NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2025-26 Regular Season
Ovo za Garzu znaci da gubi i onih 10ak minuta,valjda ce i njega gdje zapakovati.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pokusali su Zubca, nisu htjeli ClippesuperFrankie je napisao/la: ↑03 feb 2026, 22:27Nema veze, tu je Queta za defanzivu. Iako sam i ja htio malo defanzivnijeg centra, dobijas dobrog ofanzivnog centra, ima manji ugovor koji mu istice na kraju sezone. Sve u svemu mislim da cemo biti za nijansu jaci nego sto smo bili, ali ocekujem jos koji potez do kraja deadlinea
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- superFrankie
- Kontakt:
Htjeli su i Jacksona, ali im bilo puno sto su ovi trazilirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 22:33Pokusali su Zubca, nisu htjeli ClippesuperFrankie je napisao/la: ↑03 feb 2026, 22:27Nema veze, tu je Queta za defanzivu. Iako sam i ja htio malo defanzivnijeg centra, dobijas dobrog ofanzivnog centra, ima manji ugovor koji mu istice na kraju sezone. Sve u svemu mislim da cemo biti za nijansu jaci nego sto smo bili, ali ocekujem jos koji potez do kraja deadlinea
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Totalno mi nejasno sta UTA zeli ovim trejdom? 3 pika za JJJa nakon sto tankiras vec par sezona? Pa sta se onda do sad cekalo i radilo, ako je ovo TAJ potez? I sta si sad dobio? Ok, postajes kompetitivna ekipa, ali na ovakvom Zapadu neces daleko sa ovim rosterom, jer nemas pravog superstara.Lauri je fin igrac kome je AS plafon, Keyonte je napredovao, ali su obojica daleko od superstara, realno.Definicija mid ekipe.
BOS vidio da su ove godine PO ekipa i u tom smjeru i doveli Vucevica.Nista posebno gledano dugorocno, ali su se rijesili nepotrebnog Simonsa i ojacali centarsku rotaciju za PO.Ipak je Nikola iskusan igrac sa poenima u rukama.
DET sebi doveo jos jednog sutera, CHI ko CHI nit smrdi, nit mirise potez u njihovom stilu i MIN koja ocigledno ide all in na Giannisa.
Zahuktava se ovaj deadline.Krenuli su rano.
BOS vidio da su ove godine PO ekipa i u tom smjeru i doveli Vucevica.Nista posebno gledano dugorocno, ali su se rijesili nepotrebnog Simonsa i ojacali centarsku rotaciju za PO.Ipak je Nikola iskusan igrac sa poenima u rukama.
DET sebi doveo jos jednog sutera, CHI ko CHI nit smrdi, nit mirise potez u njihovom stilu i MIN koja ocigledno ide all in na Giannisa.
Zahuktava se ovaj deadline.Krenuli su rano.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Hajd ba uzmite Yabuselea i Dadieta za Sochana, svakako vam ne igra. Pusti nepovoljnu player opciju koju Yabusele ima za narednu sezonu, ipak vam dolazi još Francuza da prave Wembyu društvo, a još svakako niste ni u prvom apronu
Zadnja izmjena: TripleThreat, dana/u 04 feb 2026, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.
"Your favorite player's favorite player" - MB
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Valjalo bi da Giannis ode u Minny, da se skroz zakuha na zapadu
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma to da je opcija, vec bi se desilo.Yabu je dobar igrac, al opet se udebljao ko svinja.TripleThreat je napisao/la: ↑04 feb 2026, 00:24Hajd ba uzmite Yabuselea i Dadieta za Sochana, svakako vam ne igra. Pusti nepovoljnu player opciju koju Yabusele ima za narednu sezonu, ipak vam dolazi još Francuza da prave Wembyu društvo, a još svakako niste ni u prvom apronu![]()
Nama treba krilo sa visinom.
Sada nam fali igrača na 1 i 2, mora se nešto dovesti ko kraja TD.superFrankie je napisao/la: ↑03 feb 2026, 22:27Nema veze, tu je Queta za defanzivu. Iako sam i ja htio malo defanzivnijeg centra, dobijas dobrog ofanzivnog centra, ima manji ugovor koji mu istice na kraju sezone. Sve u svemu mislim da cemo biti za nijansu jaci nego sto smo bili, ali ocekujem jos koji potez do kraja deadlinea
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- superFrankie
- Kontakt:
Nece trade taj jos proci zbog ostalih kockica, a i Boucher je out za veceras iz “osobnih razloga”, isto kao i Simons. Tako da bi jos neko mogao biti ukljucen u trejdemir18 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 00:47Sada nam fali igrača na 1 i 2, mora se nešto dovesti ko kraja TD.superFrankie je napisao/la: ↑03 feb 2026, 22:27Nema veze, tu je Queta za defanzivu. Iako sam i ja htio malo defanzivnijeg centra, dobijas dobrog ofanzivnog centra, ima manji ugovor koji mu istice na kraju sezone. Sve u svemu mislim da cemo biti za nijansu jaci nego sto smo bili, ali ocekujem jos koji potez do kraja deadlinea
Za Dosunmua bi im još pick prve runde dao.superFrankie je napisao/la: ↑04 feb 2026, 00:51Nece trade taj jos proci zbog ostalih kockica, a i Boucher je out za veceras iz “osobnih razloga”, isto kao i Simons. Tako da bi jos neko mogao biti ukljucen u trejd
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
-
TripleThreat
- Kontakt:
Ma znam da nema, nego malo se šuškalo, ekspresno se odbilo, a ja ostao sa nekom tinjajućom nadomNEZALAGANJE je napisao/la: ↑04 feb 2026, 00:46Ma to da je opcija, vec bi se desilo.Yabu je dobar igrac, al opet se udebljao ko svinja.TripleThreat je napisao/la: ↑04 feb 2026, 00:24Hajd ba uzmite Yabuselea i Dadieta za Sochana, svakako vam ne igra. Pusti nepovoljnu player opciju koju Yabusele ima za narednu sezonu, ipak vam dolazi još Francuza da prave Wembyu društvo, a još svakako niste ni u prvom apronu![]()
![]()
Nama treba krilo sa visinom.
Što se tiče krila, ima nekih opcija, samo je pitanje koliko Spursi žele potrošiti. Pickova imaju.
"Your favorite player's favorite player" - MB
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jeste, ali ta opcija Yabua je izgleda bila prepreka.TripleThreat je napisao/la: ↑04 feb 2026, 01:26Ma znam da nema, nego malo se šuškalo, ekspresno se odbilo, a ja ostao sa nekom tinjajućom nadomNEZALAGANJE je napisao/la: ↑04 feb 2026, 00:46Ma to da je opcija, vec bi se desilo.Yabu je dobar igrac, al opet se udebljao ko svinja.TripleThreat je napisao/la: ↑04 feb 2026, 00:24
Hajd ba uzmite Yabuselea i Dadieta za Sochana, svakako vam ne igra. Pusti nepovoljnu player opciju koju Yabusele ima za narednu sezonu, ipak vam dolazi još Francuza da prave Wembyu društvo, a još svakako niste ni u prvom apronu![]()
![]()
Nama treba krilo sa visinom.![]()
Što se tiče krila, ima nekih opcija, samo je pitanje koliko Spursi žele potrošiti. Pickova imaju.
Niko tacno ne zna sta SA razmislja!?Ne znam ni koliko je pametno ulagati nesto previse bez da si vidio kroz PO sta ti fali!? Druga stvar, imas malog Bryanta koji ce moci biti starter kroz sezonu-dvije bas na toj poziciji PFa, pa se onda postavlja pitanje zasto dati vrijedne assete, a da pri tome trebas gledati i visinu ugovora zbog buduceg SCa!?
Zato su mi ok eventualni potezi za igrace kojima je visina ugovora do MLEa.Portis, Bey, Marshall....Taj rang.To je lako izmenadzerisati.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Dva najveca Jamesa u povijesti ce nositi dres Cavsa
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Sad kad se i LeBron se vrati u Cle 
Prca Detroit, Knickse ce u 5 dobiti. Vec je zapisano u vremenu.
Cade osisao Brunsona o tome nema dileme vise. Najbolji igrac istoka
Cade osisao Brunsona o tome nema dileme vise. Najbolji igrac istoka
Allen za Jamesa... Win-win situacija.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Shategabri
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Čekaj, šta bi Minesota dala za Giannisa?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑04 feb 2026, 00:13Totalno mi nejasno sta UTA zeli ovim trejdom? 3 pika za JJJa nakon sto tankiras vec par sezona? Pa sta se onda do sad cekalo i radilo, ako je ovo TAJ potez? I sta si sad dobio? Ok, postajes kompetitivna ekipa, ali na ovakvom Zapadu neces daleko sa ovim rosterom, jer nemas pravog superstara.Lauri je fin igrac kome je AS plafon, Keyonte je napredovao, ali su obojica daleko od superstara, realno.Definicija mid ekipe.
Zahuktava se ovaj deadline.Krenuli su rano.![]()
Koševo Zapad