Ja i dalje ne razumijem to... Sve i da mi damo ispisnicu, valjda Biberović nije imao tursko državljanstvo prije šesnaeste, šta mu znači ta ispisnica onda?
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
-
TripleThreat
- Kontakt:
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
"Your favorite player's favorite player" - MB
Ocito da imaju namjesteno sve poslije toga, cim nude te pare za ispisnicu. Nadam se da nasi nisu glupi pa da pristanu. Bas mi ga je drago vidjeti da uvijek izvisi, a glumio velikog Turcina. Smece sandzacko.TripleThreat je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:31Ja i dalje ne razumijem to... Sve i da mi damo ispisnicu, valjda Biberović nije imao tursko državljanstvo prije šesnaeste, šta mu znači ta ispisnica onda?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
TripleThreat
- Kontakt:
U nekoj hipotezi da mu se ta ispisnica i dadne, onda nema druge nego laktat se sa FIBA-om oko Garze, jer bi onda to bili identični slučajevi.DamirT je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:34Ocito da imaju namjesteno sve poslije toga, cim nude te pare za ispisnicu. Nadam se da nasi nisu glupi pa da pristanu. Bas mi ga je drago vidjeti da uvijek izvisi, a glumio velikog Turcina. Smece sandzacko.TripleThreat je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:31Ja i dalje ne razumijem to... Sve i da mi damo ispisnicu, valjda Biberović nije imao tursko državljanstvo prije šesnaeste, šta mu znači ta ispisnica onda?
"Your favorite player's favorite player" - MB
mislim da je amidzic od turcina on.Igraju zajedno u Orloviku.
Malog se cak mislim malo i skarta zbog njega.Vec sa 17g igra i prvu ligu fino, trebao je da ima puno vecu ulogu recimo ljetos za mlade repke
Ma mozemo se mi laktati koliko hocemo kad nam je uticaj tamo kao kod Andore. S Berbom da se laktamo tamo? Pa bolje da se mi sa foruma skupimo, nego da njega saljemo.TripleThreat je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:36U nekoj hipotezi da mu se ta ispisnica i dadne, onda nema druge nego laktat se sa FIBA-om oko Garze, jer bi onda to bili identični slučajevi.DamirT je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:34Ocito da imaju namjesteno sve poslije toga, cim nude te pare za ispisnicu. Nadam se da nasi nisu glupi pa da pristanu. Bas mi ga je drago vidjeti da uvijek izvisi, a glumio velikog Turcina. Smece sandzacko.TripleThreat je napisao/la: ↑10 feb 2026, 16:31
Ja i dalje ne razumijem to... Sve i da mi damo ispisnicu, valjda Biberović nije imao tursko državljanstvo prije šesnaeste, šta mu znači ta ispisnica onda?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Znaci razvijamo ga za Turke.
Treba biti oprezan sa njima, prelivode su to, ako bude promil šanse za Tursku poslat ce ga Emir.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nije jedini, to je sada cesta pojava kod naše djece, da igraju od Švedske preko Austrije Slovenije Hrvatske Srbije i Turskebhsport je napisao/la: ↑10 feb 2026, 18:11Znaci razvijamo ga za Turke.
Treba biti oprezan sa njima, prelivode su to, ako bude promil šanse za Tursku poslat ce ga Emir.
Predstojećeg ljeta U-16, U-18 i U-20 reprezentacije Bosne i Hercegovine učestvovati će na evropskim prvenstvima B divizije.
Što se tiče izbora selektora omladinskih selekcija, odluka će biti donesena na sljedećoj sjednici Upravnog odbora KSBiH, koja je planirana na dan odigravanja finala Kupa Mirza Delibašić u mjestu održavanja završnog turnira.
Polufinalni mečevi na rasporedu su 20. februara, a finale se igra dan kasnije.
Na prijedlog selektora Zmajeva Darija Gjergje, u sklopu okupljanja seniorske reprezentacije u Tuzli ovog mjeseca organizovati će se i okupljanje mlade reprezentacije sa jednom kontrolnom utakmicom. (vjerovatno U-20)
Što se tiče izbora selektora omladinskih selekcija, odluka će biti donesena na sljedećoj sjednici Upravnog odbora KSBiH, koja je planirana na dan odigravanja finala Kupa Mirza Delibašić u mjestu održavanja završnog turnira.
Polufinalni mečevi na rasporedu su 20. februara, a finale se igra dan kasnije.
Na prijedlog selektora Zmajeva Darija Gjergje, u sklopu okupljanja seniorske reprezentacije u Tuzli ovog mjeseca organizovati će se i okupljanje mlade reprezentacije sa jednom kontrolnom utakmicom. (vjerovatno U-20)
Pitao sam prije par dana za ovog momka: (sc sport.raport)
https://****.****/nema-jos-18-g ... bh-kosarke
https://****.****/nema-jos-18-g ... bh-kosarke
Kako bi trebao izgledati spisak U20 reprezentacije za ovo okupljanje u krajem februara?
Ovo je ekipa U-18 od 2024.godine, kojoj će vjerovatno biti dodana imena koja su se izdvojila na prošlogodišnjem Eurobasketu U-18 (Manojlović, Kliještanin, Teletović). Znam da je Aćimović (Igokea) u Americi ....ostali su manje više još u igri
Dio je već na širem spisku seniorske reprezentacije (Manojlović, Skalonjić, Hrelja)

Koje je godište Tarik Islamović što igra na koledžu u Americi?
Daut Livadic se cini kao jako zaninljiv igrac. Konkurise li taj uzrast za u20 selekciju?
Obzirom da je okupljanje za par dana, imamo li info o clanovima strucnog staba?
Obzirom da je okupljanje za par dana, imamo li info o clanovima strucnog staba?
Pozvan mali preldzic na ovo u20 okupljanje
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.