FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ellaxaz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ellaxaz » 30 apr 2011, 10:59

@Omar5oo
nema te dugo čovječe. :?
Da nam je ovoga Patricka Gerhardta nekako zadržati. 8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 30 apr 2011, 11:04

Ja volim Lazara, a vi :?: 8-)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 30 apr 2011, 11:20

danas ako dobijemo a borac izgubi titula je nasa

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 30 apr 2011, 11:36

ellaxaz je napisao/la:@Omar5oo
nema te dugo čovječe. :?
Da nam je ovoga Patricka Gerhardta nekako zadržati. 8-)
Nije me bilo par mjeseci, ali evo sada sam tu 8-)
Ako išta želimo u Europi, trebamo zadržavati kvalitetne igrače. Ne smijemo dozvoliti da nam ode još jedan dobar štoper, nakon što su otišli Kerla i Cocalić. Sad je glupo govoriti šta bi bilo kad bi bilo, ali bi ovo sad bila strašna ekipa sa Bekrićem, Cocalićem kao zadnjim veznim, Kerlom i Gerhardtom kao štoperima. Uglavnom, da ne nabrajam, ali ima nade i za ovu ekipu, da se napravi jedna respektabilna i konkurentna ekipa za Europa Ligu.

Danas kada bi uzeli u Zenici tri boda, a kada bi Borac izgubio od Slobode, titula bi praktički bila naša, ne vjerujem da bi sebi dozvolili prosipanje bodova kući, a komšinicama se moramo osvetiti i napokon ih dobiti na Koševu, nismo odavno :D

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 30 apr 2011, 11:58

Bianconeri1988 je napisao/la:I na jugu je vođa pozivao navijače da likuju: " Da Bog da umro" samo što mnogi nisu htjeli izuzev onih u jezgru...
:lol: Da likuju. Lik gleda minut u petardu i onda pade ko pokošen.

DABOGDA UMRO!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 30 apr 2011, 12:02

Mirsad94 je napisao/la:danas ako dobijemo a borac izgubi titula je nasa
Ne znam prijatelju za titulu, ali sam ubijeden da bi se EUFORIJA velika stvorila, i onda bi derbi bio pravo zanimljiv!!!! :D :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 30 apr 2011, 12:06

Jeli vas prenose veceras iz Zenice :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 30 apr 2011, 12:08

elSaik je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:I na jugu je vođa pozivao navijače da likuju: " Da Bog da umro" samo što mnogi nisu htjeli izuzev onih u jezgru...

DABOGDA UMRO!
Ne znam kako drugačije da se izrazim kad je tako izgledalo, isto u doba Rimskog carstva u onom Koloseumu...nebitno to :D

Ja sam vidio da je pukla petarda i ono golman stoji, pogled mi ode na drugu stranu i opet za 5-6 sec pogledam vidim golman leži i onda je počelo "Da Bog da umro" Hajdeee, jače, hajmo Manijaciiii :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 30 apr 2011, 12:11

Bianconeri1988 je napisao/la:
elSaik je napisao/la:

DABOGDA UMRO!
Ne znam kako drugačije da se izrazim kad je tako izgledalo, isto u doba Rimskog carstva u onom Koloseumu...nebitno to :D

Ja sam vidio da je pukla petarda i ono golman stoji, pogled mi ode na drugu stranu i opet za 5-6 sec pogledam vidim golman leži i onda je počelo "Da Bog da umro" Hajdeee, jače, hajmo Manijaciiii :lol:

ma iako na prvu je bas to glupo pjevati a upravo raja radi te glume se iznervira i pocne :lol: :lol:

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 30 apr 2011, 12:11

Kako Nijema izjavljuje,on je pravo zadovoljan i sa atmosferom i sa tim sto je u Zelji,ocigledno je i znamo da on nije igrao u jakim ligama,a za nasu ligu je dobar i skolovan igrac...Kontam nesto da njegov ostanak ovisi najvise o pitanju suspenzije nasih klubova.Vjerujem da je on voljan ostati kod nas ako budemo igrali u evropi,a on tu sigurno vidi sansu da se po tom pitanju proba u evropskim utakmicama dokazati i mozda zaigrati u jacoj ekipi ako dobije koju ponudu koja bi zadovoljila i klub i njega...Da bi se sve to desilo on treba produziti ugovor,a da bi se produzio ugovor treba skinuti suspenziju i igrati u evropi...Ako suspenzija ostane na snazi i nasi klubovi ne budu mogli igrati evropske utakmice onda nema ni smisla drzati ga u ekipi i zabijati pare za novi ugovor...u ovom trenutku najvaznije je da je on sretan kod nas i da mu se svidja sto je ovde,to je velika prednost za nas.Amar je zadovoljan cim ga pusta da igra i vjerujem da nece biti problema da se ugovor produzi ako se suspenzija skine.Ako ne budemo igrali u evropi pitanje je sta ce se desavati i kakvi su inace planovi naseg kluba i na kakvu ce varijantu ici,da li guranje omladinskog kadra ili pokusavanje da zadrze ovo sto imaju,vidjecemo.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 30 apr 2011, 12:12

Hamo je napisao/la:Ja volim Lazara, a vi :?: 8-)
a mi smo heterosexualci
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 30 apr 2011, 12:15

bob je napisao/la:

ma iako na prvu je bas to glupo pjevati a upravo raja radi te glume se iznervira i pocne :lol: :lol:
Ja lično to nisam pjevao, jer sam od onih koji čovjeku ne misli zlo i u šali, a reakciju navijača razumijem, ako je reakcija sa juga bila "da Bog da umro" zamisli kakva je tek reakcija bila sa sjevera, koji je to samo bio odron onih sočnih psovki što je zaštitni znag našeg sjevera :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 30 apr 2011, 12:18

bob je napisao/la:

Ja lično to nisam pjevao, jer sam od onih koji čovjeku ne misli zlo i u šali, a reakciju navijača razumijem, ako je reakcija sa juga bila "da Bog da umro" zamisli kakva je tek reakcija bila sa sjevera, koji je to samo bio odron onih sočnih psovki što je zaštitni znag našeg sjevera :lol:
ma nisam ni ja glupo mi bilo iskreno nisam ni vidio golmanovu reakciju ....

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 30 apr 2011, 13:03

Onda sam ja baš lud. Glavu bih stavio na panj da nije bilo "dabogda umro" :mrgreen: Ali, kad ti petorica kažu da si pijan, lezi i valjaj se :roll:

Izvinjavam se pljuvaču @lemiju_kitau što ne znači da ga i dalje neću meziti kada bude veličao "strašni Čelik" :mrgreen:

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 30 apr 2011, 13:08

elSaik je napisao/la:

DABOGDA UMRO!

ma dobro je to za vas T M presli ste sa bombi na petarde
VELIK POMAK
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 30 apr 2011, 13:16

banovan je napisao/la:Onda sam ja baš lud. Glavu bih stavio na panj da nije bilo "dabogda umro" :mrgreen: Ali, kad ti petorica kažu da si pijan, lezi i valjaj se :roll:

Izvinjavam se pljuvaču @lemiju_kitau što ne znači da ga i dalje neću meziti kada bude veličao "strašni Čelik" :mrgreen:

ma jest bilo al nije raja to bas pjevala mozda u kopu malo njiih i to je to a nije ni trajalo nesto puno , al vise se pjevalo jer se vidjelo da golman glumio malo , mozda sjever da je to vise ispratio neznam :D , ma robija fakat me je iznenadila , imaju odlicnu brojku al samo to , kad neznaju furati taj fazon cuo sam ih u par navrata a pjesme su im old school sto je davnih dana ispalo iz mode da likovi porade malo mislim da bi bili u vrhu al eto kao sto kazu nije " zvaka za seljaka " :lol: ....

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 30 apr 2011, 13:18

bob je napisao/la:
banovan je napisao/la:Onda sam ja baš lud. Glavu bih stavio na panj da nije bilo "dabogda umro" :mrgreen: Ali, kad ti petorica kažu da si pijan, lezi i valjaj se :roll:

ma jest bilo al nije raja to bas pjevala mozda u kopu malo njiih i to je to a nije ni trajalo nesto puno , al vise se pjevalo jer se vidjelo da golman glumio malo , mozda sjever da je to vise ispratio neznam :D , ma robija fakat me je iznenadila , imaju odlicnu brojku al samo to , kad neznaju furati taj fazon cuo sam ih u par navrata a pjesme su im old school sto je davnih dana ispalo iz mode da likovi porade malo mislim da bi bili u vrhu al eto kao sto kazu nije " zvaka za seljaka " :lol: ....
Imaju odličnu brojku kada ih je kompletno gostovanje izašlo petaka :mrgreen:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 apr 2011, 13:19

bob je napisao/la:

a tih malo je veoma inteligentnoo..proslavili su se par puta s onim "svi u napad mrtav je hase"ili skandiranje "sve vas je manje"aludirajuci na smrt rahmetli Admira Bjelaka...ocekujem vec danas u zenici paroluu izdrzi A.K.
JUG JE UZ TEBE...a frajer djevojku ranio.. :? :?
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 30 apr 2011, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 30 apr 2011, 13:20

banovan je napisao/la:
bob je napisao/la:

ma jest bilo al n" :lol: ....
Imaju odličnu brojku kada ih je kompletno gostovanje izašlo petaka :mrgreen:
hehe jos se zale da im je skupo ma navikli ljudi sve po 3 KM ...

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 30 apr 2011, 13:23

mma_hz je napisao/la:
bob je napisao/la:

a tih malo je veoma inteligentnoo..proslavili su se par puta s onim "svi u napad mrtav je hase"ili skandiranje "sve vas je manje"aludirajuci na smrt rahmetli Admira Bjelaka...ocekujem vec danas u zenici paroluu izdrzi A.K.
JUG JE UZ TEBE...a frajer djevojku ranio.. :? :?

slazem se , al niste ni vi cvjecke vidilo se proslog derbija , ma kultura je opcenito u sarajevu pala na niske grane ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921 i 50 gostiju.