Generalna diskusija Fantasy Premijer lige BiH
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Re: Generalna diskusija Fantasy Premijer lige BiH
Iskreno beze je ovo pravilo da se ne prenosi transfer, ako ne iskoristis (s tim da max mozes imati 2, ako i 3. kolo preskocis ostajes i dalje na 2) jer se u engleskom fantasyu prenosi na taj nacin i daje više prostora za manevar. Ovako sam primoran uci u - , pretesko je 1 za 1 sistemom preraspodijeliti budzet iz sredine u napad (treba mi najmanje 2 transfera za to).
Kako se moze izbacit neko iz lige,hvala!
U proslom kolu mi je povrijedjeni odbrambeni igrac zamjenjen veznim igracem. Zar ne bi trebo bit zamjenjen s rezervnim odbrambenim 
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
U slučaju da igrač iz prve postave ne igra, mijenja ga prvi igrač sa klupe ukoliko to rezultira validnom formacijom. Sva pravila možete pročitati ovdje: https://sportsport.ba/strana/pravila-fantasy-plbih
Jel ove sezone nema nagrada od sponzora?
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Bilo je rečeno da će se dobiti wildcard na polusezoni?
prije su bile neke i nagrade za najvise poena za svako kolo, mislim da sam ja proslo imao najvise sa 65...
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Prijatelj mi je bio prvi na zimskoj pauzi, rekli mu da trenutno nema nikakvih nagrada. Hoće li biti na kraju, ne zna se.
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.