Potpuno netOčno: Real je igrao 18 finala, samo 3 puta izgubio finale.denimen99 je napisao/la: ↑06 feb 2026, 07:49Ne, samo kažem da sam realan i ne ocekujm da ista ekipa osvoji svake godine. Ja fakat uživam i u PSG-ovoj igri, Cherkiju, Pedriju, cak i Arsenalu. Uostalom, Real kao i svaka druga ekipa je više puta izgubila nego osvojila, tako da bi bilo bas debilno da me "bole" golovi ovoga ili onoga, zar ne?TheMix je napisao/la: ↑05 feb 2026, 21:29Znaci sutra ko god izbaci Reala, pricat ce se o titulama samo, a ovo sto se dogadja u sadasnjem vremenu je nebitno ili sto vec prema tvojem nacinu razmisljanja.
Onda ne moramo niti pratiti utakmice, nego dodjemo pogledati finale i ukljucimo se na dodjelu naslova prvaka lige ako tvoj ili moj klub uzme titulu.
Ja šprdam Arsenal, ali se potajno nadam da uzmu sve 4 naslova, ili 5, gdje god da su u igri, jer nam to onda otvara nove diskusije hahah
Sad računati tu nebitne poraze u četvrtfinalu, nigdje veze.
Pogotovo od ekipa kojima je fešta kad im Real dolazi u goste.
Uvijek je gušt dobiti šampione, pogotovo one koji su privatizovali najjače takmičenje u fudbalu na svijetu.