Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

alemsa
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la alemsa » 11 feb 2026, 01:59

soko je napisao/la:
11 feb 2026, 01:51

Jesil nazvao nekog?
Nisam, ja sam vec u godinama 6-7 kapak kuci
slika
Sad koja piva, jack, meza, Rakete pocinju za 10 minuta i lagano

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 feb 2026, 02:51

slika
Hajde @soko sta se tripujes, ima kod amidze, saso mange ima

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 11 feb 2026, 03:11

alemsa je napisao/la:
11 feb 2026, 02:51
slika
Hajde @soko sta se tripujes, ima kod amidze, saso mange ima
Samo ti. Safatala me neka gripa pa tucem caj i med. Loma white onion

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 11 feb 2026, 08:29

soko je napisao/la:
10 feb 2026, 16:06
Da je on bio krajem 90tih na vlasti ti Amerike nebi vidio, ti si iz "shit country".
Ovo mi najviše smeta kod našeg svijeta (a i ostalih imigranata). Zaborave odakle su došli i kako su uspjeli doći tu gdje jesu, pa krenu pljuvat po ljudima koji sad dolaze "kod njih".

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 11 feb 2026, 09:14

bavariapivo je napisao/la:
10 feb 2026, 17:14
DamirT je napisao/la:
10 feb 2026, 15:34
invincible1921 je napisao/la:
10 feb 2026, 14:54

Znao sam da je narod ogranicen, ali stvarno kad sam
vidio pojavom tik toka, koga sve ljudi prate i jos gore daju pare i prave od njih zvijezde....moram rec da sam se sokirao.

Hajde za Hatica i slicne mogu razumjet, ljudima pogotvo na blakanu su krimosi vazda zanimljivi kad prepricavaju i nadadoaju na svoje dogodovstine...ali ovaj midzet, huda, onda onaj bilder...nemam rijeci fkt :roll:

...i to haj da je to neki sadrzaj, nego ga doslovno nema ljudi nit su smjesni nit su zanimljivi...apsolutno ne shvatam zasto ih se gleda...snimaju se kako sjede, disu i postoje i narod im daje pare...sunovrat civilizacije
Kristijan pa deset mjesta prazno u prepricavanju kriminalnih radnji. Covjek okrene pricu toliko da na kraju pomislis da je Spiderman.

:mrgreen:
Trebali su njega unajmiti da glumi Terminatora, kakav Schwarzenegger :tokralju:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 11 feb 2026, 10:07

Politika podrske pedofila pa im’o crnca ili ne.

"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 11 feb 2026, 11:11

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Wilshere10
Kontakt:

Post Postao/la Wilshere10 » 11 feb 2026, 11:21

Američki predsjednik Donald Trump rekao je da je naredio dodatno povećanje carina za Švicarsku od devet posto jer mu se "nije svidio način na koji mu se jedna švicarska liderka obratila" dok ga je pozivala da ukine carinu.
Validno. :yawn:

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 11 feb 2026, 11:48

DamirT je napisao/la:
11 feb 2026, 09:14
bavariapivo je napisao/la:
10 feb 2026, 17:14
DamirT je napisao/la:
10 feb 2026, 15:34

Kristijan pa deset mjesta prazno u prepricavanju kriminalnih radnji. Covjek okrene pricu toliko da na kraju pomislis da je Spiderman.

:mrgreen:
Trebali su njega unajmiti da glumi Terminatora, kakav Schwarzenegger :tokralju:
trebali su, a i cudi me da nikako nije glumio u expendables serijalu... bio bi glavni baja tamo

edvaE2
Kontakt:

Post Postao/la edvaE2 » 11 feb 2026, 12:47

https://www.klix.ba/vijesti/bih/tuzilas ... /260210224

Da su mom, ne bi one dočekale policiju bez frakture, pa nas onda vodi sve zajedno, ali ne bi više ni jedna-nikad.

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 11 feb 2026, 13:52

edvaE2 je napisao/la:
11 feb 2026, 12:47

Da su mom, ne bi one dočekale policiju bez frakture, pa nas onda vodi sve zajedno, ali ne bi više ni jedna-nikad.
Nevezano za ovaj slučaj, prije sedmicu sam imao priliku da provedem jedan dan u vrticu poslovno, to ponašanje koje sam doživio tamo od strane djece i taj neodgoj, to je užas strašno, da dijete od 4-5 godina toj teti koja mu je vaspitacica, pun sebe, kaže šta ćeš mi ti pricat i yebem ti ja mater, nemaš mi ti šta pricat, ali hajde da je to samo jedan, doduše jedan je bio koji je psovao, a ostali su svi u fazonu ne možeš mi ništa, ne smiješ mi ništa, šta ćeš mi ti pricat. Pitam ja tu ženu šta roditelji kažu na takve stvari, pa kao ništa bukvalno, njima je to Oke. Tako da svaka priča ima dvije strane medalje, naravno osuđujem slučaj koji se desio, još ako je u pitanju i dijete sa poremećajem u razvoju, ali ne vjerujem i roditeljima 100%, realno sve su nas tjerali u cosak i šibali po rukama i svakakve stvari, a roditelji i šibali i kažnjavali, ali smo naučili i poštovati i starije i red i disciplinu i šta sve ne, a ove današnje generacije bas zbog tog popuštanja sve debil do debila.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 feb 2026, 13:56

ArtemisFowl je napisao/la:
11 feb 2026, 08:29
soko je napisao/la:
Da je on bio krajem 90tih na vlasti ti Amerike nebi vidio, ti si iz "shit country".
Ovo mi najviše smeta kod našeg svijeta (a i ostalih imigranata). Zaborave odakle su došli i kako su uspjeli doći tu gdje jesu, pa krenu pljuvat po ljudima koji sad dolaze "kod njih".
Hajde nadji kad sam pljuvao iste, meni ne smetaju ni ilegalci niti iko. Ali razumijem da neki ljudi ne zele ilegalne ljude u svojoj drzavi i da drzava sama kao institucija ima pravo na protokol imigracije i da stiti svoju granicu. Isto kao sto sam razumio da su u Bosni nekim "smetali" (ruzna je rijec smeta, kad se radi o osobi koja krsi zakon, i koja prakticki ne postoji, vjerovatno ta ista osoba ne bi "smetala" tom nekom u normalnim okolnostima tj. legalnim) migranti ili sirom Evrope ako vec hoces.

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 11 feb 2026, 14:13

alemsa je napisao/la:
11 feb 2026, 13:56
11 feb 2026, 08:29
soko je napisao/la:
Hajde nadji kad sam pljuvao iste, meni ne smetaju ni ilegalci niti iko. Ali razumijem da neki ljudi ne zele ilegalne ljude u svojoj drzavi i da drzava sama kao institucija ima pravo na protokol imigracije i da stiti svoju granicu. Isto kao sto sam razumio da su u Bosni nekim "smetali" (ruzna je rijec smeta, kad se radi o osobi koja krsi zakon, i koja prakticki ne postoji, vjerovatno ta ista osoba ne bi "smetala" tom nekom u normalnim okolnostima tj. legalnim) migranti ili sirom Evrope ako vec hoces.
Ti ne pljuješ nikoga, samo kad ga teroristička jedinica obučena u institucionalne uniforme prebije ili ubije ti ćeš to opravdat. I pravaš to da su svi oni isti, a pod jednim si došao u Ameriku, dok bi drugi vjerovatno pozdravili vjekovnu kršćansku borbu protiv islamista u Bosni - kao što bi se moglo postaviti u budućnosti, ako se katilima namjeste kockice.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 11 feb 2026, 14:35

Wilshere10 je napisao/la:
11 feb 2026, 11:21
Američki predsjednik Donald Trump rekao je da je naredio dodatno povećanje carina za Švicarsku od devet posto jer mu se "nije svidio način na koji mu se jedna švicarska liderka obratila" dok ga je pozivala da ukine carinu.
Validno. :yawn:
Koji to kreten, sad ce npr cijena cokolada skociti gore.
Dosta nase raje sto drze prodavnice sa hranom sa balkana i europe dizu cijene.
I to ne placaju ovi iz europe neg mi sto kupujemo ovdje.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 feb 2026, 14:35

11 feb 2026, 14:13

Ti ne pljuješ nikoga, samo kad ga teroristička jedinica obučena u institucionalne uniforme prebije ili ubije ti ćeš to opravdat. I pravaš to da su svi oni isti, a pod jednim si došao u Ameriku, dok bi drugi vjerovatno pozdravili vjekovnu kršćansku borbu protiv islamista u Bosni - kao što bi se moglo postaviti u budućnosti, ako se katilima namjeste kockice.
To kako ti percerpiras/tumacis je do tebe. Ko su svi isti? Kreni autom na sluzbeno lice, dobre su sanse da ces poginuti. Isto kao sto su dobre sanse da kad skocis sa 4og sprata na beton da ces poginuti, a mozda i neces mozda samo nogu slomis. I kad kazem nemoj uopste pokusavati da saznas, to je pravdanje :rol:

Po zakonu ako sluzbeno lice misli da mu je zivot u opasnosti od strane nekog, ima pravo da puca, da li se ti slazes s tim ili ne je druga tematika.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 11 feb 2026, 14:37

alemsa je napisao/la:
11 feb 2026, 14:35

To kako ti percerpiras/tumacis je do tebe. Ko su svi isti? Kreni autom na sluzbeno lice, dobre su sanse da ces poginuti. Isto kao sto su dobre sanse da kad skocis sa 4og sprata na beton da ces poginuti, a mozda i neces mozda samo nogu slomis. I kad kazem nemoj uopste pokusavati da saznas, to je pravdanje :rol:

Po zakonu ako sluzbeno lice misli da mu je zivot u opasnosti od strane nekog, ima pravo da puca, da li se ti slazes s tim ili ne je druga tematika.
Ide li Talarico u senat? :kafa:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

edvaE2
Kontakt:

Post Postao/la edvaE2 » 11 feb 2026, 14:54

Muumii je napisao/la:
11 feb 2026, 13:52
edvaE2 je napisao/la:

Nevezano za ovaj slučaj, prije sedmicu sam imao priliku da provedem jedan dan u vrticu poslovno, to ponašanje koje sam doživio tamo od strane djece i taj neodgoj, to je užas strašno, da dijete od 4-5 godina toj teti koja mu je vaspitacica, pun sebe, kaže šta ćeš mi ti pricat i yebem ti ja mater, nemaš mi ti šta pricat, ali hajde da je to samo jedan, doduše jedan je bio koji je psovao, a ostali su svi u fazonu ne možeš mi ništa, ne smiješ mi ništa, šta ćeš mi ti pricat. Pitam ja tu ženu šta roditelji kažu na takve stvari, pa kao ništa bukvalno, njima je to Oke. Tako da svaka priča ima dvije strane medalje, naravno osuđujem slučaj koji se desio, još ako je u pitanju i dijete sa poremećajem u razvoju, ali ne vjerujem i roditeljima 100%, realno sve su nas tjerali u cosak i šibali po rukama i svakakve stvari, a roditelji i šibali i kažnjavali, ali smo naučili i poštovati i starije i red i disciplinu i šta sve ne, a ove današnje generacije bas zbog tog popuštanja sve debil do debila.
Ne ne, slažem se s tobom. Moraju biti sankcije. U vrtiću gdje moj ide, također postoje sankcije. Iako mu je samo 2,5 godine, pravila se moraju poštovati, nema tu priče. Ja koliko mogu primjetiti, djeca poštuju pravila, a s druge strane idu rado i u vrtić. Tako da metode postoje. Pa jbt roditelji s jednim ili dvoje djece jedva izađu na kraj, a teta treba sama (ili njih 2) sa 10-15 djece, pa nema šanse ako pravila nisu jasna, striktna i provodiva. To mora biti i kući i u vrtiću/školi. Ne slažem se sa odgojnim mjerama naših roditelja (prut i to), ali sankcije moraju postojati. Jasno ko dan. Mene niko nije šibao od odgajatelja (iako je u moje vrijeme to bila prihvaćena praksa čak do nivoa šamaranja) niti bih dopustio da moje dijete neko "šiba". Šibo bi mu nanu naninu. Može se čeličit sa svojim vršnjacima, i to bi pustio, i ja sam te stvari prolazio. Onaj ko nije, eno ga debil.

Međutim da mi neko maltretira dijete... vidjele bi šta je maltretiranje. Nema ovdje nikakvih strana ni medalja. Ako se digla ovolika hampa, bilo je ovdje sra.nja.

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 11 feb 2026, 15:38

edvaE2 je napisao/la:
11 feb 2026, 14:54
Muumii je napisao/la:
11 feb 2026, 13:52
edvaE2 je napisao/la:

Ne ne, slažem se s tobom. Moraju biti sankcije. U vrtiću gdje moj ide, također postoje sankcije. Iako mu je samo 2,5 godine, pravila se moraju poštovati, nema tu priče. Ja koliko mogu primjetiti, djeca poštuju pravila, a s druge strane idu rado i u vrtić. Tako da metode postoje. Pa jbt roditelji s jednim ili dvoje djece jedva izađu na kraj, a teta treba sama (ili njih 2) sa 10-15 djece, pa nema šanse ako pravila nisu jasna, striktna i provodiva. To mora biti i kući i u vrtiću/školi. Ne slažem se sa odgojnim mjerama naših roditelja (prut i to), ali sankcije moraju postojati. Jasno ko dan. Mene niko nije šibao od odgajatelja (iako je u moje vrijeme to bila prihvaćena praksa čak do nivoa šamaranja) niti bih dopustio da moje dijete neko "šiba". Šibo bi mu nanu naninu. Može se čeličit sa svojim vršnjacima, i to bi pustio, i ja sam te stvari prolazio. Onaj ko nije, eno ga debil.

Međutim da mi neko maltretira dijete... vidjele bi šta je maltretiranje. Nema ovdje nikakvih strana ni medalja. Ako se digla ovolika hampa, bilo je ovdje sra.nja.
Ja sam ispričao nešto sto sam vidio svojim ocima. Ja ti kažem da i u ovom vrticu “postoje” pravila, ali su roditelji bas u tom fazonu šta te briga ne smije tebi niko ništa. Naravno nisam za šaketanje i te stvari, ali da ima prije svega bezobraznih roditelja, pa tek djece itekako ima. DNS dijete ako dobije jedan u školu, to se scene prave, kako ćeš ti njegovom dijetu dati jedan ? Ja druže kad sam prvu jedinicu dobio samo mi u glavi bilo kako ću starom reci, iako me nikad prstom nije dotakao, za te stvari stara bila zadužena 😂, Ali je svejedno bio autoritet. Ma naravno u svakom slučaju protiv maltretiranja. Ma ne znam, ne ide mi bas u glavu ova priča iz teksta, da je neko ovoliko bolestan, tako da sigurno ima i druga strana medalje, ako je sve uradjeno iz “ čista mira”, vrlo jednostavno metak u čelo.

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 11 feb 2026, 16:50

alemsa je napisao/la:
11 feb 2026, 14:35

Besmisleno je raspravljati o krivici žrtve. Time se samo pravda zlo.

Ti potenciraš da su obje strane američke politike isto zlo. Plavi su vas sve doveli u Ameriku, dok su ovi doveli UN pred raspad.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 11 feb 2026, 16:54

Specijalce FUP-a diskvalifikovali sa testa fizicke snage na onom takmicenju u Emiratima :rol: :rol: :rol: :rol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 15 gostiju.