FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Jel moguce da smo dali 5 golova. Nestvarno zvuci.
Je li igrao Mehmedovic danas?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- bromazepam
- Kontakt:
Komšija kakvi su ovo tamnoputi momci ispred HEEEZ gradnje, da li se radi o nekim potencijalnim pojačanjima
Santos sa Tušnja
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Sjenjak jutros ko Bronxbromazepam je napisao/la: ↑16 feb 2026, 12:36Komšija kakvi su ovo tamnoputi momci ispred HEEEZ gradnje, da li se radi o nekim potencijalnim pojačanjima![]()
SLOBODA ILI NIŠTA
- bromazepam
- Kontakt:
Ma kontam dobar si sa babukom pa imaš info s vrhaSjenjak1919 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 13:24Sjenjak jutros ko Bronxbromazepam je napisao/la: ↑16 feb 2026, 12:36Komšija kakvi su ovo tamnoputi momci ispred HEEEZ gradnje, da li se radi o nekim potencijalnim pojačanjima![]()
Santos sa Tušnja
Je li istina da dolazi Govedarica? Koliko se sjećam bio je dobar prošli put. Nadam se da je u formi
Samo je Sloboda iz Tuzle
Arsenalov gazda odigro x na kineskim kladionicama večeras, kvota 35.0.
Pito neki dan Azu, ovaj mu reko najbolje protiv fenjeraša.
Pito neki dan Azu, ovaj mu reko najbolje protiv fenjeraša.

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Evo portali pisu da je Mehmedovic dogovorio saradnju sa klubom.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Eldar momak za primjer od početka pokazao želju za ostankom, svjestan koliko je to dobra i važna stvar kako za klub tako i za njega... nekada je stepenica nize zapravo tri više, povedi nas Eldo!
- Beduin
- Kontakt:
De ba ne budi toliko naivan.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑19 feb 2026, 14:26Eldar momak za primjer od početka pokazao želju za ostankom, svjestan koliko je to dobra i važna stvar kako za klub tako i za njega... nekada je stepenica nize zapravo tri više, povedi nas Eldo!
Znas li ko su mu menadzeri, njima je prioritet Sloboda, isto tako i Eldaru?
Pisao sam neki dan za njega, jedini je cilj da uhvati kakvu-takvu formu i odrzi spremu do ljeta, a onda ide ganjanje druge destinacije. Jedino ako bismo usli u PL, a vjerovatno da necemo, onda bi se probalo dogovoriti produzenje saradnje i tu jedini adut je odlican odnos njegovih menadzera i Azmira.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Pa jest on tu da održi formu do ljeta i dobije minute, ali i on je to zelio provjereno je trazio da ode tamo gdje ce igrati ovu polusezonu i potrefilo se da to bude Sloboda. Naravno da on od ljeta nece ostati u ovoj ligi i produžiti ali opet svaka cast i za ovo sto ce kratko igrati za nas mogao je sigurno naci neki drugi klub u regionu ili u PL.Beduin je napisao/la: ↑19 feb 2026, 15:59De ba ne budi toliko naivan.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑19 feb 2026, 14:26Eldar momak za primjer od početka pokazao želju za ostankom, svjestan koliko je to dobra i važna stvar kako za klub tako i za njega... nekada je stepenica nize zapravo tri više, povedi nas Eldo!
Pisao sam neki dan za njega, jedini je cilj da uhvati kakvu-takvu formu i odrzi spremu do ljeta, a onda ide ganjanje druge destinacije. Jedino ako bismo usli u PL, a vjerovatno da necemo, onda bi se probalo dogovoriti produzenje saradnje i tu jedini adut je odlican odnos njegovih menadzera i Azmira.
- Beduin
- Kontakt:
Otisao bi sigurno da je dobio iole bolje uslove on i menadzeri mi. Vjeruj mi.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑19 feb 2026, 17:01Pa jest on tu da održi formu do ljeta i dobije minute, ali i on je to zelio provjereno je trazio da ode tamo gdje ce igrati ovu polusezonu i potrefilo se da to bude Sloboda. Naravno da on od ljeta nece ostati u ovoj ligi i produžiti ali opet svaka cast i za ovo sto ce kratko igrati za nas mogao je sigurno naci neki drugi klub u regionu ili u PL.Beduin je napisao/la: ↑19 feb 2026, 15:59De ba ne budi toliko naivan.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑19 feb 2026, 14:26Eldar momak za primjer od početka pokazao želju za ostankom, svjestan koliko je to dobra i važna stvar kako za klub tako i za njega... nekada je stepenica nize zapravo tri više, povedi nas Eldo!
Kao sto je jos par djece ranijih godina otislo prvom prilikom da je bilo isplativo onima koji ih vode. Provjereno
A i Eldar je lijen ko cuskija. Nema od njega igraca ni za 100 godina, a ima talenat i predispozicije za solidnu karijeru.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma ovo je i onako da se sacuva obraz do kraja sezone, a onda na ljeto idu prava pojacanja za povratak u PL, pojedini ce ostat sigurno a neki ce otici...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
S ovim zadnjim se apsolutno slazem ogroman talenat ali malo rada, ali njegova karijera njegov zivot nek radi sta misli da treba. Al brate cuo sam od ljudi da je trazio da mu se garantuje minutaza i to mu je Sloboda dala, dok neke ekipe nisu u toj mjeri a da je imao ponuda imao je al momak zeli da igra svaku, da se vrati ovu polusezonu.Beduin je napisao/la: ↑19 feb 2026, 17:18Otisao bi sigurno da je dobio iole bolje uslove on i menadzeri mi. Vjeruj mi.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑19 feb 2026, 17:01Pa jest on tu da održi formu do ljeta i dobije minute, ali i on je to zelio provjereno je trazio da ode tamo gdje ce igrati ovu polusezonu i potrefilo se da to bude Sloboda. Naravno da on od ljeta nece ostati u ovoj ligi i produžiti ali opet svaka cast i za ovo sto ce kratko igrati za nas mogao je sigurno naci neki drugi klub u regionu ili u PL.Beduin je napisao/la: ↑19 feb 2026, 15:59
De ba ne budi toliko naivan.
Kao sto je jos par djece ranijih godina otislo prvom prilikom da je bilo isplativo onima koji ih vode. Provjereno
A i Eldar je lijen ko cuskija. Nema od njega igraca ni za 100 godina, a ima talenat i predispozicije za solidnu karijeru.
Fali špic dobar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.