Jedan i po, ovaj drugi nije čitav
Bundesliga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Bravo za Dortmund, mada ja kad god sam na poluvremenu njih pohvalio, oni su do kraja usrali. Ovo za sada izgleda predominantno, još ovaj Kossounou zreo za crvenog u drugom.
Jasno je da je Dortmund uvjerljivo druga najbolja momčad u bundesu u zadnjih 15 godina. No, naravno da nije konkurent bayi, to bi bilo nerealno očekivati.
Jel crno-zutim neznalicama jos uvijek ne valja Kovac?
Rutinski protiv Atalante i to bez pola odbrane....
Rutinski protiv Atalante i to bez pola odbrane....
- kraljttbvb
- Kontakt:
BVB, Lever
Norvezani u punom naletu i na klupskom i na reprezentativnom planu
Gdje su oni struĆnjaci sto su ismijavali remi Borusije i Bodoe-a.Bodoe/Glimt - Inter 3-1
Norvezani u punom naletu i na klupskom i na reprezentativnom planu
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Šteta lošeg žrijeba za BVB i Leverkusen, malo su ko proigrali, a idu na Bay/Ars, mada Arsenalu se uvlači nervoza pod kožu zbog pritiska, vjerujem da je Dortmundu bolje da igraju s njima nego s Bayernom.
- kraljttbvb
- Kontakt:
U LP nema penal sudija za Bajern, tako da moze i ekipa iz Minhena u LP. Pa da se momacki pošutamo 
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ma nemoj baye, bolje bi vam legli topnici, a i bilo bi lijepo da dva uvjerljivo najbolja bundesligaša odu u 1/8 finala.
Ja sam dobronamjeran i iskren, BVB ima dvije mršave pobjede protiv Bayerna u zadnjih 7 godina, od kojih je jedna došla protiv Tuchela, a druga protiv, heh, Kovača. Dakle dva najgora trenera Bayerna u modernoj historiji.
Umro je Sepp Pointek, legendarni igrač i trener Werdera te trener još nekih bundesligaša i danske repke. RIP
Stiller vise ne izvodi prekide u Stuttgartu. A jesu ga ono jedno vrijeme nahajpali, zamalo da mu Kroos sredi transfer u Real.
Bilale 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
S ovim pristupom Stuttgart se ima čemu nadati u Evropi, ignorisat ćemo onu glupost Nubela i odbrane, Stuttgart upotpunosti dominira.
Koja rupa je Schmeichel, dva gola prima po sredini 
15.10.2013.
Gledam Undava, gledam Demirovića, obojica su za najskuplju posudbu Jacksona igračine, šta sve u Engleskoj vrijedi preko 50 miliona
- kraljttbvb
- Kontakt:
Još mu Celzi dao ugovor na 9 godina
Trenutno korisnika/ca: RobertHrkac555 i 4 gosta.