FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Sta bi ovo
Nije se cinilo kao ofsajd
Nije se cinilo kao ofsajd
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Jeste ofsajd ali je Davies uyebo citavu odbranu svojim povratkom. Vracaj Laimera desno i Stanisu lijevo 
Morebit da si u pravu, ali skupa je on igračka za tako nešto.
Imao sam neki loš predosjećaj za ovu utakmicu, jer ne možeš im stalno trpati pet-šest komada, imaju i oni mater
Gotovo pola primljenih golova u sezoni, Leipzig je primio od Bayerna.
No, vidjećemo.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
I ja isto. Jednostavno previše smo im ostali dužni bespotrebnim trpanjem zadnje dvije-tri tekmearmando je napisao/la: ↑11 feb 2026, 21:01Morebit da si u pravu, ali skupa je on igračka za tako nešto.
Imao sam neki loš predosjećaj za ovu utakmicu, jer ne možeš im stalno trpati pet-šest komada, imaju i oni mater![]()
Gotovo pola primljenih golova u sezoni, Leipzig je primio od Bayerna.
No, vidjećemo.
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Davies i Pavlovic 0 bodova do sad..
Davies gori od amatera, Uoi se još cifre motaju oko glave napolje obojica. Olise nije stabilan igrač na koga se možeš osloniti kad su ti Davies i(li) Musiala, Može rastutiti a može i kita biti
Gnabry nakon produzetka ugovora uzas, koja je njegova uloga uopste u zadnje vrijeme na desetci? Raumdeuter sa Temua? Igrac manje na terenu
Oliseu se nema šta reći. Kad god bi primio loptu bio bi udvojen, nekada i utrojen. Ali Gnabry i njegova izmišljena pozicija danas ne funkcioniše, znači Stanišić je bio opasniji u napadu. Lijeva strana baš ko da se nisu sreli u životu Kanađanin i Kolumbijac.
Utakmica koja moze potencijalno otici u produzetke, a Musiala nije spreman ni za 90 regularnih minuta jos uvijek. Bolje ga uvesti pred kraj ako se oduzi ovo.
Ma de bolan Nusa se bacio u šesnaest ko Saka Neueru preko noge lani, nek bude sretan što nije dobio žuti.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Trenutno imamo dosta igraca koji su van forme ukljucujuci i Kanea koji onakve prilike realizuje zatvorenih ociju.
Davies se jos uvijek trazi a vidi se da ima mnogo problema sa Diomandeom.
Malo rotacije i voda ce ici na nas mlin.
Davies se jos uvijek trazi a vidi se da ima mnogo problema sa Diomandeom.
Malo rotacije i voda ce ici na nas mlin.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Faul jeste, penal nije.
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Musiala, Laimer i Japanac unutra i lagano
Ili smo mi losi ili je Laipzig dobar.
Dijelim loš predosjećaj, nisu oni tako loša ekipa pa da im 11 komada uvalimo. Nadam se da me osjećaj vara.
Gnabry opet nakon produžetka ugovora nevidljiv, pokušavamo nesto dugim loptama, na kratkim smo spori a i oni dobro pokrivaju. Nadam se Laimeru od početka drugog, to je igrač koji pravi prevagu.
Dijelim loš predosjećaj, nisu oni tako loša ekipa pa da im 11 komada uvalimo. Nadam se da me osjećaj vara.
Gnabry opet nakon produžetka ugovora nevidljiv, pokušavamo nesto dugim loptama, na kratkim smo spori a i oni dobro pokrivaju. Nadam se Laimeru od početka drugog, to je igrač koji pravi prevagu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dalo se primijetiti da Kompa pomalo eksperimentise po uzoru na svog ucitelja u veoma bitnom dijelu sezone pa smo tako u jednom trenutku Upamecana gledali ja desnom beku, Olisea na lijevom krilu a Stanisica na desnom krilu.
Kimmich djeluje kao neki libero, poput onomad Matthausa, stoper i zadnji vezni.
Treba malo osvjezenja u drugom dijelu, Musiala, Laimer i Bischof…
Kimmich djeluje kao neki libero, poput onomad Matthausa, stoper i zadnji vezni.
Treba malo osvjezenja u drugom dijelu, Musiala, Laimer i Bischof…
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nije Gnabry loš nego standardan i nije kriv što je u klubu u kojem je dovoljno odigrati 3 dobre partije protiv nekih debila da dobiješ novi ugovor.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nakon deset primljenih golova u dvije utakmice, ovaj Leipzig je ipak nesto naucio iako su i veceras mogli lagano primiti tricu da je Kane bio malo prisebniji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.