KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Ide zetra za top osam na 6500
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Neka niko ne misli da ce Bosna lako pobjediti u Kupu Široki ,a potom i Igokeu.
Isto tako mislim i za ligu
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Ama ko to misli? O cemu ti vise? Bosna se tek vraca ove sezone, Igokea je favorit.Amirutah1988 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 09:38Neka niko ne misli da ce Bosna lako pobjediti u Kupu Široki ,a potom i Igokeu.
Sarajevo u 6, Bosna u pola 8... biće kašnjenja 
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Nece biti lako ni protiv Širokog,to ce se vidjeti i u Ligi a i u Kupu.DirkNowitzki je napisao/la: ↑11 feb 2026, 09:54Ama ko to misli? O cemu ti vise? Bosna se tek vraca ove sezone, Igokea je favorit.Amirutah1988 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 09:38Neka niko ne misli da ce Bosna lako pobjediti u Kupu Široki ,a potom i Igokeu.
A misle mnogi to ovdje po pisanju
Bez dodatnog pojačanja u reketu teško će biti.DirkNowitzki je napisao/la: ↑11 feb 2026, 09:54Ama ko to misli? O cemu ti vise? Bosna se tek vraca ove sezone, Igokea je favorit.Amirutah1988 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 09:38Neka niko ne misli da ce Bosna lako pobjediti u Kupu Široki ,a potom i Igokeu.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Isto je i obrnuto nece ni oni lahko dobit Bosnu na kraju krajeva Igokea je favorit. Najbitnije da se oporave povredjeni a ostalo će doći na svoje .Amirutah1988 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 09:38Neka niko ne misli da ce Bosna lako pobjediti u Kupu Široki ,a potom i Igokeu.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
To stoji,ali Bosna mora oprezno uci u te utakmicebordobijeli je napisao/la: ↑11 feb 2026, 10:39Isto je i obrnuto nece ni oni lahko dobit Bosnu na kraju krajeva Igokea je favorit. Najbitnije da se oporave povredjeni a ostalo će doći na svoje .Amirutah1988 je napisao/la: ↑11 feb 2026, 09:38Neka niko ne misli da ce Bosna lako pobjediti u Kupu Široki ,a potom i Igokeu.
Dan te yebo kakav degenerik, nadam se da će mu Dubravko zabraniti da prismrdi utakmicama.Načelnik Općine Centar Srđan Mandić ugostio košarkaše Reggiane i poželio im uspješnu utakmicu protiv Bosne
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Shategabri
- Kontakt:
ilko debilko
Nekad je drot bila odrednica za jedinicu gluposti, danas je definitivno političar.
Kakvog se sve šljama bavi politikom
Koševo Zapad
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ovaj Rostock izgubio kuci od ovih madjara a danas kvota 1.30 d ce pobjediti Murciu.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
E svašta. Imamo ubjedljivo najgluplje političare.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Ovi momci nisu zasluzili ovu posjetu u Zetri.
Ne trebamo proci nigdje.
Ne trebamo proci nigdje.
Karutes je glupan
Rostock gubi 7 razlike a Szombathely vodi 5 razlike čini mi se.
Mora se ovo iskoristiti promašili su 4 otvorene trojke 3 su im izašle iz obruča, treba se pokušati odvojiti što prije
Mora se ovo iskoristiti promašili su 4 otvorene trojke 3 su im izašle iz obruča, treba se pokušati odvojiti što prije
Koji kurqc je ovom petru
Atic cim primi loptu van 6.75 ide izgubljena,hebo ga Bekir sto mu utuvi da je neki pley i organizator 
Nesto slabo komentara kad vodimo i dobro igramo
Janari
Janari
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Rostok tri minute do kraja vodi 4 razlike, upadoše im 2 trice
Uze ih Mursia, Rostov od 82:78 ode na 82:88. Idemo na Mađare abd
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Super poluvrijeme.Pogotovo defanzivno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.