FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Gerard Martin heroj. Bolji je od Baldea svakako.
Rutinska pobjeda, 1/2 finale CDR, idemo dalje.
Nepotrebno kompliciranje na kraju, opet zbog neefikasnosti.
Uglavnom dobra utakmica i igra.
Nepotrebno kompliciranje na kraju, opet zbog neefikasnosti.
Uglavnom dobra utakmica i igra.
- jasonstatham
- Kontakt:
Ovo je bilo nekako lagano, manje od pola gasa. Nadam se potpunoj koncentraciji počev od subote i ostatku sezone.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Šta raditi sa Rashfordom na kraju sezone ? Realno solidna statistika za džokera sa klupe. Može odigrati sve u napadu. Ali imaš već jednog takvog u Torresu.
Hahaahah.
Gledam snimak šanse u 91 min, kad Martin spašava gol i reakciju sudije. Izgleda kao da se majstor počeo radovati podizanjem obje ruke, hahahah, pa se brzo korigirao, hahaahah.
Pogledajte.
Gledam snimak šanse u 91 min, kad Martin spašava gol i reakciju sudije. Izgleda kao da se majstor počeo radovati podizanjem obje ruke, hahahah, pa se brzo korigirao, hahaahah.
Pogledajte.
Ako ce se dovoditi novi napadac na ljeto (a hoce najvjerovatnije), ja ga ne bi ostavio. Iako se dobro pokazao.
- jasonstatham
- Kontakt:
Ja bih ga ostavio, što ne?! Rotacija, povrede, ogroman broj utakmica. A momak je pokazao da zna.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Pa hoces napadaca dovesti, ali zato ti ide Lewa i opet imas u vrhu napada novog napadaca i Ferana, na krilu Raphinhu i treba njemu neka rezerva. Sa ovim finansijskim mogucnostima ne mislim da Barca moze puno bolje od Rasa dovesti, jedino ako nemaju kakvu novu nadu u La Masiji pa da se gura. A i u vrh napada ja ne vidim koga u ovom momentu Barca moze priustiti a da je top igrac, vec ce opet to biti krpljenje - mozda uzmu Kane iz Bayerna isto ko Lewu da promeoste 2/3 godine.
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Pa koliko znam problem je u registraciju a ne u izvrsenju transfera… A posto bibse trazila zamjena za Lewu onda valjda bi mogli dovesti neko zvucno ime… odlaskom Lewe bi se oslobodio veliki dio na platnoj racunici…Sport90 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 15:10Pa hoces napadaca dovesti, ali zato ti ide Lewa i opet imas u vrhu napada novog napadaca i Ferana, na krilu Raphinhu i treba njemu neka rezerva. Sa ovim finansijskim mogucnostima ne mislim da Barca moze puno bolje od Rasa dovesti, jedino ako nemaju kakvu novu nadu u La Masiji pa da se gura. A i u vrh napada ja ne vidim koga u ovom momentu Barca moze priustiti a da je top igrac, vec ce opet to biti krpljenje - mozda uzmu Kane iz Bayerna isto ko Lewu da promeoste 2/3 godine.
Rasforda treba ostaviti svakako, boljeg je tesko dovesti za te pare, a da je opet spreman biti rezervna opcija
Pod moranje je na ljeto umjesto leve dovesti neko ime, nekog mocnog igraca napadaca klasicnog sta kosta da kosta
Dovodjenj tog novog spica umjesto leve ne smije imati nikakve veze sa rasfordom, ekipa mora imati sirinu, rasford, feran i mali svedjanin moraju biti zamjene, a yamal rafinja i taj novi napadac prve opcije
Pod moranje je na ljeto umjesto leve dovesti neko ime, nekog mocnog igraca napadaca klasicnog sta kosta da kosta
Dovodjenj tog novog spica umjesto leve ne smije imati nikakve veze sa rasfordom, ekipa mora imati sirinu, rasford, feran i mali svedjanin moraju biti zamjene, a yamal rafinja i taj novi napadac prve opcije
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ostanak u zavisnosti od toga koliko bi kostao taj deal. Ovo sad je idealno, ali samo kratkorocno. Velika plata ni pod razno, jer je u Unitedu 2 ili 3 puta proigrao kad mu je isticao ugovor. I onda drastican pad.
Da je top klasa, nije. Da je solidan igrac, itekako. Da li treba imati takvog igraca u timu, apsulutno.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- jasonstatham
- Kontakt:
22.feb planirano je otvaranje sjevernog dijela tribine, čime bi se kapacitet stadiona povećao na 62500, što je lijep broj. Nadam se time da će debeli šupak smanjiti cijene ulaznica, jer 299evra za gledati Levante je bezobrazluk i sramota.
Nisam siguran, da ćeš taj film gledati, jer stvari tako ne funkcioniraju.jasonstatham je napisao/la: ↑05 feb 2026, 10:2122.feb planirano je otvaranje sjevernog dijela tribine, čime bi se kapacitet stadiona povećao na 62500, što je lijep broj. Nadam se time da će debeli šupak smanjiti cijene ulaznica, jer 299evra za gledati Levante je bezobrazluk i sramota.
Nogomet je biznis, ako ulaznice po toj cijeni idu sto da ne, ko nema nek gleda na tvu
Sve dok je stadion pun, ne trebaju smanjivati cijene.
To je tako u svakom biznisu, stavis marzu za koliko mozes prodati.
Ja imam privatnu firmu, da mogu da uzmem vise para, uzeo bih i uzimam gdje mogu. Kad ne mogu, ili procjenim da bih trebao spustiti marzu, da dobijem posao, spustim je. Nije skupo, sve dok to neko ima da plati i to zeli.
To je tako u svakom biznisu, stavis marzu za koliko mozes prodati.
Ja imam privatnu firmu, da mogu da uzmem vise para, uzeo bih i uzimam gdje mogu. Kad ne mogu, ili procjenim da bih trebao spustiti marzu, da dobijem posao, spustim je. Nije skupo, sve dok to neko ima da plati i to zeli.
Nego je li istina da je kolega @HankMoody preminuo 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.