AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Delvechio
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Delvechio » 03 feb 2026, 12:45

Evo hladne glave još ne mogu doci k sebi, taman kad se pomislilo nakon one Ranijerijeve lijepe price da bude napokon to sjelo, jos je i on sam izabrao trenera te zamjenili su s.d-a na žalost... U ekipi nam je trebalo 2 vezna, ljevo krilo,desni bek i napadac prije mercata, a tu se sve sjebalo osim Wealya... On igra na krivoj strani, s ovom dvojicom stopera se i pogodilo ali ako igra u Maroku i bio lani jedan od najbolje ocjenjenih igraca Lensa, zašto kod nas ne igra Al neznam tocno kak se piše? :mrgreen: , zašto mu se ne nađe pozicija, ovo guranje igraca na krive pozicije vise ne mogu trpit, jebho te leb pa jel nisi 100 puta vidio da njede Pelegrini,Baldanzi i tko zna tko na krilu, Jesi vidio da nejde niska 9-ka, 1 u 10 tekmu upalii, Jel Weslog zele city i sta ja znam tko a ti ga konstantno unistavas na krivoj strani da bi igrao raspali Celik koj ne želi produzit ugovor,imamo 8 poraza u prvenstvu jbt....
A najvise me nervira ovaj zimski mercato kad se na ocigled vidjelo šta nam fali a ti dovedeš napadača koj je igrao 18 min u Marseillu, dovedeš nekog mulca koj ni u Genovi nije igrao i dovede se pravo krilo koje ne bude igralo kao krilo neg ga se bude unistavalo na 9 isto kao Weslya, ja mislim da ako nakon ove 3 tekme budemo falili vise od 6 bodova za l.p vrijeme je za neke promjene...
Također više ne mogu gledati ova 2 debila Cristantea i Pelegrinija dodaj još Celika i šta ja znam koga od mediokriteta... 8 jbnih sezona s Pelegrinijem i Cristanteom ne možemo kurtza, pa više ****.te mrtvi raspali panjevi ne mogu vas gledat vise...
Ako na kraju sezone se ne ode u l.p ili ne uzme l.e nek ova trojica dilitanta lagono odu!...
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 03 feb 2026, 13:12

Mancini i Cristante su produzili do 2029. Ove sedmice bi trebalo biti ozvaniceno. Pellegrini jos uvijek pregovara, navodno je pristao na paycut, ja sam ok s tim, mislim da on moze posluziti i mora igrati u vezi a ne na krilu, kao sto je msm Totti100 pisao. Moze on dosta bolje, ove sezone su ga i povrede mucile ako cemo iskreno.
Celik, Dybala, Faraon ne bi trebali dobiti nove ugovore.
embrace the chaos

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 03 feb 2026, 14:18

Može Pelegrini igrat u sredni, primi, dodaj, razigraj, to on zna.
Svi smo jako nezadovoljni. Taj mulac kako ga zovete je trebao juče početi lijevo.
Treba Friedkin sjesti sa upravom ponovo.
Commando Ultrà Curva Sud

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 feb 2026, 16:38

Čelik je fora prava, neće da produzi ugovor a ti ga forsiras samo tako, a igraca koji je doveden na tu poziciju i fino plaćen guras na kontra stranu. Pa kao da je cafu iz najboljih dana a ne faking zeki celik....

Zlocin u pravom smislu sta rade svi zajedno
nema potpisa

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 04 feb 2026, 11:04

Stalno razmišljam o našem prelaznom roku. Dali za Vaza 22 miliona, a provjereni ubica, iskusni serija A igrač, koji od prve utakmice može donijeti korist, Mauro Icardi, košta 6 miliona. :damn:
Commando Ultrà Curva Sud

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 04 feb 2026, 11:43

Cassano2024 je napisao/la:
04 feb 2026, 11:04
Stalno razmišljam o našem prelaznom roku. Dali za Vaza 22 miliona, a provjereni ubica, iskusni serija A igrač, koji od prve utakmice može donijeti korist, Mauro Icardi, košta 6 miliona. :damn:
Ali Icardi je daleko stariji i ako je klasa od igraca i nesto sto nam je potrebno ali njega vise ne mogu unovciti sto ce "mozda" uraditi sa ovim Vazom i tu je ta kvaka.Njih ne zanima neki trofej nego samo pare i tu je sva prica zavrsena.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 04 feb 2026, 11:53

Manuel je napisao/la:
04 feb 2026, 11:43

Ali Icardi je daleko stariji i ako je klasa od igraca i nesto sto nam je potrebno ali njega vise ne mogu unovciti sto ce "mozda" uraditi sa ovim Vazom i tu je ta kvaka.Njih ne zanima neki trofej nego samo pare i tu je sva prica zavrsena.
Bukvalno. Mada im ulazak u LŠ donosi novac, a to se dobija sa iskusnim vukovima. Kako su svojim klubovima donosili Giroud, Alexis, Lukaku, Di Maria i sl..

Ma oni ne znaju šta rade i to je to.
Commando Ultrà Curva Sud

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 feb 2026, 13:46

Vaz te može samo u drugu ligu odvest
nema potpisa

Delvechio
Kontakt:

Post Postao/la Delvechio » 04 feb 2026, 13:57

Znaci mi smo prošlu i ovu sad sezonu spržili 200 milki eura....
Kone je pogodak, Soule također ali uopce ne napreduje pod gaspom i ove god Wesly....
S time da je bilanca u te 2 godine u minusu 120 milki, kad makneš ovu trojicu taj iznos je potrošen na marokanca 25 milke,Vaz 23,16 milki za ovogodišnje posudbe,Dovbyk 32,Le fee 24, Edin oko 10 oko milki Dhal i Rench oko 10 milki zajedno...
Ali ne zeli se investirat tipa za Nusu oko 40 milki to je previše, bolje dovest hrpu levata i pljunit lovu nego top ime koje košta. :clap:
Nesto se i zaradilo ali ako se ne uđe u l.p cist sumljam da ce ameri opet otvarat kesu....
Opet piše da Gasp nezadovoljan mercatom unatoc trosenjima love i da mu ne mogu pomoci Vaz i mali iz Genove... Također se pise da jedan od Masara Gasp ovu nakon ove sezone ide....
Tko tu koga jebhe tko ce znati....
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 04 feb 2026, 14:07

Vlasnici će na ljeto morati odlučiti, već se spominje da su Massara i Gasperini na ratnoj nozi. Ukoliko mu prodaju bitne igrače, ode nama Gasp. Welcome Amorim.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.