ma koje golove o cemu ti pricas ,,,dolzaim eo 5-6 godina redovono pa ih se ne nagleda nesto....daj ba bjezi kako imate obraza se vise nadat i pricat da ce prorarditsamir_tm87 je napisao/la:irridu je napisao/la:dakle kad je amar bio igro je i muharemovic ,kad je amar bio igro je i mesanovic...![]()
tvoj zadatak kao navijaca nije da tjeras i da omalovazavas trenutne igrace jer ih tako jos samo vise psihicki rusis
ako hoces da lazo igra kao veliki, dodji na tekmu, navijaj 90+ min. i budi i ti zasluzan za lazine golove
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
Irridu daj ako zivis u zgradi izadji na prozor i dozovi se covjece,pa jesil ti normalan???Sta pricas???
Tebe se stide pravi navijaci Zelje i zbog takvih kvazi navijaca kao nam se smiju robijasi,pitari i svi ostali,halooo bolan jesil ti normalan???Kakvi napadaci i kakve taktike ti pominjes??Imali smo Dialibu,Vladavica,Jahica,Stilica,Memisevica,Cocalica,Pelaka,Vugdalica i ostale "igrace" ali nismo mogli osvojit ni bajramski turnir a kamoli neki trofej,tako da ti veze nemas sta je igrac a sta trener i kako se igra za trofeje a kako onako bezze...
Kako me samo nerviras,ne mene nego mnoge ovdje...
Tebe se stide pravi navijaci Zelje i zbog takvih kvazi navijaca kao nam se smiju robijasi,pitari i svi ostali,halooo bolan jesil ti normalan???Kakvi napadaci i kakve taktike ti pominjes??Imali smo Dialibu,Vladavica,Jahica,Stilica,Memisevica,Cocalica,Pelaka,Vugdalica i ostale "igrace" ali nismo mogli osvojit ni bajramski turnir a kamoli neki trofej,tako da ti veze nemas sta je igrac a sta trener i kako se igra za trofeje a kako onako bezze...
INTER SIAMO NOI ! ! !
Halo ba sta si se nafurao zadnja 3 posta samo nesto prijetis smiri malo te zivce ima svak pravo na svoje misljenje i nemoj puno pametovat momak je rekao svoje!Grande je napisao/la:Irridu daj ako zivis u zgradi izadji na prozor i dozovi se covjece,pa jesil ti normalan???Sta pricas???
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
brate nervirate i vi mene sa svoim pricama o lazaru pa sta....a to sto me se stide ZBOG CEGA? sta ja da bi bio pravi navijac trebo bi podrzat sehu ako svaku tekmu primi 6 golova i reca da je dobar,,,,tad je bilo napdaca al nije bilo igre sad ima igre a nema napdaca...i kraj price necu vise ni spomenut lazara nikad dosta rasprave pisite sta hocete necu vise kad vas nerviram jer nisam ovdje zbog toga doso...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
I nemoj avatar zaboraviti promjeniti 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ako vas i to nervira eo i to cu uraditi ...jer nisam ja doso na forum da se svadjam al dobro ja fino napisem da mislim tako a vi drvlje i kamenje haj normalaBianconeri1988 je napisao/la:I nemoj avatar zaboraviti promjeniti
De ti stavi sliku mesija a ova idiot od 20 godina sliku protiv naseg napadaca,eee moji bolesnici...Vama niko ne prijeti,sta cu vam prijetit kada vam mogu biti otac,nego vi ste simpatizeri Zelje a ne navijaci,cujj ovaj prati 5 godina Zelju,eee moj mali gdje si bio kada je bilo najeze...Ad0 je napisao/la:Halo ba sta si se nafurao zadnja 3 posta samo nesto prijetis smiri malo te zivce ima svak pravo na svoje misljenje i nemoj puno pametovat momak je rekao svoje!Grande je napisao/la:Irridu daj ako zivis u zgradi izadji na prozor i dozovi se covjece,pa jesil ti normalan???Sta pricas???
Bolje bi bilo da dodjete i navijate 90min negos sto tipkate po furumu,HVALA BOGU PA RETARDI KAO VI NEMAJU PRISTUPA NASEM PRAVOM FORUMU,jadni ste draga djeco,de se skontajte malo...
INTER SIAMO NOI ! ! !
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
evo ja za 1. maj odo sa lazom rostiljati i cestitati mu na pobjedi protiv celika i borbenosti

hocel ko još, ili ce te oponasati gmazove (mada vam nije teško)

hocel ko još, ili ce te oponasati gmazove (mada vam nije teško)
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nisam ja mislio ništa loše, samo se te malo bocnuo, haljalji što bi šiptari reklairridu je napisao/la:ako vas i to nervira eo i to cu uraditi ...jer nisam ja doso na forum da se svadjam al dobro ja fino napisem da mislim tako a vi drvlje i kamenje haj normalaBianconeri1988 je napisao/la:I nemoj avatar zaboraviti promjeniti

Ja ti ništa nisam rekao, ne slažem s tvojim mišljenjem ali ga uvažavam, sad da ja tebe napadam što si ti za to da Lazo ne igra, ne pije vodu...svi navijamo za Želju i logično je da mu svi želimo dobro i samo uspjeh...tako da što se mene tiće samo nastavi

Ž '21!
ajde ba dosta te vise,reko sam aktivno time podrazumjevam svaku domacu i poneko gostovanje prije toga sam iso svaku drugu domacu ,sta ti bi pustio svoje dijete sa 12 13 godina tek tako samo na tekmu ...ma brate ti si retard ne ja,,,uostalom sta o kom forumu pricas da nije modza TM.org ili MANIJACI.ba ....sta o cemu pricas imam profil gdje zamislisGrande je napisao/la:De ti stavi sliku mesija a ova idiot od 20 godina sliku protiv naseg napadaca,eee moji bolesnici...Vama niko ne prijeti,sta cu vam prijetit kada vam mogu biti otac,nego vi ste simpatizeri Zelje a ne navijaci,cujj ovaj prati 5 godina Zelju,eee moj mali gdje si bio kada je bilo najeze...Ad0 je napisao/la:Halo ba sta si se nafurao zadnja 3 posta samo nesto prijetis smiri malo te zivce ima svak pravo na svoje misljenje i nemoj puno pametovat momak je rekao svoje!Grande je napisao/la:Irridu daj ako zivis u zgradi izadji na prozor i dozovi se covjece,pa jesil ti normalan???Sta pricas???
Bolje bi bilo da dodjete i navijate 90min negos sto tipkate po furumu,HVALA BOGU PA RETARDI KAO VI NEMAJU PRISTUPA NASEM PRAVOM FORUMU,jadni ste draga djeco,de se skontajte malo...
Jok, treba da te podržimo što si stavio prekriženu sliku Lazara Popovića. Isto tako treba da podržimo lika koji ima avatar Mesija i koji te podržavairridu je napisao/la:ako vas i to nervira eo i to cu uraditi ...jer nisam ja doso na forum da se svadjam al dobro ja fino napisem da mislim tako a vi drvlje i kamenje haj normalaBianconeri1988 je napisao/la:I nemoj avatar zaboraviti promjeniti

Mislim stvarno. Hoćeš još i baklavu, tufahiju, nešto drugo možda da se zasladiš ?

Navijac je neko ko daje podrsku svom timu ekipi znaci igracima svima bez razlike e ja to kod tebe ne primjetim ti samo kritikujes, ima i ona ako ne mozes podnijeti da nismo najbolji tim i da ima igraca koji bas nisu najbolji navijas za barsu i rijesen problem.irridu je napisao/la:ako vas i to nervira eo i to cu uraditi ...jer nisam ja doso na forum da se svadjam al dobro ja fino napisem da mislim tako a vi drvlje i kamenje haj normalaBianconeri1988 je napisao/la:I nemoj avatar zaboraviti promjeniti
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
brate ja podrzavam sve igrace osim jednog to je lazar i tako ce biti a vi pisite sa hocete ja ga nikad necu podrzavat niti cu ga kad podrzavat jer smatram da nije njega da bi bolji bili a vrijeme ce pokazati jesam li upravu ili nisam,,,,mogu ja pogrisit
sta eo necu ja tebe da podrzim u razmisljanju o lazru ,,,i sta sad..banovan je napisao/la:Jok, treba da te podržimo što si stavio prekriženu sliku Lazara Popovića. Isto tako treba da podržimo lika koji ima avatar Mesija i koji te podržavairridu je napisao/la:ako vas i to nervira eo i to cu uraditi ...jer nisam ja doso na forum da se svadjam al dobro ja fino napisem da mislim tako a vi drvlje i kamenje haj normalaBianconeri1988 je napisao/la:I nemoj avatar zaboraviti promjeniti![]()
Mislim stvarno. Hoćeš još i baklavu, tufahiju, nešto drugo možda da se zasladiš ?
Lazo je dio tima i to je gotovo, to sto se tebi nesvidja je druga prica, navijaj za sarajevo oni tako vole da izmisljaju imena za svoje igrace i da tjeraju suspenduju i sta ja znam vec...Za Zelju se navija ne radi lazara niti bilo kog drugog igraca nego radi onoga sto je Zeljo radi same filozofije koja je vezana za Zelju.Znaci sve u kompletu uzmes ili ostavis ima jos sportova...irridu je napisao/la:brate ja podrzavam sve igrace osim jednog to je lazar i tako ce biti a vi pisite sa hocete ja ga nikad necu podrzavat niti cu ga kad podrzavat jer smatram da nije njega da bi bolji bili a vrijeme ce pokazati jesam li upravu ili nisam,,,,mogu ja pogrisit
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ništa. Jedna titula šampiona, jedno finale kupa i još jedna moguća titula kupa uz trenutno drugo mjesto govori da si veliki potencijal i da ti je razmišljanje jača strana 

bilo je lazra bit ce ih jos proci ce svi zeljo ce ostati ja cu za zelju uvjek navijatu uvjek cu bodriti,,,a to ako ne volim jednog lazara nista ne znaci navijam li za zelju...glupo ti je poredjenjepile87 je napisao/la:Lazo je dio tima i to je gotovo, to sto se tebi nesvidja je druga prica, navijaj za sarajevo oni tako vole da izmisljaju imena za svoje igrace i da tjeraju suspenduju i sta ja znam vec...Za Zelju se navija ne radi lazara niti bilo kog drugog igraca nego radi onoga sto je Zeljo radi same filozofije koja je vezana za Zelju.Znaci sve u kompletu uzmes ili ostavis ima jos sportova...irridu je napisao/la:brate ja podrzavam sve igrace osim jednog to je lazar i tako ce biti a vi pisite sa hocete ja ga nikad necu podrzavat niti cu ga kad podrzavat jer smatram da nije njega da bi bolji bili a vrijeme ce pokazati jesam li upravu ili nisam,,,,mogu ja pogrisit
-
- Kontakt:
Kraljeviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

[youtube][/youtube]
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
a brate jel se ti samo pravis lud ili si fkt...jesam ja reko sta da nije osvojio to amar,usotalom jel sta o amaru pricam,ja nisam poreko ni titule ni nista JA SAMO KAZEM DA BI BILO I BOLJE OD TOGA DA JE NEKO DRUGI UMJESTO LAZARA KONTAS ...banovan je napisao/la:Ništa. Jedna titula šampiona, jedno finale kupa i još jedna moguća titula kupa uz trenutno drugo mjesto govori da si veliki potencijal i da ti je razmišljanje jača strana
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Irridu haveru, ohladi malo,, moraš li svakom odgovarati i replicirati, ali fkt, bezveze se nerviraš, lagano odeš odspavaš i planiraš put za Zenicu, to je moj plan, slobodno me poslušaj...
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: dark44, Doktorinho i 22 gosta.