Na PIK-u mora biti .
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Pa pogriješila je da je mogla izbjeći nepogodnu situaciju, nije ju skrivila. Ali to ti je u rangu toga da ja kažem starom da je kriv za svoje ranjavanje u ratu jer je mogao ostati u insotranstvu sa svojom ženom i djetetom.alemsa je napisao/la: ↑11 feb 2026, 17:10Hajde elaborilaj tu prvu recenicu. Ti krenes puskom na murijasa, coj'k te rokne, ti zrtva jel? Imas li ti bilo kakve odgovornosti za svoje postupke?ArtemisFowl je napisao/la: ↑11 feb 2026, 16:50
Besmisleno je raspravljati o krivici žrtve. Time se samo pravda zlo.
Ti potenciraš da su obje strane američke politike isto zlo. Plavi su vas sve doveli u Ameriku, dok su ovi doveli UN pred raspad.
Zlo ili kako hoces nazovi, jesu jer vec odavno ne rade u korist gradjanja, termin "we the people, by the people, for the people" vec odavno nema nikakvog znacenja od strane vlade. Evo oteli su tamo rafinerije/naftu od Venecule, zar zaista mislis da ce i jedan obicni gradjanin imati bilo kakve koristi od toga? Nece, nego ce korporacije, kompanije uljara itd. uzeti pare i cao.
Mene plavi nisu doveli, ja sam dosao nakon 9/11 direktno iz Sarajeva, kad su crveni mogli obustaviti sve (s pravom) pa nisu.
Probam Barrcafe! Mnogo bolje od Nesa.
Espreso za 10!

Jeste poskupa za 10 kapsula. Ali J**+ mame
- VensanKasel
- Kontakt:
Kod mene sad će godina kako sam kupio Jura E8 , kakav aparat , vrijedi apsolutno svake marke
U zadnje vrijeme Bristot ili Manuel kupujem .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
VensanKasel je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:42Kod mene sad će godina kako sam kupio Jura E8 , kakav aparat , vrijedi apsolutno svake marke
U zadnje vrijeme Bristot ili Manuel kupujem .
Ja prvi put probao Barcaffe. Najbolji espresso
Onaj miris espressa... Uh! 
Cuj nije ne skrivila, blokirala saobracaj, vrsila obstrukciju rada, pa kad 'oj je lik rekao da izadje iz auta, opala po gasu na drugog agenta. Tvoj stari nije imao izbora, ko se nadje na liniji ako ga pogodi-pogodi. Ova je imala izbor da stane kao sto 'oj se reklo. Ali ti nonstop koristis neka nebulozna poredjenja da nije ni vrijedno replika realno.ArtemisFowl je napisao/la: ↑11 feb 2026, 22:10
Pa pogriješila je da je mogla izbjeći nepogodnu situaciju, nije ju skrivila. Ali to ti je u rangu toga da ja kažem starom da je kriv za svoje ranjavanje u ratu jer je mogao ostati u insotranstvu sa svojom ženom i djetetom.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 12 feb 2026, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
U inat Alemu!
Uzivam citati ove americke rasprave. Pogotovo kad se nasi Ameri sa foruma pofajtaju. 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
19vendetta87
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Jaci Cartel de Santa 20 puta od tog debila.
Dobar bijeli Yaris.
Ne, ne! Vidim da hinjski zelis opravdati postupke ICE. OVO je iskljucivo odbrana Capitol Hilla od strane FBI.
Uozbilji se, molim te.
Zamislimo da Demokrate ovako napadnu Capitol Hill... Gejevi, Trandze...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.