28TAGOE je napisao/la:Samo karaj ,samo dominiraj.
Cigančići plaču. Robi sad garant razmišlja da li da se obrije itd. Luketa sprema saopštenje za javnost pozivajući se na ultraljubičasto zračenje. A Adžićko objašnjava zašto je i Subašić skup za evropsku ciganku.
Admin moze ban za ovoga lika,ugrozava ljudski zivot.Umrecu od smeha zbog njega.
A o ovoj ljubavi prema Partizanu sam pricao,post napisan u 15:40,u trenutku kada Partizan igra utakmicu koja je pocela u 15:00.No ipak njemu je prece da se sladi porazima Zvezde,nego pobedama i igrom Partizana.Tipican predstavnik nove generacije.Ni slovo o utakmici nije napisao.
Ali evo ja cu.Utakmica sasvim pristojna.Mada kvalitetom igre i jednog i drugog tima ne mozemo biti zadovoljni stvoreno je sijaset prilika koje nisu iskoristene.Partizan vodi 1:0 golom Krstajica u 8.minuti nakon sto je dosao do lopte nakon kornera i poslao je iza ledja Simica.Ipak nije to sve bilo od Partizana redom su isli promasaji Ilieva,Tagoe,Vukica,Tagoea od toga Tagoe prvi put,i Vukic cisti ziceri sa 4 metra,u prvom slucaju TAgoeu je sut skinuo Simic,dok je Vukic poslao loptu u poslednji red tribina.
Sa druge strane Jagodina 2 zicera.Prvo je Bojovic nakon asistencije Perice koji ipak igra sjajno sutirao glavom,ali Stojkovic odlicno intervenisao,da bi nesta kasnije i Novkovic izasao 1vs1 sa Stojkovicem i masio celi gol,ponovo asistencija Perice.Imala je Jagodina jos jednu priliku kada je Bojovic postigao gol,ali ponisten zbog ofsajda.Naravno JSMS kao i obicno nije pustio ponovljeni snimak,ali na prvo gledanje ofsajd je bio.
Uglavnom Partizan zasluzeno vodi iako ne igra nesta preterano,ali umnogome laksoj igri doprinosi mu i (ne)igranje Jagodine.
p.s Tomic opet okrenuo na istu foru,ovaj put Projic je mislim nastradao.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))