FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 29 apr 2011, 23:19

irridu je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:irridu zasto si presarao sliku velikog Lazara Popovica !?
zato sto sam bio i bicu uvjek protiv njegovog igranja za plavi dres,kad ode on otice i moja slika sa profila ;)
u potpunosti sam uz tebe :mrgreen:
lazo out from fk zeljeznicar :D
Za zivot cijeli!

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 29 apr 2011, 23:19

nick je napisao/la:
Emir_ZENICA je napisao/la:cujem tica vas molio da pjevate,kad krene pjesma vi slabo pjevate odma mjenja :D :D

Nego,pustimo sad to ...

Sretno sutra 8-) Mislim da ce te pobijediti ili izvuci remi 8-)

nije tica mjenjo nego bht okrene drugu stranu na kaseti
ma brate iskreno dzaba pisete i jedni i drugi znate i sami da ce svak vazda vuc na svoj mlin,na jednu dobru stvar nace druga strana 100 losih i obratno...tako da samo bezveze ulazite u rasprave i opet ce ne kraju svak svakom je.b.a.t. mater i otic sa teme i idalje misliti sto misli ....bolje posvetite se raspravi o igri ;)
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 apr 2011, 23:21

Lazar Popović jedan od nas! Kraj priče! 8-) :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 29 apr 2011, 23:22

Bianconeri1988 je napisao/la:Lazar Popović jedan od nas! Kraj priče! 8-) :lol:
od mene Boga mi nije :D
kad lazo ode iz zelje, to cu slaviti ko 2 rodjendan :D
Za zivot cijeli!

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 29 apr 2011, 23:23

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
irridu je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:irridu zasto si presarao sliku velikog Lazara Popovica !?
zato sto sam bio i bicu uvjek protiv njegovog igranja za plavi dres,kad ode on otice i moja slika sa profila ;)
ja znam da ce mnogi sad u rat samnom zbog slike ko sto su protiv i mog pisanja al haj opet cu doc na svoje kad on ode pa skontaju kolko nas je pojaco sa tim cinom :D al et ima bar neko ko misli kao ja :D

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 29 apr 2011, 23:26

]
irridu je napisao/la:
ja znam da ce mnogi sad u rat samnom zbog slike ko sto su protiv i mog pisanja al haj opet cu doc na svoje kad on ode pa skontaju kolko nas je pojaco sa tim cinom :D al et ima bar neko ko misli kao ja :D[/quote]
ima ih vise, al ne smiju da kazu :mrgreen:
Za zivot cijeli!

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 29 apr 2011, 23:41

Mladi bosanskohercegovački fudbaler Mahir Karić novi je igrač londonskog Fulhama saznaje ekskluzivno **** portal.

Nakon što je prije nekoliko dana boravio na probnom radu u Londonu, Karić je pokazanim znanjem na treninzima oduševio trenere ekipe sa Craven Cottagea, te će od naredne sezone bh. fudbalska kolonija na Ostrvu biti uvećana za još jednog člana.

- Istina je da sam gotovo sigurno novi igrač Fulhama. Moj menadžer već par dana boravi u Londonu gdje je dogovarao detalje ugovora sa Fulhamom. Sporazum je postignut na obostrano zadovoljstvo, tako da ću od naredne sezone igrati u timu sa Craven Cottagea. Ostale su samo još sitnice oko transfera. Biće mi svakako velika čast predstavljati svoju Bosnu i Hercegovinu u Premiershipu, rekao je 19-godišnji Karić za ...
Jel ovo onaj naš bivši junior što je bio na probama po cijeloj evropi ?
G R B A V I C A 2

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 29 apr 2011, 23:44

ko ga progura je.bo sebe. :lol: zelim mu sve najbolje, al onako realno, eto njega za godinu/dvije nazad u premijer ligu, al bosansku

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 29 apr 2011, 23:47

Strauss je napisao/la:ko ga progura je.bo sebe. :lol: zelim mu sve najbolje, al onako realno, eto njega za godinu/dvije nazad u premijer ligu, al bosansku
evo i ja se pitam, pa kod nas nije probu prosao, a u fulhamu prosao :?
Za zivot cijeli!

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 29 apr 2011, 23:49

Strauss je napisao/la:ko ga progura je.bo sebe. :lol: zelim mu sve najbolje, al onako realno, eto njega za godinu/dvije nazad u premijer ligu, al bosansku
Bio je na probi i u sc freiburgu , pa su ga i oni šutnuli, glupi čerčilovci :mrgreen:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 29 apr 2011, 23:51

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
Bio je na probi i u sc freiburgu , pa su ga i oni šutnuli, glupi čerčilovci :mrgreen:

mah, sta znas mozda predje... imali smo mi takvih fula mali milion...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 29 apr 2011, 23:52

Sta je sa onim djipom jel jos kod pitara :mrgreen:

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 29 apr 2011, 23:57

ma jasta je evo i mene...potpiso ugovor pa ce na posudbu odma u 2 ligu pa ako tamo ne zadovolji preci ce u njemacku ligu ili tako nesto....

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 30 apr 2011, 00:10

irridu je napisao/la:
Buddy je napisao/la:A koga bi ti stavio u napad ?
brate ja ne kazem da imamo boljeg trenutno,al treba bit posten i realan pa rec da je to sto imamo samo jedna obicna velika k.a.r.i.n.a
k.a.r.i.n.a ti je u gaČama, ali ne velika kao Lazo nego maja maja malecka

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 30 apr 2011, 00:16

Begonja je napisao/la:
irridu je napisao/la:
Buddy je napisao/la:A koga bi ti stavio u napad ?
brate ja ne kazem da imamo boljeg trenutno,al treba bit posten i realan pa rec da je to sto imamo samo jedna obicna velika k.a.r.i.n.a
k.a.r.i.n.a ti je u gaČama, ali ne velika kao Lazo nego maja maja malecka

brate lako je psovat ja se na to necu spustat nego da cujem argumente sto lazo nije **** ..hajde da te vidim ;)

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 30 apr 2011, 00:22

irridu je napisao/la: brate lako je psovat ja se na to necu spustat nego da cujem argumente sto lazo nije **** ..hajde da te vidim ;)
Zato što je zabio 4 gola koja su nam prošle godine donijela titulu. Zato što se dvije godine hrva, tuče i grize svaku utakmicu sa po dvojicom stopera iz najgrublje lige svijeta. Zato što je sinoć sa 3 poteza pokazao da je tata. Zato što je tip igrača kakvog Amar želi i produžit će ugovor. I na kraju krajeva ako tata Osim kaže da je Lazar napadač za jače lige od naše onda jedan irridu ne može pisati nebuloze po forumu. Osim toga žena koja radi u Čukaričkom se sjebala ovo ljeto kad sam joj rekao da je Pop kod nas. Ona mislila da je u nekoj jačoj ligi. Ali ne, tebi je bitno hoće li on zabiti gol, a ne vidiš je li on svojom igrom i kretanjem nama omogućio 20 golova ove sezone.

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 30 apr 2011, 00:24

Begonja je napisao/la:
irridu je napisao/la: brate lako je psovat ja se na to necu spustat nego da cujem argumente sto lazo nije **** ..hajde da te vidim ;)
Zato što je zabio 4 gola koja su nam prošle godine donijela titulu. Zato što se dvije godine hrva, tuče i grize svaku utakmicu sa po dvojicom stopera iz najgrublje lige svijeta. Zato što je sinoć sa 3 poteza pokazao da je tata. Zato što je tip igrača kakvog Amar želi i produžit će ugovor. I na kraju krajeva ako tata Osim kaže da je Lazar napadač za jače lige od naše onda jedan irridu ne može pisati nebuloze po forumu. Osim toga žena koja radi u Čukaričkom se sjebala ovo ljeto kad sam joj rekao da je Pop kod nas. Ona mislila da je u nekoj jačoj ligi. Ali ne, tebi je bitno hoće li on zabiti gol, a ne vidiš je li on svojom igrom i kretanjem nama omogućio 20 golova ove sezone.
popisam se ja na ta 4 gola kad nas je ove godine kosto bodova i u tuzli i u lukavici...i uostalom sta ocel zivjeti od stare slave,sta mene briga sto se gura udara,jarane nek onda igra u odbrani ako je napdaca HOCU DA DAJE GOLOVE...al eo da ne bi se ja i ti svadjali oces da pitamo nekoga neutralnog sta misli o lazarovoj igri,lako je vi ga branite jer igra za zelju al to samo govor kolko se posteni

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 30 apr 2011, 00:27

irridu je napisao/la:
Begonja je napisao/la:
popisam se ja na ta 4 gola kad nas je ove godine kosto bodova i u tuzli i u lukavici...i uostalom sta ocel zivjeti od stare slave,sta mene briga sto se gura udara,jarane nek onda igra u odbrani ako je napdaca HOCU DA DAJE GOLOVE...al eo da ne bi se ja i ti svadjali oces da pitamo nekoga neutralnog sta misli o lazarovoj igri,lako je vi ga branite jer igra za zelju al to samo govor kolko se posteni
btw logicno da ce osim rec kad ga je on i doveo,pa sta nece zargonski receno "jest **** koja je posro" a ne mora dat 20 golova ja hocu samo da et nekad pogodi bar ,jarane da ti samo kazem travnik recimo zbg doborg napdaa je u vrhu,rudar isto,zrniski je zbog lendrica osto u ligi,HOCES REC DA JE OVAKVA EKIPA NE BI BILI NISTA BOLJI DA IGRA NEKO KO ZNA DAT GOL UMJESTO LAZARA :?:

molim iskren odg

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 30 apr 2011, 00:28

irridu je napisao/la:
Begonja je napisao/la:
Hoću ja Želju u Ligi prvaka svih 25 godina života, pa ga gledam u ovoj jadnoj ligi i po još jadnijim mjestima. Mali si ti bio kad je Željo osvajao titule sa Amarom početkom ovog milenija. Da si ti vidio u kakvim smo sve pizdićima igrali. Ja danas od Amara ne mogu tražiti Ronalda u napadu jer para nema, zato mogu tražiti igrača koji će trčati bez prestanka i boriti se za onaj grb na srcu. I takvog sam napadača dobio, a s njim sam dobio i tulu nakon 10 godina, kup, finale kupa, možda još jednu titulu. Meni i previše.

Ja se stvarno ne sjećam da nas je Lazar prodao u Tuzli ili u Lukavici. Mislim da si ga zamijenio sa Rajkom Zebom.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 30 apr 2011, 00:30

Dupla Majstore ! 8-)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 25 gostiju.