Pa de mi ti reci šta je update? Ja sam isto rekao da je update glupost, izgleda nisam jedini.RKO je napisao/la: 80% update nevalja![]()
![]()
Znas li ti sta je update uopce?Cemu sluzi Windows update?Ako vec hoces da znas Google je najveci spijun a zasto?Zato da ti uvale reklame.

@Bilal,
Tek sad pročita ovaj tvoj gore post gdje navodiš da ti je slika crna. Eh da ti objasnim zašto ti je crn. Prvo ako ti je win 7 sa neta skinuta, onda ti je pirat, nije original. Pošto je tebi update uvek uključen, stalno skida neka sr.anja, čovek koji se zove Bill Gates, koji je sve ovo izmislio, lagano vidi da ti je win7 pirat, da ti nije legalno, on ti fino sje.be računar i zato imaš stalno crnu sliku, jer ti nedozvoljava da koristiš njegovu win 7 jer nisi kupio original CD. I svaki put kad ti se update pokrene, on to vidi. Zato ja preporučujem svima koji nemaju original CD da ugase automatski update, i da fino odu na stranicu microsofta i sami skinu update, ako im toliko treba.
Onda gledajte dalje, ako stalno skidate update, stalno neke dodatke skidate, vaš računar će se pretrpati, i sam će se uništiti, a vi nećete ni skontati zašto. Mislit' ćete da je neki virus, a ustvari su to vaši lepi update.
Dosta pametujem, imate bruku foruma u vezi update, pa čitajte. Ako imate pirat win7 ugasite update. Ne treba vam.