Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Rekoh prije par dana da bi ovo mogao biti plod loseg rasporeda! Cak smo i u tom periodu imali dva kiksa, a ovo sad je budjenje! Uopste ne sumnjam u jedan siguran poraz u Rimu! A nakon toga i tesku borbu protiv Galate i vrlo moguće ispadanje..
Bremer slomljen, covjek igra kostantno i normalno je da je pao..
Max Allegri
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Ovo je spaletijev poraz 1/1, a za opendu smo znali i ranije da je parmak. Al Koopmejiners kako udje mi se tacno nismo sastavili s loptom. Jbm mu majku ko god je njega skautirao i doveo.
Zasluzen poraz, Spaletti treba skontati da mu ovi eksperimenti ne trebaju, vidis da imas formaciju u kojoj se igra odlicno, ti radis neke glupe rokade, jos veceras kad nemas Yildiza, to se jos vise primjeti.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Al i Perin je fenomen, lik nije odbranio šut zadnjih 10 utakmica. Kakva je to slina od golmana.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma nema šta umjesto da nakon 12 sekundi vodiš 1-0, pa onda tri Čikove prilike za 0-4 ljudi nas zasluženo ubili u drugom.
Ovo je na Spaletiju, mijenjati **** formaciju koja ti ide gdje se Lokateli mora spuštati na štopera svaki njihov napad nema nikakvog smisla.
Meni je iskreno krivo jer je ovo jedini trofej koji smo mogli osvojiti ove godine.
Ovo zaboraviti i okrenuti se Laciju u nedjelju svaka utakmica je od nedjelje na nož u ligi da izborimo Ligu šampiona.
Ovo je na Spaletiju, mijenjati **** formaciju koja ti ide gdje se Lokateli mora spuštati na štopera svaki njihov napad nema nikakvog smisla.
Meni je iskreno krivo jer je ovo jedini trofej koji smo mogli osvojiti ove godine.
Ovo zaboraviti i okrenuti se Laciju u nedjelju svaka utakmica je od nedjelje na nož u ligi da izborimo Ligu šampiona.
Zadnja izmjena: BocaJuniors1905, dana/u 05 feb 2026, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ma ljudi imali smo od osme sekunde do pete minute 3 gol sanse.
O promasenim loptama i promasenim pasovima na 10 metara od protivnickog gola se mogu knjige pisati.
O promasenim loptama i promasenim pasovima na 10 metara od protivnickog gola se mogu knjige pisati.
Rezultat koji ne prikazuje vidjeno, od 3 zicera na startu, interpretacije ruke koja je okrenula utakmicu gdje je sudija želio pa dalje, 2 gola su poklon Bremera koji je presaugao i kažnjeni smo naravno gdje protivnik zabije svaki sut.
Nikakva tragedija kao sto sam rekao i prije tekme, postoje vaznije utakmice od četvrtfinala kupa. Samo zalim sto Spaletti nije izveo odmah ovo sto je kasnije uveo.
I svakako, u 4 utakmice ili 5 je probao igrati s jednim priucenim krilom tj fakticki bez njega i svaki put smo los kraj izvukli.
P.S. Cijeli mercato su trebali posvetiti tome da Koopanja poklone nekome, daleko najgore pojacanje u historiji kluba.
Massimo Pavan: “Se Spalletti avesse saputo che Fabbri decideva la qualificazione faceva giocare la Next Gen.
Si susseguono le reazioni per l'assurdo calcio di rigore assegnato all'Atalanta dall'arbitro Fabbri, che ha falsato il quarto di finale di Coppa Italia spianando la strada ai nerazzurri: "Il #var ha distrutto il #calcio è l’@AIA_it dovrebbe provare solo tanta vergogna a falsare così le partite #AtalantaJuve", ha commentato su X il giornalista di Italia Oggi Luigi Chiarello.
Nikakva tragedija kao sto sam rekao i prije tekme, postoje vaznije utakmice od četvrtfinala kupa. Samo zalim sto Spaletti nije izveo odmah ovo sto je kasnije uveo.
I svakako, u 4 utakmice ili 5 je probao igrati s jednim priucenim krilom tj fakticki bez njega i svaki put smo los kraj izvukli.
P.S. Cijeli mercato su trebali posvetiti tome da Koopanja poklone nekome, daleko najgore pojacanje u historiji kluba.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pogba je napisao/la: ↑05 feb 2026, 22:59Rezultat koji ne prikazuje vidjeno, od 3 zicera na startu, interpretacije ruke koja je okrenula utakmicu gdje je sudija želio pa dalje, 2 gola su poklon Bremera koji je presaugao i kažnjeni smo naravno gdje protivnik zabije svaki sut.
Massimo Pavan: “Se Spalletti avesse saputo che Fabbri decideva la qualificazione faceva giocare la Next Gen.![]()
Tacno, sve na mjestu. S tim da iako je izveo sta je izveo, on ne može uci na teren i zabiti one zicere.
Budimo realni Cisco X2 i mckennie sa metar 7 metara ne ubaci. Thuram u prvoj minuti cak ni to nije losa prilika, pasalic bi vjerovatno zabio...
Druga sezona zaredom ispadanje u četvrtfinalu kupa. Večerasnji rezultat je sramotan iako je Juve bio bolji na terenu.
Još jedna sezona bez trofeja.
Samo se nadati da će na kraju završiti u top 4 i izboriti ligu prvaka sljedeće sezone.
Još jedna sezona bez trofeja.
Samo se nadati da će na kraju završiti u top 4 i izboriti ligu prvaka sljedeće sezone.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Conceicao + klovn sa kosova+ n.gonzales( eto ga na ljeto nazad) imao si Soule koji je bolji od svakog, matematikom se necu bavit i minusom.
Nadam se da Bremera nisu povrede satrale, veceras kriminalan, i prosle tekme je bilo ispada. Ako postoji opcija za Vlahovica da se produzi samo ne gledat ove crnce pletenice kosice.
Nastavlja se tezak raspored, bice ovo guravo za 4.mjesto mozemo svakog dobit, ali i od svakog popusit.
Nadam se da Bremera nisu povrede satrale, veceras kriminalan, i prosle tekme je bilo ispada. Ako postoji opcija za Vlahovica da se produzi samo ne gledat ove crnce pletenice kosice.
Nastavlja se tezak raspored, bice ovo guravo za 4.mjesto mozemo svakog dobit, ali i od svakog popusit.
Soule nije bolji ni od jednog naravno.
A i vidjeli smo ga u Torinu nedavno gdje nije dotakao loptu.
Ali hajmo opet bulazniti kako je on igračina, a i Huijsen je Maldini.
A i vidjeli smo ga u Torinu nedavno gdje nije dotakao loptu.
Ali hajmo opet bulazniti kako je on igračina, a i Huijsen je Maldini.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 05 feb 2026, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
Ne žalim stvarno za Kupom toliko, ali žalim kad nekog nadigras u svakom segmentu, a dobijes golove iz bukvalno tri udarca na gol.
Zalim samo zbog dobre partije vecine nasih igrača. Kopmajners mora sam doci ispred uprave i traziti transfer iz kluba. Ovo vise ne vodi nigdje. Mozda ga AZ Alkmaar jos zeli ...
Zalim samo zbog dobre partije vecine nasih igrača. Kopmajners mora sam doci ispred uprave i traziti transfer iz kluba. Ovo vise ne vodi nigdje. Mozda ga AZ Alkmaar jos zeli ...
Sve pogresno, ko prstom u ****.Mig_Mig je napisao/la: ↑05 feb 2026, 22:45Rekoh prije par dana da bi ovo mogao biti plod loseg rasporeda! Cak smo i u tom periodu imali dva kiksa, a ovo sad je budjenje! Uopste ne sumnjam u jedan siguran poraz u Rimu! A nakon toga i tesku borbu protiv Galate i vrlo moguće ispadanje..
- Juventinisimo
- Kontakt:
Max nas prokleo... 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Ne bi iznenadilo da laziu zabijemo 3 do 60.minute.
Ako postajemo takva ekipa, to nije idealno. Mada je bolje 200x od one mrtvaje koju smo gledali zadnjih 4,5 godina.
Ako postajemo takva ekipa, to nije idealno. Mada je bolje 200x od one mrtvaje koju smo gledali zadnjih 4,5 godina.
Bio sam uupravu ja gledam kosovara u nekoj paralelnoj stvaenosti, kod tebe on ima 6 golova i 3 ass..i ovaj portugalac sto mu treba 16 prilika da zabije go.
A zasto bi trebali biti iznenađeni ako ekipa koja je jos u nastanku u pravom smislu ima amplitude u rezultatima? To je normalno. Ono sto je pozitivno cak i u porazima i remijima je da su dosli iako smo bili bolja ekipa i sto niko ovaj Juventus jos nije nadigrao. Postoje nacini za gubljenje utakmica koji su nama dobro poznati gdje nismo vidjeli svjetlo na kraju tunela. Kao i pobjeda koje smo znali da dugoročno ne vode nicemu.
Btw, sjesti i zamoliti Dusana da produzi jer valjda ste dosli tobe (dobra većina) koliko je on nama potreban. Onakve nebuloze koji isti forumaši pisu ovdje o njemu i drkaju krac protivnickim igračima su odvratne. A tek o Robbenima iz rome
U ovom kupu i da smo prosli valjda ima i Inter koji je bolji od nas, eto svi ce nam se skloniti (kao što redovno rade
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 05 feb 2026, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
sad gledam golove atalanti pa ovo su 2 autogola prakticno
i jedan ok ajde moze se reci penal...ali ova 2 ... kuku
i jedan ok ajde moze se reci penal...ali ova 2 ... kuku
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Spalletti nakon poraza, najvažnije:
- ako znamo da ima VAR treba se držati podalje od penala. (Isto ga je upozorio nakon Benfice, Napolija, i ko zna gdje jos, treba malo mozak ukljuciti.
- dalje, kako da objasnim sutra svojim igracima sta se ovdje desilo. (Odigrali su top utakmicu)
- Atalanta je donosila prave odluke bez nervoze, a mi smo prelagano sve to bacali u vodu.
- Nije mi se svidjelo zadnjih minuta kada smo neorganizirano se kretali po terenu. ( Ovo ide njemu na dušu, kad je Koop usao igrači smo sa igračem manje, odatle je i dosla treca greska Bremera, on ga je uvalio i sakrio se)
- ako znamo da ima VAR treba se držati podalje od penala. (Isto ga je upozorio nakon Benfice, Napolija, i ko zna gdje jos, treba malo mozak ukljuciti.
- dalje, kako da objasnim sutra svojim igracima sta se ovdje desilo. (Odigrali su top utakmicu)
- Atalanta je donosila prave odluke bez nervoze, a mi smo prelagano sve to bacali u vodu.
- Nije mi se svidjelo zadnjih minuta kada smo neorganizirano se kretali po terenu. ( Ovo ide njemu na dušu, kad je Koop usao igrači smo sa igračem manje, odatle je i dosla treca greska Bremera, on ga je uvalio i sakrio se)
- Burberry46
- Kontakt:
U prvom si trebao voditi dva gola razlike. Francisco je morao iskoristiti svoje sanse. Dobijes glup penal i ljudi zabiju sve sto opucaju i to je to.
Nema veze, idemo dalje ovaj Juve hoce da igra fudbal.
Idioti iz uprave nisu doveli Spalletiju napadaca, ima svoje razloge sto je trazio, vidjelo se i kod izlaska Davida. Opendu ocigledno ne vidi kao neku pravu devetku.
Boga moze biti od koristi.
Koop jos jednom pokazao da je fula, izgubljen lik
Dobiti Lazija i da Kenan bude skroz spreman
Nema veze, idemo dalje ovaj Juve hoce da igra fudbal.
Idioti iz uprave nisu doveli Spalletiju napadaca, ima svoje razloge sto je trazio, vidjelo se i kod izlaska Davida. Opendu ocigledno ne vidi kao neku pravu devetku.
Boga moze biti od koristi.
Koop jos jednom pokazao da je fula, izgubljen lik
Dobiti Lazija i da Kenan bude skroz spreman
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.