Treba pohvaliti kada je nesto pozitino, a dosta je pozitivnih stvari veceras bilo, al bolje valjati nebuloze..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:25Rekli ljudi kako jest, isto kao sto je Mujakic rekao da su Horde nadglasale sabane mada yo nikad problem nije bio jer nikad tu nije bilo mentaliteta.
Kup Bosne i Hercegovine 2025/26.
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2025/26.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Dobro te majstore, zaustavi se hahah
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Pa eto pohvalilo se.prisonbreak je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:27Treba pohvaliti kada je nesto pozitino, a dosta je pozitivnih stvari veceras bilo, al bolje valjati nebuloze..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:25Rekli ljudi kako jest, isto kao sto je Mujakic rekao da su Horde nadglasale sabane mada yo nikad problem nije bio jer nikad tu nije bilo mentaliteta.
Najbolja stvar u svemu je sto su nakon slinih vrijeđanja i dehumanizacije građana Zenice, opet dosli među te iste ljude na tribinu
Srce, čast i ponos!
Smirile se strasti, nema potrebe za dizanjem tenzija...
Celiku cestitke na fer igri na terenu, bez nekakvih pogibljenih startova, bez unosenja nervoze...
Mi idemo dalje i treba zavrsiti sa ovim psovkama i papanskim postovima...
Celiku cestitke na fer igri na terenu, bez nekakvih pogibljenih startova, bez unosenja nervoze...
Mi idemo dalje i treba zavrsiti sa ovim psovkama i papanskim postovima...
- Zenicanin988
- Kontakt:
Dajte ba ljudi koji vam je. Cemu tolike uvrede, Allahami ne mogu da vjerujem.
Sarajevo bolje, imaju individualni kvalitet, Celik se dobro drzao.
Iskreno ako ovako budete igrali, necete visoko zavrsiti na tabeli, fali vam nesto, nema uigranosti, akcija, loše bgm, ocekivao sam vise.
Momci koji su dosli, a i igraci isto, vjerujem da su uzivali u ambijentu, nema svaki dan prisustvovati tekmi od 13 000 gledalaca.
Sarajevo bolje, imaju individualni kvalitet, Celik se dobro drzao.
Iskreno ako ovako budete igrali, necete visoko zavrsiti na tabeli, fali vam nesto, nema uigranosti, akcija, loše bgm, ocekivao sam vise.
Momci koji su dosli, a i igraci isto, vjerujem da su uzivali u ambijentu, nema svaki dan prisustvovati tekmi od 13 000 gledalaca.
Zadnja izmjena: Zenicanin988, dana/u 11 feb 2026, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Ja sam bio na zapadu dio do sjevera i istina je da su se čuli zvižduci ali u tom trenutku na zapadu nije se moglo razaznati sta horde uopšte pjevaju, kad je pocelo da se razaznaje zvižduci su poceli da prestaju. Nakon toga ide aplauz na skandiranje Vedran Puljić, pa nakon toga ide drugi aplauz na skandiranje istina za Vedrana !TrueStrength je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:23Naravno da neće. Ne mislim da je iko zdrave pameti ovdje i rekao da su Robijaši zviždali Vedranu ili da bi ikad to i uradili.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:12Jug nikada Nece zvizdati na te stvari a vi izvlacite iz nekih sabana komentare negativne i to sto tvrdite da smo zvizdali.
Ne vidim smisao raspravljanja s ljudima koji dodju na ovakve utakmice samo,ima nas bruka iz zenice koji postujemo i smrt Vedrana i masakr na markalama i sve te stvari sto pojedini botovi nabrajaju.
Ali se ne treba praviti budala kad se zamjera na jasne zvižduke od strane jednog dijela navijača koji se još jasnije čuju i na snimku, a koji su predugo trajali da bi se moglo govoriti o tome da nisu razumjeli šta Horde skandiraju.
Naravno, kasnije je dosta navijača Čelika i aplaudiralo i tako se ogradilo od tih retarda, niko ni to ne treba sporiti. Tako se i spašava obraz.
Treba se uvijek ograditi od idiota, a ne negirati ili relativizirati poteze istih.
-
TrueStrength
- Kontakt:
Druže, nemoj da se pravimo ludi, moglo je.tale07 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:52Ja sam bio na zapadu dio do sjevera i istina je da su se čuli zvižduci ali u tom trenutku na zapadu nije se moglo razaznati sta horde uopšte pjevaju, kad je pocelo da se razaznaje zvižduci su poceli da prestaju. Nakon toga ide aplauz na skandiranje Vedran Puljić, pa nakon toga ide drugi aplauz na skandiranje istina za Vedrana !
Opet kažem, ponavljalica kad ide, posebno prva pjesma, normalno je da se zviždi.
Kada se prestane zviždati, pa onda opet počne na skandiranje 'Vedran Puljić', nije teško sabrati dva i dva, posebno kada to traje dvadesetak sekundi.
Ne skandira se na kineskom.
Kasnije su normalni navijači ispravili stvar i to je to. Ali ne trebamo zbog njih opravdavati ove idiote.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Adem se zvao…
Duplo uriniranje, jedno je od strane Adema bilo, a drugo je bilo od strane HZ po cijelom stadionu.
Jedina zamjerka je što se nije zapjevalo:”Nemate hljeba, nemate brašna..”, ali nismo vas baš htjeli skroz nagrditi.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Za zvižduke je suvišno komentarisati, ludi se pravite, nevjerovatno.
Zvižduci bili upola manji dok se nije za Vedrana krenulo skandirati, o povicima sa istoka ne bih.
Još se počeli međusobno Černobilci mlatiti
Zvižduci bili upola manji dok se nije za Vedrana krenulo skandirati, o povicima sa istoka ne bih.
Još se počeli međusobno Černobilci mlatiti
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Vise od pola stadiona nije culo sjever uopste. Ljudi dragi bilo nas je i vise od ovog sto se predstavlja 11500 i da se cuje sta pjeva grupa koja jos ni kompletna nije bila..svi ljudi izasli i tek vidili da se optuzuje za neko zvizdanje.tale07 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:52Ja sam bio na zapadu dio do sjevera i istina je da su se čuli zvižduci ali u tom trenutku na zapadu nije se moglo razaznati sta horde uopšte pjevaju, kad je pocelo da se razaznaje zvižduci su poceli da prestaju. Nakon toga ide aplauz na skandiranje Vedran Puljić, pa nakon toga ide drugi aplauz na skandiranje istina za Vedrana !TrueStrength je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:23Naravno da neće. Ne mislim da je iko zdrave pameti ovdje i rekao da su Robijaši zviždali Vedranu ili da bi ikad to i uradili.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:12Jug nikada Nece zvizdati na te stvari a vi izvlacite iz nekih sabana komentare negativne i to sto tvrdite da smo zvizdali.
Ne vidim smisao raspravljanja s ljudima koji dodju na ovakve utakmice samo,ima nas bruka iz zenice koji postujemo i smrt Vedrana i masakr na markalama i sve te stvari sto pojedini botovi nabrajaju.
Ali se ne treba praviti budala kad se zamjera na jasne zvižduke od strane jednog dijela navijača koji se još jasnije čuju i na snimku, a koji su predugo trajali da bi se moglo govoriti o tome da nisu razumjeli šta Horde skandiraju.
Naravno, kasnije je dosta navijača Čelika i aplaudiralo i tako se ogradilo od tih retarda, niko ni to ne treba sporiti. Tako se i spašava obraz.
Treba se uvijek ograditi od idiota, a ne negirati ili relativizirati poteze istih.
Ma hajde ti to objasni kad su portali jos krenuli kao objavljuvat samo da ocrne iz nekog razloga..i to te bolesnici za ove stvari optuzuju, pojedinci jedva cekali pa da se pljuju "primitivci"
Ukljucis mozak i skontas koliko puta se skandiralo za njega i podzavalo ga i sad da se zvizdi kao Vedranu jer vas se toliko mrzi
Cestitke na prolazu, zasluzeno jbg kad se gleda sira slika mialjenja je vecina bila da ce te nas nabit, uz nasu neuigranist jer nam liga pocinje za mjesec radi nakaradnog sistema i radi kvalitete logicno, ali smo dokazali jos jednom da mozemo nazad odigrat fino kako je Bojan tu, sto se nas tice mi smo pobjednici sta smo sve uradili za klub i dokle smo dosli, a gdje smo bili.
Svaka cast Ljajicu koji obori glavu kad dade go i nece da slavi ispred juga, vidi se velicina, dok vecina ostalih pravi grimase ispred pogotovo onaj doticni sto ga je Keno patosiro.
Sve u svemu jos jednom se dokazalo gdje je prava fudbalska atmosfera koju ces rijetko naci na nasim prostorima. kao sto vecina igraca, trenera i poznatih licnosti izjavljuje.
BašČelik!🖤❤️
Preko 12 000 gledalaca čovječe bilo na stadionu.Na zapadu samo preko 7000 ljudi čovjek na čovjeku i ime Vedran Puljic se nije čulo.Ko je bio bliži Hordama pljesko je i mogo je ćuti.Čim Horde krenu navijati grmi sa suprotne strane.Nikad Robijaši nisu na to zviždali niti će.
Zadnja izmjena: Guest1945, dana/u 12 feb 2026, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.
Pitanje za zeničane. Je li vam bar malo ofirno kad pjevate "Biće Čelik opet šampion" ili vam je to ono, skroz normala?
Jeli ofirno imati nadimak div, i uz to himnu "mi smo divovi" , samo pitam
BašČelik!🖤❤️
- OldTownDistrict
- Kontakt:
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Problem Zenice su kompleksi, jer tu vecinom ostaje da zivi ta neka sirotinja raja, ovi sto su imalo skolovani odlaze da zive ili studiraju u Sarajevo i tu vecinom i ostaju, ili idu jos dalje.
Tako da mogu reci da u Zenici ostane samo sirutka, tj ono zadnje od mlijeka, a sav potemcijal u svim sferama nazalost odlazi, primjer je i mali Telalovic, jednostavno grad ne pruza nista, niti omladina ima gdje izaci, niti ima nekih turistickih atrakcija, jednostavno sumoran grad, i onda je i logicno da kad im dodje neko za koga smatraju da je za sve to kriv, ispoljavaju ovakvu mrznju, zavist i komplekse.
Mi se moramo pomiriti sa tim i to prihvatiti i ici dalje.
Tako da mogu reci da u Zenici ostane samo sirutka, tj ono zadnje od mlijeka, a sav potemcijal u svim sferama nazalost odlazi, primjer je i mali Telalovic, jednostavno grad ne pruza nista, niti omladina ima gdje izaci, niti ima nekih turistickih atrakcija, jednostavno sumoran grad, i onda je i logicno da kad im dodje neko za koga smatraju da je za sve to kriv, ispoljavaju ovakvu mrznju, zavist i komplekse.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Jest za laike, i prije ste imali dobru posjetu a atmosfera ocajna, nemate taj mentalitet od kad znam za vas. Porediti vase navijanje i atmosferu posebno kad nas dodje vise je suludo.mrAdislic je napisao/la: ↑12 feb 2026, 00:43Vise od pola stadiona nije culo sjever uopste. Ljudi dragi bilo nas je i vise od ovog sto se predstavlja 11500 i da se cuje sta pjeva grupa koja jos ni kompletna nije bila..svi ljudi izasli i tek vidili da se optuzuje za neko zvizdanje.tale07 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:52Ja sam bio na zapadu dio do sjevera i istina je da su se čuli zvižduci ali u tom trenutku na zapadu nije se moglo razaznati sta horde uopšte pjevaju, kad je pocelo da se razaznaje zvižduci su poceli da prestaju. Nakon toga ide aplauz na skandiranje Vedran Puljić, pa nakon toga ide drugi aplauz na skandiranje istina za Vedrana !TrueStrength je napisao/la: ↑11 feb 2026, 23:23
Naravno da neće. Ne mislim da je iko zdrave pameti ovdje i rekao da su Robijaši zviždali Vedranu ili da bi ikad to i uradili.
Ma hajde ti to objasni kad su portali jos krenuli kao objavljuvat samo da ocrne iz nekog razloga..i to te bolesnici za ove stvari optuzuju, pojedinci jedva cekali pa da se pljuju "primitivci"![]()
Ukljucis mozak i skontas koliko puta se skandiralo za njega i podzavalo ga i sad da se zvizdi kao Vedranu jer vas se toliko mrzi![]()
Cestitke na prolazu, zasluzeno jbg kad se gleda sira slika mialjenja je vecina bila da ce te nas nabit, uz nasu neuigranist jer nam liga pocinje za mjesec radi nakaradnog sistema i radi kvalitete logicno, ali smo dokazali jos jednom da mozemo nazad odigrat fino kako je Bojan tu, sto se nas tice mi smo pobjednici sta smo sve uradili za klub i dokle smo dosli, a gdje smo bili.
Svaka cast Ljajicu koji obori glavu kad dade go i nece da slavi ispred juga, vidi se velicina, dok vecina ostalih pravi grimase ispred pogotovo onaj doticni sto ga je Keno patosiro.
Sve u svemu jos jednom se dokazalo gdje je prava fudbalska atmosfera koju ces rijetko naci na nasim prostorima. kao sto vecina igraca, trenera i poznatih licnosti izjavljuje.![]()
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Bordo10 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 01:54Problem Zenice su kompleksi, jer tu vecinom ostaje da zivi ta neka sirotinja raja, ovi sto su imalo skolovani odlaze da zive ili studiraju u Sarajevo i tu vecinom i ostaju, ili idu jos dalje.
Najtacnija dijagnoza.
- VibeTribeX
- Kontakt:
Zato sto su zeničani
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
Trenutno korisnika/ca: fks74, murky, Perotti, SilaMoc1946 i 39 gostiju.