Kup Bosne i Hercegovine 2025/26.
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2025/26.
Ovako kao Stupcanica ce proci sutra i zenicka skalamerija. Smrdis Zenico, smrdis Zenico. 
- VibeTribeX
- Kontakt:
Kokuzluk te ubio bijedoBadrHari je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:59Tanak repertoar, ponavlja se djetinjstvo, neimaština...VibeTribeX je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:30vidi se da si imao tesko djetinjstvoBadrHari je napisao/la: ↑10 feb 2026, 13:20
izvinjavam se što te percepcija mog imovinskog kartona vrijeđa![]()
kakve psihoanalize, pozavidio bi ti prijeratni psiholog pitara![]()
Svakako ste tu negdje sa filozofijom, jedan etnički čistio nesrbe drugi bi nas siromašne izgleda.![]()
Sportski pozdrav za buržujsku sarajevsku jaliju uz jednu pjesmu:![]()
odaješ se druže, čim ti to toliko forsiraš ili te komšija masiro po čmarnom kolutiću ili te babo nije grlio ko dijete
TM87 možete vi bolje od ovog londonca, ja sam s njim završio![]()
Kad si bio dijete malo komšija se silovao smrdi zenico, smrdi zenico
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
Zar ste stvarno mislili da ćemo dopustiti da nam tripletu ugrozi nekakva Stupčanica?DoktorXabaras je napisao/la: ↑10 feb 2026, 18:17Beus![]()
![]()
![]()
Čovjek je jači od Čeferina i to onog pravog ne ovog za sirotinju.
Protiv osvajača FA kupa očekujte minimalno dva penala za nas.
Hinjski 1995
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 11 feb 2026, 00:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
GradKamena1
- Kontakt:
Mjau,mjau.
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 19:10Kad je bilbija rukom ostvario prednost, gurnuo loptu sebi naprijed, jel bio ponisten gol?HercegovinaCali je napisao/la: ↑10 feb 2026, 18:55U izgradnji napada iz kojeg dođe do gola ne postoji slučajna/namjerna ruka. Ostvarivanje prednosti rukom - poništavanje gola.

Samo cu ovo ostavit ovdje da se nadje za one kraceg pamcenja
-
GradKamena1
- Kontakt:
Amco46 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 23:40Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 19:10Kad je bilbija rukom ostvario prednost, gurnuo loptu sebi naprijed, jel bio ponisten gol?HercegovinaCali je napisao/la: ↑10 feb 2026, 18:55U izgradnji napada iz kojeg dođe do gola ne postoji slučajna/namjerna ruka. Ostvarivanje prednosti rukom - poništavanje gola.
Samo cu ovo ostavit ovdje da se nadje za one kraceg pamcenja![]()

-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ne gleda se isto ruka u vlastitom sesnestercu i u napadackoj polovini.Isto kao sto nije isti faul na sredini terena i za penal.GradKamena1 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 07:53Amco46 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 23:40Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 19:10
Kad je bilbija rukom ostvario prednost, gurnuo loptu sebi naprijed, jel bio ponisten gol?
Samo cu ovo ostavit ovdje da se nadje za one kraceg pamcenja![]()
![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Shategabri
- Kontakt:
-
Convicts1988
- Kontakt:
Bit ce malo vise nego protiv Goska iz Gabele veceras.
Hellcome to Nicaze
Hellcome to Nicaze
-
OdmutNicaze1988
- Kontakt:
Zašto mitomani i falsifikatori apsolutno svega krađu uslijed igranja rukom Bilbije pravdaju još jednom krađom/sudijskom greškom na utakmici Rumunija - BiH?
Šta je s vama ljudi?
Šta je s vama ljudi?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- LondonBlues
- Kontakt:
Pogrijesio si nitko ne pokusava opravdati, nego im samo pokazujemo koliko su kontradiktorni. Jedno im smeta zasto se nije svirnulo, drugo im je sasvim okej. Vidis i ti si sam u svom postu kotradiktoran jedno je kradja, drugo je greska. Ako moze ovaj na BiH pogrijesit, zasto onda ne bi mogo pogrijesit i Jelic?
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
Prije svega ne razumijete fudbalska pravila, svaka ruka u kaznenom prostoru nije penal ali je svako igranje rukom igrača koji zabija gol iz iste akcije nereguralan. Dakle, po pravilima penal možda i jeste a možda i nije, ovisno o sudijskoj procjeni dok za ruku Nemanje neme dileme da je gol morao biti poništen.LondonBlues je napisao/la: ↑11 feb 2026, 09:44Pogrijesio si nitko ne pokusava opravdati, nego im samo pokazujemo koliko su kontradiktorni. Jedno im smeta zasto se nije svirnulo, drugo im je sasvim okej. Vidis i ti si sam u svom postu kotradiktoran jedno je kradja, drugo je greska. Ako moze ovaj na BiH pogrijesit, zasto onda ne bi mogo pogrijesit i Jelic?
- LondonBlues
- Kontakt:
I to si u pravu. Samo je ova ruka u kaznenom bila skolski primjer penala, po svim fudbalskim pravilima.chily-rz je napisao/la: ↑11 feb 2026, 09:56Prije svega ne razumijete fudbalska pravila, svaka ruka u kaznenom prostoru nije penal ali je svako igranje rukom igrača koji zabija gol iz iste akcije nereguralan. Dakle, po pravilima penal možda i jeste a možda i nije, ovisno o sudijskoj procjeni dok za ruku Nemanje neme dileme da je gol morao biti poništen.LondonBlues je napisao/la: ↑11 feb 2026, 09:44Pogrijesio si nitko ne pokusava opravdati, nego im samo pokazujemo koliko su kontradiktorni. Jedno im smeta zasto se nije svirnulo, drugo im je sasvim okej. Vidis i ti si sam u svom postu kotradiktoran jedno je kradja, drugo je greska. Ako moze ovaj na BiH pogrijesit, zasto onda ne bi mogo pogrijesit i Jelic?
Nije lijepo tako očigledno lagati i izmišljati, bez obzira što redovno štuješ mitomaniju i falsifikovanje.LondonBlues je napisao/la: ↑11 feb 2026, 09:44Vidis i ti si sam u svom postu kotradiktoran jedno je kradja, drugo je greska. Ako moze ovaj na BiH pogrijesit, zasto onda ne bi mogo pogrijesit i Jelic?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Apsolutno si upravu, penal bi sviralo 95% sudija, ali koliko sudija bi poništilo ruku Bilbije? Svjestan si da bi je Jelić priznao i da je Bilbija ponio loptu u rukama, tako da samo objektivnosti. Boli vas q, uzeli titulu, za koju godinu na ruku će svako zaboravit.LondonBlues je napisao/la: ↑11 feb 2026, 09:58I to si u pravu. Samo je ova ruka u kaznenom bila skolski primjer penala, po svim fudbalskim pravilima.chily-rz je napisao/la: ↑11 feb 2026, 09:56Prije svega ne razumijete fudbalska pravila, svaka ruka u kaznenom prostoru nije penal ali je svako igranje rukom igrača koji zabija gol iz iste akcije nereguralan. Dakle, po pravilima penal možda i jeste a možda i nije, ovisno o sudijskoj procjeni dok za ruku Nemanje neme dileme da je gol morao biti poništen.LondonBlues je napisao/la: ↑11 feb 2026, 09:44Pogrijesio si nitko ne pokusava opravdati, nego im samo pokazujemo koliko su kontradiktorni. Jedno im smeta zasto se nije svirnulo, drugo im je sasvim okej. Vidis i ti si sam u svom postu kotradiktoran jedno je kradja, drugo je greska. Ako moze ovaj na BiH pogrijesit, zasto onda ne bi mogo pogrijesit i Jelic?
Ne znam ćemu fatanje tekme Rumunija - BiH sa ovom vašom krađom drug?
Zbog ćega pravdanje da nemate poguranac? Vi to dosta pametnije radite od Borca i to godinama. Razlika je i u kvaliteti pa se Borcu trebaju svirati penali, crveni protivničkim igračima i šta sve ne, dok ste vi imali sezona gdje ste svakako bili najjači igrački, ali naravno na tekmama gdje bi prosuli bodove na 50 50 % suđenja imali ste poguranac.
Država je takva kakva jeste, pa možete vedrit savezom sa Vicom. Svaka čast Beusu na guranju, tako se gura svoj narod, a ne ko naši klošari
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
- LondonBlues
- Kontakt:
Vidi ovo posto me niko ziv nije shvatio da pojednostavim svima.StriktnoZlo je napisao/la: ↑11 feb 2026, 10:09Apsolutno si upravu, penal bi sviralo 95% sudija, ali koliko sudija bi poništilo ruku Bilbije? Svjestan si da bi je Jelić priznao i da je Bilbija ponio loptu u rukama, tako da samo objektivnosti. Boli vas q, uzeli titulu, za koju godinu na ruku će svako zaboravit.LondonBlues je napisao/la: ↑11 feb 2026, 09:58I to si u pravu. Samo je ova ruka u kaznenom bila skolski primjer penala, po svim fudbalskim pravilima.chily-rz je napisao/la: ↑11 feb 2026, 09:56
Prije svega ne razumijete fudbalska pravila, svaka ruka u kaznenom prostoru nije penal ali je svako igranje rukom igrača koji zabija gol iz iste akcije nereguralan. Dakle, po pravilima penal možda i jeste a možda i nije, ovisno o sudijskoj procjeni dok za ruku Nemanje neme dileme da je gol morao biti poništen.
Ne znam ćemu fatanje tekme Rumunija - BiH sa ovom vašom krađom drug?
Zbog ćega pravdanje da nemate poguranac? Vi to dosta pametnije radite od Borca i to godinama. Razlika je i u kvaliteti pa se Borcu trebaju svirati penali, crveni protivničkim igračima i šta sve ne, dok ste vi imali sezona gdje ste svakako bili najjači igrački, ali naravno na tekmama gdje bi prosuli bodove na 50 50 % suđenja imali ste poguranac.
Država je takva kakva jeste, pa možete vedrit savezom sa Vicom. Svaka čast Beusu na guranju, tako se gura svoj narod, a ne ko naši klošari![]()
Znaci ne moze jedno biti kradja a drugo greska. Ili su obe situacije greske ili su obe situacije krađa.
Sto se mene tice oboje je krađa, ali nemojte samo laznog moralisanja u situacijama kako vama odgovara pa je jedno krađa a drugo je samo pogreška.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, gh0stHZ, mavi, Zaboljesutra i 31 gost.