanju Malugarski :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nemoj kenjati da je i tebe smarao. :mrgreen:

p.s
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=509354

NEKA VECERAS SVAKO ZNA DA JE PRAVDA IPAK POBEDILA!!!!!!

Ipak i ovo je previse s obzirom kakve kazne dobijaju kriminalci,ali nema veze izdrzace on to.

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 30 apr 2011, 14:18

" % - $ " у офф ".

& је ?!
" ' свјестан % је % %,не & се " $,? " у $ &," јасно & " 10 $ (е $ ' & је & се $ о ? " ')," у $ 5 $. & " ",% је & $ је ова & ?,$ не " $ о " " " $ ? за $ горе ". " & не $ % " јер " онај потез је својствен " ? $,? с $ стране " све у $ " $ " је $ - $ $ " & на $.
" $ " је $ је за & $ " ? ? & " сцена.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 30 apr 2011, 14:24

Devil je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:
Sta ti pricas cigane jedan :D

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 30 apr 2011, 17:06

Devil je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:

p.s
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=509354

NEKA VECERAS SVAKO ZNA DA JE PRAVDA IPAK POBEDILA!!!!!!

Ipak i ovo je previse s obzirom kakve kazne dobijaju kriminalci,ali nema veze izdrzace on to.
Razocarao si me Stefane. Braniti delikventa koji je pokusao da ubije coveka je, u najmanju ruku, nemoralno. Pa cak i da ti je iz oka ispao, a ne samo da si delio tribinu sa njim. Postajes relativizator, kao ovi instant grobari.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 apr 2011, 18:03

MaGiCa je napisao/la:
Razocarao si me Stefane. Braniti delikventa koji je pokusao da ubije coveka je, u najmanju ruku, nemoralno. Pa cak i da ti je iz oka ispao, a ne samo da si delio tribinu sa njim. Postajes relativizator, kao ovi instant grobari.
Daj dokaz za ovo.Jesi bio na utakmici,jesi video sta se dogodilo?
Pazi ovu recenicu:
Sud je utvrdio da je Uroš Mišić napao upaljenom bakljom Nebojšu Trajkovića i udario ga u leđa, ali nema dokaza da je pokušao da mu zapaljenu baklju ugura u usta.

Delo je prekvalifikovano u napad na službeno lice, jer nije dokazano da je u pitanju pokušaj ubistva.
Zar ti mislis,da u vreme kada se vodi ogromna hajka na navijace i da se isti proteraju sa tribina,da bi sud tek onako preinacio ovu kaznu da nema cvrste dokaze. :lol: :lol: :roll:
Nemoj da dalje idemo jer svi znamo da je i ova kao i kazna za Grobare prevelika,ali Urosa je bar donekle pravda stigla jer mu je smanjena kazna i on ce biti tamo "samo" do 2013.

Jos samo ovo da stavim iako nije mesto ovde.
http://www.rtvpancevo.rs/Vesti/Lokal/po ... abuci.html
http://www.021.rs/Info/Hronika/Za-ubist ... tvora.html
...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 30 apr 2011, 18:13

Devil je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:
Daj dokaz za ovo.Jesi bio na utakmici,jesi video sta se dogodilo?
Pazi ovu recenicu:
Sud je utvrdio da je Uroš Mišić napao upaljenom bakljom Nebojšu Trajkovića i udario ga u leđa, ali nema dokaza da je pokušao da mu zapaljenu baklju ugura u usta.

Delo je prekvalifikovano u napad na službeno lice, jer nije dokazano da je u pitanju pokušaj ubistva.
Zar ti mislis,da u vreme kada se vodi ogromna hajka na navijace i da se isti proteraju sa tribina,da bi sud tek onako preinacio ovu kaznu da nema cvrste dokaze. :lol: :lol: :roll:
Nemoj da dalje idemo jer svi znamo da je i ova kao i kazna za Grobare prevelika,ali Urosa je bar donekle pravda stigla jer mu je smanjena kazna i on ce biti tamo "samo" do 2013.

Jos samo ovo da stavim iako nije mesto ovde.
http://www.rtvpancevo.rs/Vesti/Lokal/po ... abuci.html
http://www.021.rs/Info/Hronika/Za-ubist ... tvora.html
...
To je poslednja utakmica Zvezde na kojoj sam bio. I nemoj da relativizujes dogadjaje.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 apr 2011, 18:19

Verovatno si gledao sa zapada ili sa istoka,jer da si bio na severu u sta ne verujem znao bi sta se desavalo,ali dobro navikli su i navijaci da su za sve ono sto se desi u ovoj drzavi lose prvi krivci,a niko ni da pokrene istragu o policajcima koji van svoje duznosti tuku navijace,ili pak policajca koji nozem izbode klinca i samo ga kao pseto izbace iz marice...verovatno su i ti policajci bili isprovocirani.
Da ne pricamo o tome sta se dobija kada se pojavi jedna obicna lutka na tribini,jer to je zaboga pretnja smrcu.

Kao sto sam rekao bolje da stanemo ovde jer stvarno mi se neda da mene ili nas sa severa neko edukuje sta se sve dogodilo na toj utakamici protiv Hajduka.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 maj 2011, 15:33

1.maj danas,jutros samo takav pljusak bio,i sada pomalo pada,ja sam zadovoljan sa nekih 10-ak hiljada veceras.

p.s Ko ulazi na RSB forum,je li vama radi?Meni od juce nece nikako. :(

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 maj 2011, 21:45

I na kraju pobeda od 3:1 protiv Hajduka iako nije sve tako lako islo.Pred mizernim brojem gledalaca sasvim ocekivano,po mojoj proceni nekih 5000 na Marakani je odigrana mozda i najlosija utakmica ovoga proleca iako smo videli 4 gola.
Crvena Zvezda krenula u sastavu:Stamenkovic,Ady,Vilotic,Reljic,Ninkov,Mijailovic,Milovanovic,Jevtic,Borja,Lazovic,Kaludjerovic
Od pocetka utakmice dosta mirna igra,gde su uspavanku sprecavali samo i ovaj put iako u znacajno manjem broju Delije.Ipak u 12.minutu velika prilika za Zvezdu korner sa leve strane Braca odlicno izveden,a Vilotic sjajno skocio ali lopta je ostala na stativi,trajao je na toj odbijenoj lopti jedan bilijar da bi Lazovic sutirao pored leve stative.Nekoliko trenutaka posle ponovo Zvezda izvodi lepu akciju,Lazovic centrira ali na 11 metara od gola Kaludjerovic ocajno hvata volej i lopta zavrsava na juznoj tribini.
Hajduk je citav tok meca igrao fantasticnu covek odbranu,gde je upotpunosti zabetonirao Ninkova i Borju koji su trebali da budu najveca pretnja,a u napadu sta Djukic i Zivanovic urade.
Ipak u 25.minutu ocajna reakcija nase odbrane.Fejsa je na 20 metara od gola dao loptu Jovanovicu u for koji je neopazeno izmedju Adya i Vilotica izasao sam na Stamenkovica i rutinski realizovao tu priliku i naterao nas da krenemo sa centra.
Zvezda je citav tok prvog poluvremena ocekivano imala posed lopte,verovatno je on opet dostizao 70-75% ali nije imala potez kojim ce da izvrne odbranu Kuljana.Takav potez nazirao se u 41.minutu.Kaludjerovic je dobio loptu na vrh 16,nasao sebi prostor za sut ali lopta tik preko precke.
Sudija je produzio prvo poluvreme za 1.minut i to je bilo dovoljno da Zvezda ipak egal udje u drugo poluvreme.Krenuo je NInkov napred,poslao jednu laganu loptu ka 16 ali se Bogic okliznuo i ona je prosla do Milovanovica koji rutinski matira Braca za 1:1.

Drugo poluvreme krece opet mirno,ali u 52.minutu Hajduk mozda propusta pobedu i opstanak.Komazec je izasao sam pred Stamenkovica matirao i njega ali lopta tik pored gola.Jedan trenutak koji je doneo dodatnu snagu Zvezdi je verovatno i ulazak Koromana umesto Jevtica u 58.minutu,i to kao da je dalo snagu da Zvezda krene dodatno napred.Samo par trenutaka posle jednu odbijenu loptu Reljic odlicno hvata ali tik pored stative.Taj sut je bio i pocetak kraja Hajduka.Odmah je pokusao i Borja glavom ali uz pomoc Mudrese lopta preko precke.U 61.minutu novo slavlje za domace navijace.Ninkov je poslao tamo jednog igraca po burek,lepo centrirao i pogodio u trepavicu Reljica kome nije bilo tesko da matira Braca koji je ostao zacementiran na liniji.Tada Zvezda znalacki drzi loptu i ne dopusta Hajduku da vidi Stamenkovica,sto je donelo rezultat u 77.minutu.Ninkov je dobio loptu,Fejsa ga napadao,a koliko sam ja uspeo da vidim Mudresa u nameri da uzme loptu Ninkovu obara Fejsu na zemlju sto koristi Ninkov i izlazi sam po desnoj strani na golmana,u sredini vidi Kaludjerovica i daje mu loptu na tacnu za novi gol Andrije i njegovu trecu asistenciju na ovoj utakmici.Ostaje dilema da li je Ninkov oborio Fejsu jer su igraci Hajduka dugo protestvovali mada meni se cini da je to ipak bio Mudresa.Do kraja utakmice mirna igra da bi ipak u 91.minuti sut Reljica glavom sa gol linije skinuo jedan igrac Hajduka.
Na kraju sta reci nego zasluzena pobeda Zvezde iako nije pruzila neku blistavu partiju.
Igrac utakmice za mene licno Paja sa 3 asistencije,mada i Mijailovic je odigrao veoma dobru rolu.Milovanovic iako je odlicno reagovao kod prvog gola,veoma losa partija,a isto vazi i za Vilotica koji je imao nekoliko gresaka ali i stativu.
Kod Hajduka ako bi trazili pojedinca definitivno ga vidim u odlicnoj igri Mudrese koji je lepo neutralisao dosta napada Zvezde.

Dakle nova pobeda je tu,sledece kolo smo na Karaburmi nazalost necu stici pogledati taj mec uzivo idem za Sarajevo a videcu da li cu stici pogledati prenos.

NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 02 maj 2011, 00:10

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 4479_n.jpg

Kolega objasnio oko igre :mrgreen: samo mislim da je bilo 7-8.000 gledalaca.Navijanje solidno.Prozivke upucene Dzombi dominirale :mrgreen: i naravno "OOOOOOOOOOOOOOOOOOO MI TEBI PEVAMO,I KADA GUBIMO I KADA VODIMO,MI TEBI PEVAMO" 8-) .Svako ko voli Zvezdu bio je danas sa nama tu,kome je izgovor bio otrcani komunisticki praznik da ne dodje na tekmu,njemu nek sluzi na cast.Idemo na Karaburmu,pa nam dolazi FK Rad,tu ce sever biti pun.Navijacko rivalstvo + Rad daleko jaci nego u bilo kom periodu zadnjih 20 godina( posle generacije Fahrydin Durak,Miroslav Djukic,Miroslav Stevic....).Pravi mali derbi ;) Danas sam na severu video i jednu snajku :mrgreen: sama stoji,mrezaste carape one ;) tasna,suknja po propisu do kolena :mrgreen: ne znam sto ovo pisem,al eto..... Jak utisak sa tekme . Nazalost i jedan manji medjusobni incident medju mladjim navijacima :roll: ,u svakom slucaju DOSLEDNI kao i uvek i na ovoj utakmici.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 02 maj 2011, 00:46

Markijoni sta je to bilo ko je bolji barsa ili manchester :D E cuo sam i da snajka nevalja nista :D :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 maj 2011, 12:00

Uh kako sam se obradovao kada sam cuo "Mi tebi pevamo",sigurno je proslo 6-7 godina od kako je poslednji put pevana na Marakani.

http://www.crvenazvezdafk.com/photos/ga ... jduk10.jpg
http://www.delije.net/galerija/10_11/10 ... duk_12.jpg
http://www.delije.net/galerija/10_11/10 ... jduk_1.jpg
http://www.delije.net/galerija/10_11/10 ... jduk_4.jpg

Zadnja slika pogodila u centar. 8-) ;)

[youtube][/youtube]

Next stop :arrow: Karaburma,subota.

edit:pustiti na 5:50,melem za usi svakoga ko voli srpski fudbal. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.