nema te dugo čovječe.

Da nam je ovoga Patricka Gerhardta nekako zadržati.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nije me bilo par mjeseci, ali evo sada sam tuellaxaz je napisao/la:@Omar5oo
nema te dugo čovječe.
Da nam je ovoga Patricka Gerhardta nekako zadržati.
Bianconeri1988 je napisao/la:I na jugu je vođa pozivao navijače da likuju: " Da Bog da umro" samo što mnogi nisu htjeli izuzev onih u jezgru...
Ne znam prijatelju za titulu, ali sam ubijeden da bi se EUFORIJA velika stvorila, i onda bi derbi bio pravo zanimljiv!!!!Mirsad94 je napisao/la:danas ako dobijemo a borac izgubi titula je nasa
Ne znam kako drugačije da se izrazim kad je tako izgledalo, isto u doba Rimskog carstva u onom Koloseumu...nebitno toelSaik je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la:I na jugu je vođa pozivao navijače da likuju: " Da Bog da umro" samo što mnogi nisu htjeli izuzev onih u jezgru...Da likuju. Lik gleda minut u petardu i onda pade ko pokošen.
DABOGDA UMRO!
Bianconeri1988 je napisao/la:Ne znam kako drugačije da se izrazim kad je tako izgledalo, isto u doba Rimskog carstva u onom Koloseumu...nebitno toelSaik je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la:I na jugu je vođa pozivao navijače da likuju: " Da Bog da umro" samo što mnogi nisu htjeli izuzev onih u jezgru...Da likuju. Lik gleda minut u petardu i onda pade ko pokošen.
DABOGDA UMRO!![]()
Ja sam vidio da je pukla petarda i ono golman stoji, pogled mi ode na drugu stranu i opet za 5-6 sec pogledam vidim golman leži i onda je počelo "Da Bog da umro" Hajdeee, jače, hajmo Manijaciiii
a mi smo heterosexualciHamo je napisao/la:Ja volim Lazara, a vi![]()
Ja lično to nisam pjevao, jer sam od onih koji čovjeku ne misli zlo i u šali, a reakciju navijača razumijem, ako je reakcija sa juga bila "da Bog da umro" zamisli kakva je tek reakcija bila sa sjevera, koji je to samo bio odron onih sočnih psovki što je zaštitni znag našeg sjeverabob je napisao/la:
ma iako na prvu je bas to glupo pjevati a upravo raja radi te glume se iznervira i pocne![]()
ma nisam ni ja glupo mi bilo iskreno nisam ni vidio golmanovu reakciju ....Bianconeri1988 je napisao/la:Ja lično to nisam pjevao, jer sam od onih koji čovjeku ne misli zlo i u šali, a reakciju navijača razumijem, ako je reakcija sa juga bila "da Bog da umro" zamisli kakva je tek reakcija bila sa sjevera, koji je to samo bio odron onih sočnih psovki što je zaštitni znag našeg sjeverabob je napisao/la:
ma iako na prvu je bas to glupo pjevati a upravo raja radi te glume se iznervira i pocne![]()
ma dobro je to za vas T M presli ste sa bombi na petardeBianconeri1988 je napisao/la:Ne znam kako drugačije da se izrazim kad je tako izgledalo, isto u doba Rimskog carstva u onom Koloseumu...nebitno toelSaik je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la:I na jugu je vođa pozivao navijače da likuju: " Da Bog da umro" samo što mnogi nisu htjeli izuzev onih u jezgru...Da likuju. Lik gleda minut u petardu i onda pade ko pokošen.
DABOGDA UMRO!![]()
Ja sam vidio da je pukla petarda i ono golman stoji, pogled mi ode na drugu stranu i opet za 5-6 sec pogledam vidim golman leži i onda je počelo "Da Bog da umro" Hajdeee, jače, hajmo Manijaciiii
banovan je napisao/la:Onda sam ja baš lud. Glavu bih stavio na panj da nije bilo "dabogda umro"Ali, kad ti petorica kažu da si pijan, lezi i valjaj se
![]()
Izvinjavam se pljuvaču @lemiju_kitau što ne znači da ga i dalje neću meziti kada bude veličao "strašni Čelik"
Imaju odličnu brojku kada ih je kompletno gostovanje izašlo petakabob je napisao/la:banovan je napisao/la:Onda sam ja baš lud. Glavu bih stavio na panj da nije bilo "dabogda umro"Ali, kad ti petorica kažu da si pijan, lezi i valjaj se
![]()
Izvinjavam se pljuvaču @lemiju_kitau što ne znači da ga i dalje neću meziti kada bude veličao "strašni Čelik"
ma jest bilo al nije raja to bas pjevala mozda u kopu malo njiih i to je to a nije ni trajalo nesto puno , al vise se pjevalo jer se vidjelo da golman glumio malo , mozda sjever da je to vise ispratio neznam, ma robija fakat me je iznenadila , imaju odlicnu brojku al samo to , kad neznaju furati taj fazon cuo sam ih u par navrata a pjesme su im old school sto je davnih dana ispalo iz mode da likovi porade malo mislim da bi bili u vrhu al eto kao sto kazu nije " zvaka za seljaka "
....
a tih malo je veoma inteligentnoo..proslavili su se par puta s onim "svi u napad mrtav je hase"ili skandiranje "sve vas je manje"aludirajuci na smrt rahmetli Admira Bjelaka...ocekujem vec danas u zenici paroluu izdrzi A.K.bob je napisao/la:banovan je napisao/la:Onda sam ja baš lud. Glavu bih stavio na panj da nije bilo "dabogda umro"Ali, kad ti petorica kažu da si pijan, lezi i valjaj se
![]()
ma jest bilo al nije raja to bas pjevala mozda u kopu malo njiih i to je to a nije ni trajalo nesto puno , al vise se pjevalo jer se vidjelo da golman glumio malo , mozda sjever da je to vise ispratio neznam, ma robija fakat me je iznenadila , imaju odlicnu brojku al samo to , kad neznaju furati taj fazon cuo sam ih u par navrata a pjesme su im old school sto je davnih dana ispalo iz mode da likovi porade malo mislim da bi bili u vrhu al eto kao sto kazu nije " zvaka za seljaka "
....
hehe jos se zale da im je skupo ma navikli ljudi sve po 3 KM ...banovan je napisao/la:Imaju odličnu brojku kada ih je kompletno gostovanje izašlo petakabob je napisao/la:banovan je napisao/la:Onda sam ja baš lud. Glavu bih stavio na panj da nije bilo "dabogda umro"Ali, kad ti petorica kažu da si pijan, lezi i valjaj se
![]()
ma jest bilo al n"....
mma_hz je napisao/la:a tih malo je veoma inteligentnoo..proslavili su se par puta s onim "svi u napad mrtav je hase"ili skandiranje "sve vas je manje"aludirajuci na smrt rahmetli Admira Bjelaka...ocekujem vec danas u zenici paroluu izdrzi A.K.bob je napisao/la:banovan je napisao/la:Onda sam ja baš lud. Glavu bih stavio na panj da nije bilo "dabogda umro"Ali, kad ti petorica kažu da si pijan, lezi i valjaj se
![]()
....
JUG JE UZ TEBE...a frajer djevojku ranio..![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 53 gosta.