Igre - Kako, gdje, šta...?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Koja izdavačka kuća ima najbolje igrice?

Electronic Arts
245
42%
Activision Blizzard
67
11%
Konami
171
29%
CapCom
13
2%
Take-Two
9
2%
Square Enix
12
2%
Sony
40
7%
Nintendo
28
5%

Ukupno glasova: 585

Puma
Moderator
Kontakt:

Re: Games All About

Post Postao/la Puma » 23 apr 2011, 12:42

Arsenalisation je napisao/la:Prince of Persia: The Forgotten Sands je li ko igrao,msm je li moglo pokrenuti na 1 gb rama...? :cry:
jeste kod mene
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 23 apr 2011, 14:34

Puma je napisao/la:
Arsenalisation je napisao/la:Prince of Persia: The Forgotten Sands je li ko igrao,msm je li moglo pokrenuti na 1 gb rama...? :cry:
jeste kod mene
je li dosta stekalo?skinuo sam onaj 1.dio sands of time i vidio sam kako se valjda radnja nastavlja u ovom dijelu forgotten sands...ali 1,5 gb rama minimum... ;) :?:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 apr 2011, 14:41

Arsenalisation je napisao/la:
Puma je napisao/la:
jeste kod mene
je li dosta stekalo?skinuo sam onaj 1.dio sands of time i vidio sam kako se valjda radnja nastavlja u ovom dijelu forgotten sands...ali 1,5 gb rama minimum... ;) :?:
Smanji quality pa nece stekati,nije neka grafika pa da zahtjeva ;) Nije Crisys :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 23 apr 2011, 15:33

Prešao sam ja The forgotten sands, pa ima već podosta vremena, interesanta je kao i svi ostali dijelovi, iako ima par bugova ponegdje ali jbg pokušaj se snaći, ne sjećam se jesam li baš bio zadovoljan grafikom, ali evo na Youtube vidim da je jako dobra, ne znam je li meni bila ovako dobra.....

Ja mislim da nije zadatak spasiti princezu nego nešto oko brata mu, on neko čudovište, i ima vojsku svoju nekih kostura i tako..... Vidi recenziju.....

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 23 apr 2011, 15:39

e li dosta stekalo?skinuo sam onaj 1.dio sands of time i vidio sam kako se valjda radnja nastavlja u ovom dijelu forgotten sands...ali 1,5 gb rama minimum... ;) :?:
nije mi uopste stekalo

samo odes desni klik na ikonu igre->properties->compatibility->pa run this program in compatibility mode for windows 98/ME i kliknes dole na ono run in 640x480 screen resolution i mora moci
Call the coroner!

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 23 apr 2011, 19:50

Joj vi meni govorite kako da napravim ovu forgotten sands a ni ovu prvu verziju nisam uspio...Znaci skinuo sam sa torrenta i ljudi tamo govore da radi 100% dobio sam 2 rar fajla i treba valjda neki iso fajl preko demona uradit a ja sam laik za takve instalacije...Ako neko zna o cemu se radi i ako je slucajno imao istu situaciju pls nek' pomaze... :mrgreen:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 24 apr 2011, 15:52

mozes li se u mafia 2 ono zajebavat po gradu ?? il samo misije ??
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 26 apr 2011, 15:50

504 MB
2,9 GHz
128 MB graficka karta...

Ima li ko da mi preporuci kakvu dobru igru :oops: ?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 26 apr 2011, 23:29

Nail for Real je napisao/la:504 MB
2,9 GHz
128 MB graficka karta...

Ima li ko da mi preporuci kakvu dobru igru :oops: ?
strpi se i sacekaj Battlefield 3 ili dotad igraj Grand Theft Auto 4

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 29 apr 2011, 16:31

[youtube][/youtube]

valjda novi Need For Speed: The Run

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 29 apr 2011, 17:15

kad smo kod tih auta, imal kakva dobra trkaca igra, da nije NFS
Call the coroner!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 29 apr 2011, 17:20

Puma je napisao/la:kad smo kod tih auta, imal kakva dobra trkaca igra, da nije NFS
probaj grid

slika
FIFA 12: procurili prvi detalji
Pametniji protivnici i realističniji lomovi nogu.

Ovogodišnje izdanje trenutno najbolje fudbalske simulacije donijet će "Impact Engine" (simulaciju sudara), koji će biti zadužen za uvjerljivo ponašanje igrača kada ih neko udari laktom u rebra, nagazi nogom na vrat ili im uradi nešto drugo podjednako strašno.

Sistem će tokom čitave utakmice pratiti gdje su igrači tačno udareni, te će njihova kondicija opadati shodno tome – ukoliko su ugruvani ili vuku neku laganu povredu, sve su šanse da će se prije kraja meča u agoniji skljokati na travu. Impact Engine na ovaj način prati stanje zglobova, kukova, koljena i ostalih dijelova tijela izloženih povredama u fudbalu.

Također, prerađena vještačka inteligencija bi se trebala pobrinuti da se igrači ponašaju sličnije ljudima i u nezgodnim situacijama reaguju u skladu sa svojim osobinama. Na primjer, odbrambeni igrači će brže trčati i više se truditi ako prema njima juri neki brz i opasan napadač. Isto tako, dodavanja naslijepo će biti onemogućena, jer ćete loptu u većini slučajeva moći uspješno uputiti samo onome ko vam je u vidokrugu.

Što se tiče grafike, EA Sports obećava vrlo kvalitetno osvjetljenje i sveukupni vizuelni stil stvarnih engleskih mečeva, zajedno sa kamerom smještenom bliže terenu.

Fifa 12 bi trebala izaći u oktobru ove godine.
Zadnja izmjena: QUARESMA 18<<<, dana/u 30 apr 2011, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 29 apr 2011, 22:02

Kad smo kod NFS-a, nedavno sam instalirao stari Porsche Unleashed. Legendarna igrica 8-)
[youtube][/youtube]

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 apr 2011, 16:40

Zaželio sam se sebi dobre strategije pa skidam Rome:Total War poslije ću skinuti i Age Of Empires III
Ovaj novi NFS izgleda odličan valjda će mi moć na komp :?
@bilal što me podsjeti na Porsche Unleashed sad i njega moram skinut u iščekivanju The Runa :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 30 apr 2011, 16:45

E kad sam formatirao disk, nisam snimio save fileove od AC Brotherhooda, ako neko zna gdje bih mogao skinuti save file do Sequence 5, jer mi se ne da prelaziti opet.....

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 30 apr 2011, 21:29

@unica nisam vidio covjeka koji vise skida igrica od tebe :lol: :D ja imam svega 3 igre na kompu,fifa,pes i cs :lol: :D

P.S.ajd da i ja probam skinut neku igru,preporucite mi kakvu strategiju :D :)
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 30 apr 2011, 22:13

DAVID VILLA je napisao/la:@unica nisam vidio covjeka koji vise skida igrica od tebe :lol: :D ja imam svega 3 igre na kompu,fifa,pes i cs :lol: :D

Rise of Nations,Rise of Pirates,Age of Empires,Knights of Honor,Stronghold,Medevial Total War....ako imas jak komp Civilisation V je igra za tebe... :)
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 30 apr 2011, 23:14

DAVID VILLA je napisao/la:@unica nisam vidio covjeka koji vise skida igrica od tebe :lol: :D ja imam svega 3 igre na kompu,fifa,pes i cs :lol: :D

Šta ba ja, vidi QUARESME zna svaku :D .....

Ne skidam ni ja jarane, uvijek hoću ali ne znam šta bih..... Ja sam prije na XP imao ovaj AC, PES, CS i možda još jednu..... Skinem nekad neku, ne htjedne, obrišem, htjedne pređem Single Player i obrišem...... Uglavnom nezz koju bih mrsko mi čitati svaku..... Uglavnom volim ove ovakve kao npr CoD, AC mi i nije baš zanimljiv toliko sad, sportske.....

Ma ruži me otac kaže ništa ne napreduješ samo Fifu ganjaš :D .....

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 30 apr 2011, 23:49

Unica_Liverpool_ je napisao/la:

Šta ba ja, vidi QUARESME zna svaku :D .....

Ne skidam ni ja jarane, uvijek hoću ali ne znam šta bih..... Ja sam prije na XP imao ovaj AC, PES, CS i možda još jednu..... Skinem nekad neku, ne htjedne, obrišem, htjedne pređem Single Player i obrišem...... Uglavnom nezz koju bih mrsko mi čitati svaku..... Uglavnom volim ove ovakve kao npr CoD, AC mi i nije baš zanimljiv toliko sad, sportske.....

Ma ruži me otac kaže ništa ne napreduješ samo Fifu ganjaš :D .....
sta mene uplićeš tu :mrgreen:

ipak si ti jedini ovde Hardcore Gamer :mrgreen:

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 01 maj 2011, 07:40

Po čemu si to zaključio :D

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1 i 4 gosta.