Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 18 jun 2009, 16:18

a sto se tice prelaska na drugaciji stil igre, ti si reko da oni hoce da predju na Barcin stil igre...
a znas kad ce to uspjeti, iako im to i krene za rulom sigurno nece se bas svi snaci u prvim godinama doks e ne uigraju...a milan ba nema tehnicara tipa Xavia, Inieste, ma nema tehncara klase Keite...sve neki razbijaci i hoce da predju na Barcn stil igre...za to im treba dosta para da dovedu dobreigrace, a oni to nemaju....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 jun 2009, 16:23

ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma jasta, nije njihov cilj, a sta je njhov cilj, LP, pa ne mkogu nista u LP,
sta je cilj Italjansko prvenstvo, pa ni tamo nista nemogu...
Cilj je bila Seria A, nakon lošeg starta su odustali od titule, i glavni cilj im je bio da izbore LP sljedeće godine. I naravno rekonstrukcija ekipe, to je normalan proces kroz koji prolaze sve velike ekipe.
Odlika velikih ekipe poput Milana, Reala... je da se uvijek vraćaju na velika vrata ( i to veoma brzo ), to su po ko zna koji put uradili,uraditi će opet.

a sto se tice prelaska na drugaciji stil igre, ti si reko da oni hoce da predju na Barcin stil igre...
Ne bukvalno, rekao sam da kopiraju Barcin recept dovođenjem mladog trenera, bivšeg asa kluba, koji ima neku drugu, svježiju viziju igre.

I haj da više ne zatrpavamo temu offtopicom, sačekat ćemo novu sezonu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 18 jun 2009, 17:04

Po meni ako ne dođe do transfera najveći krivac će biti Milan.Samo nešto pričaju po novinama kako im je Džeko prioritet,a ništa konkretno da urade,pa evo 2 sedmice se natežu da odu na pregovore u Wolfsburg.A onaj cigan Galliani rizikuje propadanje transfera(ne samo Džekinog,nego inače npr.Chissoko) zbog dva tri miliona.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 18 jun 2009, 17:10

hehehehehehe tolko se klubova povlacilo kao opcije i na kraju ce ostat :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 18 jun 2009, 17:15

ma 50% ovih prica su nasi mastoviti novinari izmislili mislim da je za ocekivat da ga wolfsi ostave ako prodju grupnu fazu lige prvaka zaradit ce te pare a svakim golom dzeki ce cjena samo rast...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 18 jun 2009, 17:35

dzeko ipak u wolfsburgu?

kako vas vise nije stid?

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 18 jun 2009, 17:50

Danas (18.06.) sam procitao 3 naslova:
1. Džeko pred potpisom za Milan, Wolfsburg dovodi Petrića!?
2. MARBACH: ZADRŽAĆEMO DŽEKU I GRAFITEA
3. DŽEKO NAJBLIŽI OSTANKU U WOLFSBURGU?

I toliko texta, a sve na kraju zavrsava sa velikim upitnikom, to samo ubija ljude u mozak...
100% sportski i krajnje opušten potpis

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 18 jun 2009, 17:52

RiNo je napisao/la:Danas (18.06.) sam procitao 3 naslova:
1. Džeko pred potpisom za Milan, Wolfsburg dovodi Petrića!?
2. MARBACH: ZADRŽAĆEMO DŽEKU I GRAFITEA
3. DŽEKO NAJBLIŽI OSTANKU U WOLFSBURGU?

I toliko texta, a sve na kraju zavrsava sa velikim upitnikom, to samo ubija ljude u mozak...
ma presmjesno
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 18 jun 2009, 17:56

od ovolike price oko prelaska naseg dijamanta na kraju nece nigdje otic nego ce ostati u klubu kojem je i igrao a to je wolfsburg
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 jun 2009, 18:38

A i vi ste gori sto se palite na svaku :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 18 jun 2009, 18:46

Stvarno su dosadni sa tim nagadjanjima te ode u Chelsea te ode u Milan te u Arsenal te ostade u Wolfsburgu ma neka bude sta ce biti gdje god zavrsi bit ce mu dobro sta se sekirate...
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 18 jun 2009, 18:46

ma nista ove sezone wolfsburg: misimovic, djeko, grafite i stilic (prema pisanju ovih nasih :D )

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 18 jun 2009, 19:11

19TM87 je napisao/la:ma nista ove sezone wolfsburg: misimovic, djeko, grafite i stilic (prema pisanju ovih nasih :D )
Zaboravio si Huntelara i Petrića. :D :D

Milan vodi sličnu transfer politiku kao i Liverpool, to jeste dosta sporu. Džeko bi vjerovatno prešao u Milan, ali se ovi natežu oko 2 milijuna, vidi se da su cigani.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 18 jun 2009, 19:59

Ja bi zamolio urednike sportsport.ba da ne pisu vise oko transfera naseg dijamanta Edina DŽeke...sve dok zvanicno ne potpise za nekoga ili odluci ostat u wolfsburgu, jer ovo je vise postalo smjesno, a i kvarite svoju reputaciju(jer dnevno se napise najmanje 3 razlicite informacije koje pobijaju jedna drugu), koja je do sada bila na visokom nivou i davala mnoge spotrske informacije koje smo bas sa ovog portala saznavali.

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 18 jun 2009, 20:27

19TM87 je napisao/la:Ja bi zamolio urednike sportsport.ba da ne pisu vise oko transfera naseg dijamanta Edina DŽeke...sve dok zvanicno ne potpise za nekoga ili odluci ostat u wolfsburgu, jer ovo je vise postalo smjesno, a i kvarite svoju reputaciju(jer dnevno se napise najmanje 3 razlicite informacije koje pobijaju jedna drugu), koja je do sada bila na visokom nivou i davala mnoge spotrske informacije koje smo bas sa ovog portala saznavali.
Upravu si, ovo svake tri minute nešto novo o Edinu a u stvari samo šuplja, dok ne bude konkretnih informacija ili dok se ne bude znalo gdje će nastaviti karijeru ne pisati više .
SAMO ŽELJO

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 18 jun 2009, 20:38

19TM87 je napisao/la:Ja bi zamolio urednike sportsport.ba da ne pisu vise oko transfera naseg dijamanta Edina DŽeke...sve dok zvanicno ne potpise za nekoga ili odluci ostat u wolfsburgu, jer ovo je vise postalo smjesno, a i kvarite svoju reputaciju(jer dnevno se napise najmanje 3 razlicite informacije koje pobijaju jedna drugu), koja je do sada bila na visokom nivou i davala mnoge spotrske informacije koje smo bas sa ovog portala saznavali.
pa sta ce oni, kad su ovi iz Milana papci...naguravaju se oko par miliona.... :D :D
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 jun 2009, 20:43

lejla je napisao/la:
pa sta ce oni, kad su ovi iz Milana papci...naguravaju se oko par miliona.... :D :D
uhhh uhhhhhhh vidi ovih Chelseavaca sto se razbacuju, cuj ma sta je par miliona, toliko Roman ostavi baksisa kad izace na veceru :mrgreen: ali nisu svi tako bogati nazalost :cry:

nego nemojte napadati sportsport.ba, pa oni samo prenose stvari kako se desavaju, ne izmisljaju nista samo prenose kad neko nesto izjavi. a to sto se transfer otegao je druga stvar. opet je ovo nista kad se uporedi sa prelaskom Ronalda u Real, pa to je trajalo 2 godine :twisted:

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 18 jun 2009, 20:48

Izgleda Edin ce jos godinu u Wolfsburgu :) :) :)
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 18 jun 2009, 20:52

nisam veliki ljubitelj milana samo zbog njihove igre dosad koje bila antinogomet a to je bila zbog anceltoija,on je sad otisao i ovaj novi ce nesto sigurno promijenit tako da to tek trebamo da vidimo...mnogi su u milanu propali(rivalda mi je najvise zao) ali to vise ne mora biti tako,negdje sam procitao da ce im sad form biti 4-3-3,to obecava.........a takodjer mislim da nisu cigani sto se tice ovog transfera,prvo su davali 20 mill,pa 22,25,pa evo sad 30 mill...tako da se ne natežu oko 2 mill vec su i ovi tvrdoglavi,znaju da imaju obrusenog dijamanta i ja licno mislim da dzeki nece nesto puno vise ni rast cijena,taman da igra ne znam kako...ipak sve dok on nije brazilac on nije toliko marketinski zanimljiv da za njega neko da npr.50,60 mill

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 18 jun 2009, 21:00

ja mislim da nam je svima ovako

slika

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Sheyi i 23 gosta.